Najdi forum

Da bi bila res 101% sigurna, svetujem, da pokličeš podjetje Durex, in jim naročiš, da naredijo specialno zate XXXXXXL velikost kondoma in se potem cela spraviš noter.
Tako sigurno ne boš zanosila!

🙂 🙂 🙂

Upam, da Doroteja ve, da je to strup. Proti nosečnosti pomaga samo blaga raztopina modre galice (cca 1.8%)

Lep pozdrav iz Pirana – Franc

Francl

pa ti veš,da odgovarjaš njemu ne njej…sem že nekje zgoraj omenila pa nihče ne bere.Pa ne kapiram vas…kar receptirate…v bistvu zajeb….
pa ne veste je to on ali ona…se vam smeji ali pa vas sploh več ne bere.

Po mojem mnenju je že pozabil,da je napisal tale topic….

Lep pozdrav

Sej ni treba, da se on, ona ali ono zabava zraven. Briga me, če bere ali ne. Jaz se zabavam.
Je prav za smejat se, tale tema.

Ups, jaz sem pa mislil, da gre zares. Hvala za opozorilo. Sicer pa, modra galica tudi beli zobe in učvrsti dlesni. Probaj!

Ups, a taka je zaščita……..oh, nisem vedla…….a zato imam zdaj otroke?

Ma, zdaj sem pa tudi jaz sem zašla…….pa se še zdaj smejim…….solze mi tečejo…….fulllll dobra debata……..se pa res zabavate tukajle.

Čestitke vsem……prav popestrili ste mi dan. Lp, K.

Tole je pa res fletna zabava! Pa kva je sploh važn al je Doroteja ON al ONA. Važn je, da dogaja tlele gor!

Predlogi zaščite so pa megastični, ni kej!

Jaz pa predlagam drugačno zaščito. Pravijo, da je aspirin najboljš. Ga daš med kolena in orenk tiščiš skupaj noge, da ti ne pade – aspirin namreč. Ti pa ga daj lepo med zobe in ga narahlo drži – aspirin seveda. Moraš pa pazit, da ga ne pregrizneš, kere potem zadeva ni učinkovita. Glih prov ga moraš držat pa bo.

Draga Doroteja.

Seveda si pravilno poučena. Če je možna izvenmaternična nosečnost, je seveda možna tudi analna in oralna. Verjameš? Potem se zaščiti, pa vzemi v roke kakšno knjigo.

Sicer pa je tema kopirana oz. prevedena iz nekega srbskega foruma, ti pa si dovolj neumen/na, da jo zdaj preizkušaš še na nas.

Draga Doroteja,
še en možen način preprečitve zanositve.
Fantu reči naj ti pove kdaj mu bo prišlo, takrat močno stisni zobe……

zdravo mene pa zanima kako lahko zanosim če fant noče in tudi ne morema se pogovoriti da želim otroka jaz hočem zanositi ne da bi on vedel prosim pomagajte mi

lep pozdrav donđi

Doroteja glej tole ni hec kar ti bom zdaj napisem. https://youtu.be/Nqpxzp4RJk8

Tale video si poglej naprimer saj ce se neves vsega pocakaj najpomembneje pogovarjaj se s partnerjem in reci da si tudi ti zelo zelis a se nisi pripravljena, ce te res ljubi bo to razumel. Kot je tut ze v videu povedala tut ni fajn ce to izsils ampak je bols ko je spontano. Primer:vidva sta se ze poducila o vsem prideta s partija in pol se zacneta poljubljat po nekaj casa bi obadva se nekaj vec uzitka in pol cist spontono nardita in ti zaspis v njegovem objemu. Vem da se mal cudno slil to je cist na vama kak se zgodi. Ampak 1.bolse je ko je spontano ne da se en vecer odlocta ja dons pa morva. 2. nasvet ce slucajno zanosis pa noces otroka lahko preprosto s tabletami naredis splav(mogoce ne lih tko a 100% operacija ni potrebna) zgleda se ostali za to niso slisal, ce seveda se odlocis otroka zadrzati pa upam da si dovolj pametna, da ves da ni res da  9 mescev NESMES jesti(ni bilo lepo od ostalih da jo tko hecate) res je samo da 9 mescev (do rojstva otroka) nesmes pit alkohola lahko gdaj malo pri fantu probas ni pa fajn da cel deci spijes sej vrjetno ves kaj mislim. In ne smes kaditi (upam da na splosno ne in pa ce vprasas zakaj ker otrok skozi popkovino dobiva tidi kisik in to ta ki ga ti dihas) uglavnem jej take stvari ki bi zelela da jih jè tvoj otrok.

Vse to kar sem ti napisal mislim resno in ni hec. Nisem se niti polnoleten(tega ne vzemi kot da ti en froc zaj tu pise) zdi se mi tudi da pa od ostali je to rez grozno, alo pa vprasala ves je za eno stvar ce neveste skor nc o tem boste bolse ls ispadli ce se sam opravitce al pa ste tih ker to so pomembne stvari in ce se boate zle tle iz nje zaj**val bo potem mislila da bo to povsot in se nebo vec nikomur zaupala. Pa ceste odrasli bol cudni ce jo tle zaj**avate bi lahko vedl, da se je mlajsim zelo tesko odpret v takih stvareh in vsa ta norcevanja ji lahko na dolgi rok skodujejo. To se dodam da moje sporocilo res ni nek hec in upam da bos lahko vsaj meni zaupala pozanimaj pa se se pri strokovnjakih pred velikimi koraki. In pa oceni kje se bos odprla ko pa ves da je to pravo mesto se le daj ce pa te se kdo kdaj heca samo poisci pomoc drugje.

Lp

New Report

Close