Nosečnost z oralo?
Kar nekaj ljudi nas je kontaktiralo, ker so brali vaše prispevek, Doroteja!
Prosili so nas, da ukrepamo.
Zatorej smo se odločili, da za vas in vaše prijateljice organiziramo v čimkrajšem času predavanje v našem ZD z naslovom “Načini in načini zanositve”.
Predavanja se zagotovo udeležite, saj smo to predavanje organizirali izključno za vas. Upamo, da se zavedate našega truda.
Predavanje se začne ob 7h 28.10.2003 in traja do 28.10.2010 ob poljudni uri.
ZD Tatanka
odkar obiskujem forum se nisem tako nasmejala, kot zdaj ko prebiram odgovore!:))))))))))) še posebej odg. od Franca iz Pirana, ma ne vem za crknit;)))))))))))))))
me že tako trebuh boli od smeha da ne morem več nič….)))))) pa solze mi tečejo… ah, nehajte:))))))))
aja: pa hvala da ste me nasmejali!!:))))
pa-pa
No, pa naj vam povem, da sem danes na zabavi poizkusila oralo brez kondoma. In to na mojem fantu in njegovih dveh prijateljih. Rekli so mi, da je dobto samo, če stvar pojem in potem čez popijek koka-kolo, ker je koka-kola najboljša zaščita pred nosečnostjo zaradi oralne spolnosti. In sem to naredila, čeprav koka-kole ne maram prav preveč. Tako sem se odločila, da raznih ljubosumnih in zajebantskih izpadov tukaj sploh ne bom komentirala več, seveda pa vsem dekletom ponujam rešitev pred nosečnostjo z oralo: Koka-kola!
Pa lep pozdrav vsem!