Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Nosečnost z poročenim ljubimcem

Nosečnost z poročenim ljubimcem

Upam, da ga nisi preveč papricirala:)

Kar si napisla, je v bistvu povedal, da si mu samo ljubica, in da s teboj ne bi imel nič več kot to. Žene zaradi tebe ne bi zapustil, če bi bila noseča bi te verjetno pustil, saj zanj ne bi bila več zanimiva. Si res to zaslužiš ti in tvoj otrok? Boš čez nekaj let pripovedovala otroku o očetu kot zgolj o svojem ljubimcu in da si ga spočela samo zato, ker si si pač želela imeti otroka, ker ti je bila biološka ura? Verjetno bi otrok želel spoznati svojega očeta, in bi potem spoznal da ima še polbrate ali sestre? Težka psihična obremenitev za otroka.Ne vem, to je zgolj moje predvidevanje, odločaš se sama. Svojo odličitev boš nosila sama. Zato le premisli…

Želim ti pravilno odločitev!

Lp Maša

To je še vredu, meni je moj lover predlagal, da naj neham jest kontracepcijo, doma ma pa bebo staro malo več kot eno leto.

in kako se je končalo?

mene samo nekaj zanima: kaj ti pocnes v zivljenju? ok… nekaj casa ti sluzba vzame… nekaj casa ljubimec… a v tistem “nekaj casa” kar ti ga ostane, bi imela pa otroka? sej jest nimam nic proti, tudi matere samohranilke lahko zelo uspesno furajo skozi life.

mal se samo vprasaj, ce imas sploh cas za otroka, ce ga ze za neko resno zvezo nimas.

kaj pa ce bi se z njim (ljubimcem) pogovorila, mogoce se pa on strinja, da ti brez obveznosti zaplodi otroka.

v maticni knjigi rojstev ne bo nic ostalo anonimno.

lp, M.

Vedno imam časa za resno zvezo, očitno ni še prišel tisti pravi..
sem vedra, odprta oseba, z nekaj hobiji, zadovoljna s službo, ni neki plača, ampak, ni vse v denarju, važno je dobro razpoloženje v službi, klima itd.. Očitno se me fanti bojijo, ali jaz ugotovim da nisem zaljubljena, da to ni to, ali pa drugi ugotovi, da ni za resno zvezo….bo že.. Živim pa v majhnem kraju, kjer ni neke izbire, vsi se poznamo med sabo, zato če že spoznam koga novega, ta ni iz mojega kraja. Z loverjem se dobiva vseposod izven njegovega kraja, nekje na pol poti ali pa pride v moj kraj, oz.greva kam na izlet itd. Imava isto ljubezen tudi do nekega hobija in se potem veliko tudi v tej smeri pogovarjava.

ok, najprej tole: da se te fantje bojijo – to je najvecji larifari… to sploh nikoli ne drzi… pac… izgovor. (mozno je, da se te bojijo kaksne mevze, ja, pa se tisti komaj)

majhni kraji znajo bit problem, ja… in ce se vsi poznate med sabo… baaah, cudno. vprasanje: se ti ne zdi, da bi potem malo cudno gledali, ce bi imela sama otroka in nikomur zelela povedati kdo je oce?

hobi? kaksen hobi? sej ce je prevec “ekskluziven” in neobicajen in bi te lahko po tem prepoznali, razumem da ne bos napisala 🙂

lp, M.

Meni je vseeno kar si okolica misli o meni. Družim se s tistimi, ki mi pašejo, z drugimi se ne obremenjujem.

