Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Nosečnost z poročenim ljubimcem

Nosečnost z poročenim ljubimcem

Smajli je pa res dober, pa letos še pozimi paše, ko je tko fajn toplo… Če bi pa še punce zanosile od njega, bi mela pa družbe še pa še:) Lp!

Jp, pa v življenju vama ziher ni dolgčas, ko se v dolgočasnih popoldnevih, zavezani na belo posteljo in z barvnimi tabletkami, ki jih morata popiti, lahko ves ljubi dan pogovarjata druga z drugo. Nak, ne bodo vaju ločili, vedve sta eno, pa razcepljena osebnost gor ali dol. :))

Ojej:))))

🙂

Iz vsega skupaj je razvidno, da si ZGOLJ in SAMO ena čist navadna puhloglava sebična kuzla…ki misli, da bo zmogla VSE SAMA in da OTROK NE RABI OČETA…misliš sam in zgolj samo na svojo češplo in žal tud samo z njo…
Da bi bila zmožna pravega partnerstva dvomim …kar tud tvoj zdajšnji jahač ni sposoben…
Žal mi je vseh ljudi moškega spola, ki si bodo s teboj omislili kaj več kot vanturo, saj si očitno rojena zgolj za zadovoljevanje potreb…pač primerno pameti …kdor nima v glavi koristi mednožje…
Bog pomagaj zarodku…
Ga boš umorila če bo mongol..al bo isto zaželjen…kaj pa če ma Turnerjev sindrom?

Ti bi lahko bila zgled unim kuram, na tem forumu ki so pripravljene razdreti njegov zakon samo za to, da bi ga imele zase! Potem pa jamrajo po forumih in razalagajo celemu svetu kako so moški prasci in varajo….. Čeprav nisem pristaš trikotnikov, vseeno podpiram tvojo odločitev.

Želim ti vso srečo

Ry

Končno pametna izjava. Nevem zakaj mi je življenje, usoda ali karkoli prineslo tega loverja, ampak, zadovoljna sem in cenim vsak lep trenutek in ne jamram zakaj nimam tega, ali onega, itd….kako gre tista pesem..Nič ne gledam nazaj, ne sprašujem zakaj, ostal mi je le spomin, vem nekoč bo prišel nekdo, ki mi razjasnil bo nebo..:-) Do takrat ne vegetiram, tudi če nikoli ne srečam princa na konju, ampak sem srečna, s tem kar mi življenje ponuja.

Ni moja stvar kakšni so razlogi za prijatelja, da se zateče, k meni, sam je priznal, da se trudi bit dober človek in mi je tudi dokazal, da to je, sicer ne bi bila toliko časa z njim, zaveda pa se in tudi rekla sem mu, da če spoznam fanta, da ga ne mislim varat. To imava razčiščeno. Vsak dela tisto, kar misli, da je prav. Nočem imeti nikogar na silo, z menoj je nekdo, ki to hoče prostovoljno. Če bi nekomu razdirala zakon, bi me sovražil in kaj bi jaz imela od tega? Obstaja več načinov kako nekoga imeti rad, imam ga rada na svoj način, pravo ljubezen, ki se je zgodila samo enkrat bom morda še kdaj doživela,če ne, ne bom umrla. Nihče mi ne pripada in ne more biti moj, kot tudi obratno.
Niti jaz nisem za “trikotnike”, vem kako zgleda njegova žena enkrat sem jo videla na eni prireditvi, na srečo živita v drugem kraju. Sem pa ponosna, da poleg takšne žene kakršno ima, hodi k meni. Lepa je, a očitno imam jaz tisto nekaj, kar ga vleče k menu. To mi je dovolj, drugo me ne zanima. Čist normalno se pomeniva o njej, kaj je ona delala, kam je šla, kdaj on čuva otroke, kakšen alibi si je izbral, včasih sva se težje o tem pogovarjala, zdaj nama je to čist normalno. Ko sem imela fanta, sva se slišala in ga je zanimalo kako je v vezi, kako sem, kakšen je itd. Nihče ne pljuva po nikomer in zdaj ko sem spet samska se bova po 3h mesecih spet videla. Nekaj časa sem vmes potrebovala zase in do zdaj sva debatirala samo po telefonu.

