Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nov ciklus

Nov ciklus

Včeraj zjutraj me je presenetila M. Danes kar lije iz mene. Včeraj sem bila tako žalostna, danes je že bolje. Se pobiram. Samo toliko v vednost.

Ravnokar sva z mojim prišla z “izleta” po Mostecu, Rožniku in trim stezi. Ker letimo s sosedi hitro naprej v gostilno na kosilce, se ti javim zvečer po mailu. Sem že prečekirala, kaj si pisala, ampak bi ti rada bolj na dolgo odpisala pa žal sedajle nimam cajta, ker mi moj že tuli iz predsobe: “Gremo!”

Še ti pelji tvojega v Čolnarno na sladoled. Ej, kokos + melona = fantazija! Vsaj za moj okus!

Čau, čau!

Dr. dietetike – Taja

Ha, ha, Taja! Dr. dietetike. Mogoče bom pa res upoštevala tvoj nasvet.

Fino se imej. Piši!

Ja, sedaj ti grem pa res malo naflancat!

Miranda, 1/2 ure sem ponucala, da sem ti napisala mail, pa mi ga ni poslalo naprej… še več, šel je PA, PA. Trga se mi! Še 1x moram napisat. Joooooooooooj, prekleta “tehnika”!

Taja! En mejl sem dobila ob 20:34. Mislim, da je vseeno prišel. hahaha

Zdaj imaš pa še enega, malo bolj površno napisanega, vsebina pa je PRIBLIŽNO enaka.

No, če se že samo midve ves čas pogovarjava, bom pa še nekaj napisala! V glavnem, odgovorila sem ti na tvoja 2 maila, zato prečekiraj pošto!

Se beremo!

Miranda, torej greva v nov ciklus!

Srečno!

Tašika

Miranda,
Pri meni se bo tudi vsak čas začelo…sva pa vsaj še vedno ciklični kolegici! Žalost pa je res najhujša prvi dan…
Drži se!
Iza

tudi jaz sem v novem ciklusu kajti 29.06 sem dobila menstruacijo.

Spet nas je kar nekaj, ki smo dobile M konec meseca.
To bo zanimivo konec julija! Takrat imam namreč rojstni dan in kaj bi dala, da bi dobila najlepše darilo na svetu – bebiko!!!!

Tako!
Tašika

New Report

Close