Najdi forum

nov spominski park

Dragi prijatelji,
hvala za Vaše poste. Seveda bomo upoštevali Vaša mnenja in želje v kolikor bo to mogoče v naši pravni deželi.
Trenutno in najprej bo potrebno razčistiti glede financiranja projekta…. se trudimo….

Vam pa želim povedati, da bo jeseni odprt nov spominski park v Celju. Priprave in pravne formalnosti so že stekle, načrt je zrisan in pripravljen za realizacijo. Dela se bodo začela.
Kot Vam je znano imamo v Sloveniji do sedaj dva spominska parka: Park zvončkov in Polje belih vrtnic. ( v prihodnje upamo na posluh tudi v drugih večjih mestih )
Ker bomo počasi morali razmišljati tudi o nazivu novega spominskega parka Vas spodbujam k ustvarjalnosti. Torej – iščemo ime, ki naj bi bil sestavljen iz le nekaj besed, ki naj bi označeval nekaj nežnega, nedolžnega itd…

lp in hvala.
Solzice

Park angelčkov,park belih golobčkov,..Če se še kaj spomnem bom napisala

Jaz sem razmišljala o cvetlicah, ker se mi zdi, da bi lahko bila to nekakšna nit poimenovanj spominskih parkov. Npr. Park belih lilij ali Park marjetk ali Park narcis …
Lahko pa tudi kaj čisto drugega, ampak trenutno ne bi vedela kaj…
Tudi Matejin predlog park belih golobčkov mi je všeč, ker me vedno, ko sem v Parku zvočkov, preletavajo ptički vseh vrst, in jih sprejemam kot del tega parka…

Jaz sem za bele golobčke ali bele lilije, bele vrtnice… Kaj podobnega.

SPOMINČICE
ZVEZDNI PARK ali PARK ZVEZDIC(KER SO GORI PRI ZVEZDICAH)….

LP!

zelo so mi všeč zgoraj navedena imena,… park angelčkov, park zvezdic,..

Mogoče pa bi lahko bil Park srčkov (ker so to pač naši srčki)

lp D.

Gaj belih marjetic

Lep pozdrav!

Gaj belih marjetic mi je zelo vsec.

LP
ALM

Morda še:
– poljana malih spominčic
– poljana materinih dušic

Oboje me spominja na drobne dušice, ki so bile čeprav za kratek kratek čas tudi naše, mamine.

Hvala vsem, ki se trudite za spominski park v Celju. Lep pozdrav!

všeč mi je:
Gaj belih marjetic…

lahko pa tudi
sledovi angelčkov
ali
majhne stopinje
ali
stopinje malih angelčkov

Moj predlog: SOLZICE.
Lep pozdrav vsem.

Pozdravljeni
Moj predlog je:polje ali park belih snežink.

Ker ko ujameš snežinko,se tako hitro stopi in je ni več,ostane samo kapljica-solzica.
Kot naši angelčki,ki so tako hitro odšli.

Lep pozdrav
andreja

Meni je všeč-če tako sploh lahko rečem nekaj v zvezi s solzicami oz.takoj mi je šinilo v glavo Park spominčic oz.kaj podobnega.

meni je všeč:
na poti svobode ali park svobodnih angelov(kajti malčki so daleč stran svobodni in živijo življenje, ki ga mi ne poznamo)

New Report

Close