Na kritike nekaterih zgoraj se ne oziram, eni so pač primitivni in niso zmožni takega odnosa in žalijo, se mi smilijo, tisti, ki delijo svoje izkušnje z mano, sem jim pa hvaležna.

Karkoli se bo že zgodilo…

Draga Malina…
Sočustvujem s teboj pa ne zarad bednih odločitev, ampak zarad tega, ker je močno vidna tvoja nizka samozavest, samospoštovanja pa sploh nimaš.
Ego si bildaš s tem, da se kao tolažiš, da tvoj ljubimec kljub lepi ženi hodi še k tebi, ker maš ti kao “nekaj več”.
zanimivo, če ti je to dovolj, ok.Itak boš mogla sama vzgajat in skrbet za otrojka, če se boš seveda zanj odločila.
lahko pa ti garantiram, da boš z otrokom izgubila ljubimca. Nikar ne misli, da se bo tvoj ljubimec vračal k tebi. Možnosti brez trebuha ima naokoli najbrš veliko .Poleg tega pa se bo počutil še izigranega.
In mimogrede še nekaj v razmislek, KAKO VEŠ; DA SI NJEGOVA EDINA LJUBICA!!!!! 🙂
Pač, pamet v roke punči, pa obveščaj nas kkao vse skupaj napreduje in veliko sreče, ker jo prekleto rabiš.

Vem, da sem. Vsak prosti trenutek se slišiva, vidiva. Sicer pa ni moja lastnina, kot tudi jaz ne njegova 🙂
Ravno zaradi svoje samozavesti, se ne obremenjujem s tem, niti nisem ljubosumna. Niti ne pričakujem, da bova cel lajf skupaj. Ne morem ga izgubiti, ker ga niti nimam.

Tudi tebi veliko sreče.

Ej malina.Kot razumem pol rabiš sam njegovo seme. Ok.Pa kaj pol kompliciraš, zanosi bejba in to čimprej.Si mi všeč, ker si tolk simpl, skor preveč. Če bi bla tip te takoj upecam al pa sam natepavam, kotbi zbrakla. Men so všeč take preproste ženske,ki ne komplicirajo, ki se odločjo navrat na nos, pol pa karje je.
Svetujem zanositev v vsakem primeru. Boš vidla kok seti bolajf obogatil:)

ni panike, sj nimam nič proti niti z bejbo, če je dobra…;-)

Ne bo pošteno, ne do njega in ne do otroka, do žene itak ni pošten…
A če si želiš otroka, te razumem. In imaš prav, da ga nebi imela kar z nekom. In podariti življenje je v človeški naravi in roditi se, je velikanska sreča.A Mislim, da je pametno, če boš že to naredila, da ne poveš. Niti ne napišeš.
A lahko je nerodno. Otrok je npr. lahko zelo podoben očetu po zunanjosti in ker niste daleč narazen, se bodo namigovanja, dvomi in sumi porajali kar sami od sebe, če nihče drug, bo v tem (ali v vsakem) primeru on vedel. Kako bo reagiral? Kaj, če bo hotel svojega otroka, srečanja ipd?
In recimo, da se otrok čez leta zaljubi v sestro/ brata? Nič kriv, seveda.
Ni tako enostavno, lahko se sicer vse gladko izteče, a preden se odločiš vnaprej premisli o rešitveh in odgovorih za/na morebitne zaplete.
In premisli o vzroku, zakaj želiš otroka. Svojemu otroku pač ne smeš biti prijatelj, ampak starš. Ga vzgajat in pripravit na življenje.
Ti pa seveda osmisli življenje.

Odločila sem se še malo počakat mogoče do jeseni…dala si bom še časa za premislek, nočem se zaletet, čeprav že dolgo razmišljam o tem…
sem se že naročila pri ginekologu in po 1mesečni prekinitvi s KT, mislim da bom spet začela s tabletkami. Zdaj mi ga je enkrat uspelo preusmeriti drugam, že ves mesec sem živčna in imam krivo vest, kar bojim se seksat, ker ne vem kaj bo prav in kaj ne…bom rajši še malo počakala..
Zavedam se vseh problemov in nasvetov zgoraj navedenih…vsakič drugače razmišljam enkrat mi je čisto normalno, da to naredim, drugič se počutim krivo itd…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close