Nosečnost z poročenim ljubimcem
Koliko si pa star, da tako razmišljaš? Hehe, res ste moški enaki in hkrati različni…:-)
Pa ne zdj takoj pomislit na malinokorenji juice..
sm kwa ti zdej pomaga to d ga poznaš če se ga ne upaš prašat če te hoče zaplodit. zakwa morš tipa dobr poznat če boš itak mela otroka čist sama. to d ga poznaš te u bistvu sam moti ker se sprašuješ al ga boš prizadela al ne če ga nategneš na suho in mu ne poveš. al pa hočeš za mulca dobre gene in on se ti zdi kwa pa vem – inteligentn razgledan visok in črn hehehe… sej tacga loh najdeš za eno al dve noči u kkšnem baru. al je butast al ne hitr ugotoviš, ostalo pa vidš. njegove osebne zadeve pa te pr tem itak sam motjo. tip spi s tabo kkšn teden in pol ga odpikaš. adijo in hvala. a ni to najbl simpl? sej prawš sama d ne gre za romantiko in lubezen. torej?
Moj lover, (sj zdj nisva že 2 meseca bila skupaj, ker jaz odlašam stik…ker več nisem na tabletkah..ker mam krivo vest), ni nek lepotec, ima pa tisto nekaj, neko karizmo, privlači me,pa nežen je, najbrž tud to, da ni bil samo z mano, ko se smejim, temveč tudi kadar sem imela težke trenutke ali pa ko sem bila bolna itd….Zdj me pa vse bolj pogosto kliče, k se spretno izognem zmenku..tk da se zadnje čase večinoma po telefonu meniva…ker vem, da ko se vidiva in pride do seksa…moram povedat, da sem prekinila s tabletkami…ali pa ne. Saj ni rečeno, da bi se takoj primlo..ampak….vseeno.
Otroka si želiš imeti z nekom koga imaš rad, ni nujna več zaljubljenost (no vsaj pri meni, zlahka se je zaljubiti), pa ko veš, da človek nima glih neke psihopatske žilice…meni tudi pomeni, da ni pijanec, kadilec…narkoman…v tej smeri mislim, da človeka poznaš… To da je črnolas, visok…bla, bla to so želje najstnic, lahko pa tudi…nikoli ne vemo, kdo nam bo ukradel srce.
V določenem obdobju življenja lahko srečamo več sorodnih duš…
kaj bomo naredili in koliko bomo dopustili je pa odvisno od nas….
V baru ne pobiram moških. Pa nisem za eno-nočne avanture. Če bom imela kdaj otroka, hočem, da je sad nekoga, ki mi je nekaj pomenil. Da bom otroku tudi lahko rekla, da je bil čudovit človek, katerega sem imela rada, s katerim sva imela milijon strastnih in romantičnih trenutkov…
Saj ni rečeno, da sem se odločila, če bi bila trdno odločena v to, da bom zanosila, ne bi visela tukaj…:-) Mogoče se bom pa ob vsem tem lažje odločila…za oziroma proti.
ampak konc koncev te on sam po seb več ne zanima kr veš kwa loh od njega pričakuješ. zanima te otrok. in to d ga maš z nekom k ga imaš rad (če veš d z njim ne boš živel) je itak samo čustven moment k loh čez par let čist izzveni. otrok bo pa ostal. in če boš zajebala tipa k ga maš rada ti bo ostal tut občutek slabe vesti. vse skup bo sam težje zate zanj in verjetn tut za otroka.
psihopatska žilca??? hehe mende ne verjameš d je narkomanija pa pijanstvo dedna zadeva? psihopati narkomani in pijanci se ne rodijo ampak to postanejo u živlenju zarad okoliščin. use kr morš vedet o svojmu oplojevalcu je sam videz in inteligentnost (ki se dokazno podedujeta) pa tut kkšne redke dedne bolezni so sevede pomembne. sam te ima mogoče tut tvoj zdejšni jebač pa niti sam ne ve. kakorkol – če te res matra biologija te bo spočetje z njim sam obremenjeval kr ga enostaven preveč poznaš in maš preveč rada d bi zadeva funkcionirala. če tega še ne vidš boš pa kmal. zihr bo nekdo od vas prizadet. al pa oba.
pol pa napiš oglas d iščeš oplojevauca s kerim bi se rada pobliže spoznala d bo člouk že na začetku vedu kwa loh pričakuje. če se boš nanj res navezala tolk boljš če se ne boš in ne bo “čudovit člowk” ga pa odpikaš. sam u taki zvezi k jo maš zdej te bo pa tip nekam poslou če mu poveš d misliš zanosit. to mende tut sama veš.
Ni rečeno, da je vedno dedna zadeva….pusti pa lahko posledice, če je v spermiju….npr.droga, alkohol, nikotin….zakaj bi s takim zanosila?:-) Ja intelegenten je, pa glasbeno talentiran itd…:-),So pač nekatere stvari, ki mi pomenijo…greh bi bil, če bi moje dete postalo atomik harmonik hehe he.
Ne vem, to je moje mišljenje, tvoje je drugačno, po eni strani maš point, mislim, da imava oba prav…aja, pa v seksu razturava za pop…
Ne bo me nikamor poslal, je pa res, da bo pazil. 🙂
Nočem nič umetnega-prek oglasov itd…ali spontano ali pa nič. To ne pomeni, da želim zanositi jutri…ampak tako enkrat kmalu v bližnji prihodnosti…
saj po svoje zna bit pa tudi fajn, da zanosis z enim neznancem, k te je enkrat blazno zavrtel, pa potem odsel iz tvojega zivljenja 🙂
enonocne avanture pa postajajo vse bolj riskantne – ce mislis zanosit se toliko bolj, ker potem ni kondoma… oooo… je kar dobro poznat cloveka in tudi njegovo spolno zdravje.
lp, M.
Točno to. Sedi pet!
Da potrkam! Sem:-)!
Se opravičujem, sodelavka sodeluje tudi v tem, na mojem računalniku, pa sem pozabila napisat nazaj svoj nick.
Da, sem zdrava! 🙂
aha, pa ma očitno enake probleme kot ti tale sodelavka a ne?
hahahahah
Nekaj ja,nekaj ne, si pa vse poveva, pa spremljava skupaj debato, ki se je razvila po mojim naslovom in se smejiva ali pa ogovarjava 🙂 Poleg prijateljičinega mnenja, ki je vedno na moji strani, sem hotela še druga mnenja ljudi, ki me ne poznajo.
če v iskalnik vtipkaš “čokolada”, sodelavkin nik seveda, ima slično tvoje probleme. mogoče pa tega vidve še ne vesta….
jao jao
Privat sva prijateljici, skoz skupaj, sosedi, sodelavki…kot rit pa srajca. Tudi jaz imam loverja in če smo kje s sodelavci na izletu, mi Malina prijateljsko odstopi sobo, da se z loverjem pozabavam. Njen lover pa ni iz istega kraja, ne delata skupaj. Za razliko, da moj lover ve, da si tudi želim otroka, ampak dvomim,da se bo kdaj spozabil, je pa res večkrat vprašal, a naj gre do konca ali ne..:-)
Zato pa visiva tle, ker imava podobne probleme.
Mogoče zato, ker se preveč druživa..:-) No po želji, saj je vseeno, če nočeš ne rabiš verjet.
Si se pa kar poglobu v problematiko, korenček… hm,hm…
Forum je zaprt za komentiranje.