nova kontracepcija???
V zadnjih dneh sem po TV zasledila eno reklamo za ene “kontracepcijske” tabletke, mislim da po spolnem odnosu…kdo kj ve o tem? ma kdo že izkušnje?
Hvala za nasvete! Lp
Patentex oval, vaginalna globula
Cena: 1.823,78 SIT za 12kom
-Najmanj 10 minut pred spolnim odnosom vstavite 1 vaginalno globulo za prst globoko v nožnico.
-V primeru, da do izliva (ejakulacije) ne pride v roku 1 ure, priporočamo, da v nožnico vstavite še 1 vaginalno globulo, čeprav je posamezna vaginalna globula aktivna do dve uri.
-Pred ponovnim spolnim odnosom (ne glede na časovni razmik med odnosoma) vstavite novo vaginalno globulo in spet počakajte 10 minut.
Patentex oval se lahko uporablja skupaj s kondomi iz lateksa.
“kontracepcijske” tabletke, mislim da po spolnem odnosu..
Ne, ce bos pa kje kaj izvedela, pa javi :))
Evo jo…to je to Patentex oval…hvala elvie 🙂
sam a ma kdo to že sproban a učinkuje? Al je kr neki?
spust mu čelno v jajca, tako bo tebe bolela glava, njega pa jajca.
100% ZAŠČITA!!!:D
tabletke majo skos ene stranske učinke, like
“may cause artifitial insemination”
“may cause anal leakage”
,…
kako si kej Annya?
ej pa dobro… sam mal mi anus pušča…
am… bi šla prosim ven z bazena… đizs…
😀
Tak je s to zadevo 🙂 Svecka se vstavi v noznico, pol se pa tam topi priblizno 10 minut. Naj bi bile 98-99% zanesljive, vednar jih je vseeno bolj varno uporabljat skupaj s kondomom..
Meni drugace niso vsec, saj ce ne lezis, med temi 10 minutami, tista pena oz. tekocina al kaj je, komot stece ven, enako je tudi med spolnim odnosom, celo v misionarcu. Drugace je mene, ko se je svecka stopila, zelo peklo, skoraj zgalo.. pa se vonj je zelo mocen in neprijeten.. tako da se moras potem skoraj obvezno umit, sicer je pa to odvisno od posameznega cloveka.
V eni skatli je drugace 6 sveck, ta skatla pride mislim da jurja.. tako da so kondomi cenejsi, pa tud bolj cisto je vse skupaj. Je pa res, da na navodilih pise, da ena sestavina v sveckah preprecuje delovanje bakterij in glivic, kar je sigurno velik plus.
Odlocit se pa moras sama.. 🙂
pa lizat sploh ne moreš, ker pol te jezik peče ko sto mater
đizs…
kaj se maš pol pr tem za odločit??!!:)
“peče…”, “vn teče…”, “smrdi…”,”se morš prec umit it”,..
vozi s tem sranjem:))
it must be a better way, cos this… stinks… literally:D
Hm… Boljse je kot nezascita 🙂
In boljse je kot vecina poceni kondomov.. pa nima tolko stranskih ucinkov kot tabletke..
Hehe.. kaj bi pa ti raje kot to?
ovariotomija 🙂
now you **** talk crazy…:DD
Aja?? A to resno al se zafrkavaš?
a s tnalco pa skirco? ne nimam, pa tut nebi rd meu……
sam pa ze rahlo najedate s to kontracepcijo…
a dosežeš :)))) ?
lp ajs
Pol pa spokej če najedamo..ne vem kva se pol poneumljaš če ti gre na jetra pa kaj bereš!
Forum je zaprt za komentiranje.