Ja nikoli ne veš, lahko, da bi me kdo prepoznal, če bi omenila določenega od hobijev. Zato pa je forum, da se anonimno razglablja o določenih vprašanjih in problemih. 🙂

Lp

Tisti, ki se nekaj želi, si je tudi pripravljen vzeti čas mar ni tako? 🙂
V bistvu se jaz pri tej celi zadevi bolj sekiram, da ne bi izigrala loverja, saj mi je jasno, da ga ne bom imela večno. Saj vmes, ko sem imela fanta, sem prekinila z njim, ker mi je vseeno v interesu samski moški. Nimam probleme z odvisnostjo od moškega, loverja itd… Toliko sem zdaj že zrela, da razlikujem kaj je prava ljubezenska veza, kaj je prijateljstvo in kaj je ljubimska veza- tukaj se popolnoma zavedam, da gre za kombinacijo lepega prijateljstva in spolnih odnosov. On mene ne obremenjuje s tem in se zaveda, da si bom našla fanta, jaz se pa zavedam, da nikoli nebo pustil žene in otrok. Takšen, ki je prevaral ženo, bi varal tudi mene. Kar ne pomeni, da je zaradi določene slabosti slab človek. Tu nisem jaz ta, da ga obsojam. Nihče nikogar z nožem v ničesar ne sili.

No kaj bi ti storil, če bi te vprašala, da brez obveznosti zaplodiš otroka?
Mislil bi si, kaj mi je tega treba?! 🙂

Ne bi pa želela imet otroka kar tako z nekom, vseeno bi želela, da je otrok plod nekoga, ki je v marsičem lepem, zaznamoval moje življenje.

Saj pravim še vedno razmišljam o tem, hudič je ker o tem že kar dolgo časa premišljujem, pa pustim, da se ohladi, se spet vrnem na to itd….

1. To imava že 3 oz. 4.leta razčiščeno in vem, da ne bi pustil žene, niti tega ne pričakujem.
2. Zavedam se, da se bo enkrat tudi to končalo. Vmes sem ga tudi dala na stran,ko sem imela nekaj mesecev vezo, ker jaz pa nisem mnenja, da bi varala partnerja.
3. Nekateri smo si že kot otroci želeli, da ne bi nikoli imeli očeta, oz. bi bilo bolje da umre.
4. Poznam nekoga, ki je tudi normalen družinski človek in tudi ne pozna in ni imel svojega očeta.
5. Vem, da bom posledice za svojo odločitev nosila sama in tudi moj otrok, kar nujno ne pomeni, da bodo to slabe. Zato pa tudi toliko samo razmišljam o tem..

ja, za tisto, kar si zelim, si bom cas vzel tudi, ce mi ga se tako zelo primanjkuje 🙂

v bistvu mi je tvoj post padel v oci zato, ker imam prijatelco s podobnimi idejami… le da njen ljubimec ni porocen ali zaseden, ampak imata pac tak odnos. in mu je tudi lepo povedala, da od njega ne pricakuje nic vec (npr. resne zveze, alimentov,…) kot samo seme… in seveda se nekaj casa vlogo ljubimca.

meni bi se zdelo bolj pravilno, da mu poves. ce ti res ne bi od njega kasneje nicesar zahtevala/pricakovala, potem je cisto njegova odlocitev ali bo sodeloval v otrokovem zivljenju ali ne… pa tudi od tebe je odvisno, ali hoces da tudi on sodeluje ali ne.

… je pa za zaplodit otroka treba tudi seksat in meni tudi ni glih, da bi spal kar z vsako… mora se nek odnos razvit. ce je to ljubimski odnos in bi ona rada imela otroka, mi ne bi bilo tezko 🙂 v bistvu je to celo neke vrste pohvala, da te zenska izbere za oceta svojih otrok, haha – vsaj gene imas vredu, ce ze karakterno ne ustrezas cist njenim zahtevam za resnega tipa.

bi se mi bilo pa tezje kar tako “odpovedat” otroku – ce bi sploh vedel, da ga imam, pa bi mama izrazila zeljo, da me v nobenem smislu noce zraven (niti kot npr. “prijaznega strica”)… verjetno bi ga tudi zelel kdaj videti in kaj casa z njim prezivet.

zanimivo, da vse vec zensk razmislja, da bi bile matere samohranilke.

lp, M.

Veš zakaj, zato, ker če si ljubimka, vidiš dve plati, in kar nekako je bedno ko vidim, da vsako drugo žensko mož vara.

