Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom notranja vrata – kje kupiti?

notranja vrata – kje kupiti?

Prosim vas za nasvet. V stanovanju bi morali zamenjati 3 notranja vrata, 1 drsna v steno in 1 vhodna vrata. Ker bo to najbrž kar zalogaj, me zanima, s katerimi vrati ste vi zadovoljni, po koliko ste jih plačali, imate kak nasvet kje kupiti vrata, da seveda niso ravno iz papirja, ampak spet da ne stanejo kot en mali avtek srednjega razreda! 🙂 hvala.

Lip Bled, troje navadnih vrat, ena drsna v steno, dva podboja brez vrat, obdelava cpl (menda zelo primerna za otroke) s kljukami in montažo cca 1400 evrov. Vhodna vrata so poglavje zase. Drsna v steno pridejo cirka dvakrat toliko kot navadna vrata. Zaenkrat brez pripomb.

http://www.podsvojostreho.net/forum/viewtopic.php?f=8&t=21213

Satler.

Lip Bled.

Preden se odločaš nakupovati notranja ali vhodna vrata ti predlagam eno stran z odličnimi nasveti Vaš link Ne vem kdo si danes vzame čas in toliko koristnih informacij napiše za nakup vrat in vse kar spada zraven. Urejanje doma je preko spleta lažje, če o vratih ne veš veliko, priporočam ogled in branje z nasveti na temo vrata.

Mi smo ravno dobili predracun za 3 notranja vrata…delana po meri,zaobljen podboj,brez kljuk,montaza in dostava 764 e.Tetim vrata Ljubljana,poguglaj.Moja prijateljica jih ima,meni zelo lepa,zato sem se odlocila za njih.Pa se to..cena ni pri njih visja ce vrata niso klasicne visine/sirine

New Report

Close