Rajš imam otroka sama, s svojimi hobiji, posvečanjem sebi, kot da sem zagrenjena žena, ki sumi oz. celo ve, da jo mož vara, pa ostaja v zakonu, da ga vidi samo pri kosilu, da mu pere in da zaspi z njim.. Ne rečem ni v vseh zakonih tako, ampak v večini.

Sama sem večna optimistka in seveda bi bila vesela, če bi nekdo, ki mi nekaj pomeni, sodeloval in želel kakorkoli sodelovati ob otroku, ni pa pogoj. Nebi si pa nikoli iskala nekoga, oz.ostala z nekom, ki ga ne ljubim samo zato, da bi mi dal otroka, oz. da bi ga vezala nase zaradi tega.
Življenje je prekratko, da bi bil z nekom, ki ga ne trpiš in on tebe ne in hkrati prekleto dolgo, ko čakaš, da bo vseh muk konec :-).

Veseli me, da tako razmišljaš, moški bi res bil lahko polaskan, da v njem vidimo nekoga katerega sad, želimo. A žal, vsak razmišlja samo o odgovornosti, ki bi jih “moral” imeti. Ženske smo pač različne, kot tudi moški. Najbrž pa če si samski, tako razmišljaš, če bi bil poročen in imel ljubico, ki bi želela zanositi….bi pa najbrž razmišljal drugače :-), oziroma, če bi jo ljubil, bi se itak ločil in bil srečen z ljubico do konca svojih dni s kupom otrok:-) Joj kako sem pocukrana 🙂

no no… niso samo moski tisti, ki varajo in veselo skacejo okoli… od ljudi, ki jih jest poznam, je celo vec zensk takih, ki varajo svoje tipe.

itak se mi zdi pa s tem brezveze obremenjevat… za varanje je dovolj tudi 10 minut in vsakih 10 minut partnerjevega zivljenja nikakor ne mores nadzorovati, tudi ce bi zelel.
v ljubimski zvezi pa ponavadi res izkoristis le tisto, kar je najboljse/najlepse med dvema… in se ti ni potrebno ukvarjati z vsemi manj prijetnimi zadevami, ki pridejo z resno zvezo.

> Življenje je prekratko, da bi bil z nekom, ki ga ne trpiš in on
> tebe ne in hkrati prekleto dolgo, ko čakaš, da bo vseh muk
> konec :-).
hehe, tole se pa zanimivo slisi.

ce bi bil porocen ali v resni zvezi, ne bi imel ljubice 🙂

lp, M.

Dej pol me odreši muk, pa greva met vezo, evo, zdj že vnaprej veš, da nisem na tabletkah, pa bo fer game:-) hehe, hecam se. Jaz ne varam, ti ne varaš, happy end, k v romantičnih filmih. No razen, če nisi polnoleten, da ne bom pedofilka…pa se bo spet kje kakšno obsojanje začelo hi hi.

hehe, to bi bla zelo nacrtovana veza… nic drugega ne bi bilo point, kot delat (in imet) otroka 🙂 drobnic bi bil navdusen nad nama.

ne skrbet, nihce te ne bo obsojal 🙂

lp, M.

dejta vidva skočta že u pojstlo. ti ji froca nared pa bo konc tele jamrarije kle. sam ne vem kwa bo vn pršlo. križanc med korenom in malino buh pomagi.

bil bi razočaran, ker nosim tangice…na grmado bi me dal:-)!

sadje in zelenjava…..nimaš bolšga hi hi.

Sj ni problemov, so sam debate..

on bi bil mogoce razocaran, jest pa navdusen 😀

res imava fajn kombinacijo imen.

lp, M.

Nisem za načrtovanje, mora bit kemija, spontanost, romantika, zaljubljenost….saj sem bila poročena, pa sem bila na tabletkah, ker ni bilo tiste želje, da bi imela še otroka….neki mi ni potegnilo..:-). Pod vsako ceno in s komerkoli, na vrat na nos že nebi hotela imet otroka…človeka moraš dobro, dobro poznat, pa še takrat ugotoviš, da ga dobro ne poznaš…:-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close