Najdi forum

Kako pa veš, da ne maraš okusa po gumi, če mu ga še nikoli nisi? Vlačiš po ustih gumijaste medvedke, ki piskajo ali kaj?

Sicer smo ti pa že povedali, da pojdi v knjižnico in si sposodi kakšno knjigo in nehaj z igranjem budale, ker te ne mislimo v nedogled brezplačno zabavati. Čao!

Seveda si lahko noseča, pa tudi pomisli, koliko je spermijev in kaj se bo zgodio, če se vsi primejo….

Ljubica, mouse, ti tudi misliš, da lahko zanosiš tako, da pogoltneš semenca?

Kar nekaj ljudi nas je kontaktiralo, ker so brali vaše prispevek, Doroteja!
Prosili so nas, da ukrepamo.

Zatorej smo se odločili, da za vas in vaše prijateljice organiziramo v čimkrajšem času predavanje v našem ZD z naslovom “Načini in načini zanositve”.
Predavanja se zagotovo udeležite, saj smo to predavanje organizirali izključno za vas. Upamo, da se zavedate našega truda.

Predavanje se začne ob 7h 28.10.2003 in traja do 28.10.2010 ob poljudni uri.

ZD Tatanka

No, dobro, če hočeš konkreten nasvet, izvoli:

Najboljše kontracepcijsko sredstvo, ne glede na vrsto seksa in položaj, povrh vsega pa še popolnoma naravno in zanesljivo brez stranskih učinkov je JABOLKO. Paziti moraš samo, da ga ne poješ prej, ne potem, ampak NAMESTO.

Zanesljivo ne boš zanosila pri oralnem seksu, če si boš kondom nataknila na jezik.

Že dolgo se nisem tako nasmejala.

Čestitke vsem sodelujočim!

Lp, Ena

Mogoče bi bilo dobro, če za nasvet vprašaš kakšnega homoseksualca. Vprašaj, kakšno zaščito potrebuje moški za moškim, da ne zanosi.

Lep pozdrav iz Pirana – Franc

odkar obiskujem forum se nisem tako nasmejala, kot zdaj ko prebiram odgovore!:))))))))))) še posebej odg. od Franca iz Pirana, ma ne vem za crknit;)))))))))))))))

me že tako trebuh boli od smeha da ne morem več nič….)))))) pa solze mi tečejo… ah, nehajte:))))))))

aja: pa hvala da ste me nasmejali!!:))))

pa-pa

Če se preveč smejiš, baje tudi lahko zanosiš, vsaj tako mi je ena kolegica povedala :-))) Tako, da ne se preveč smejat.

Doroteja, zahvaljujem se ti za zabavo, ki si nam jo pripravila. Foruma Življenje… ne berem ravno redno, opažam pa, da bom moral pogosteje prihajati, saj s eda tudi tukaj prebrati zelo zabavne stvari!

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

No, pa naj vam povem, da sem danes na zabavi poizkusila oralo brez kondoma. In to na mojem fantu in njegovih dveh prijateljih. Rekli so mi, da je dobto samo, če stvar pojem in potem čez popijek koka-kolo, ker je koka-kola najboljša zaščita pred nosečnostjo zaradi oralne spolnosti. In sem to naredila, čeprav koka-kole ne maram prav preveč. Tako sem se odločila, da raznih ljubosumnih in zajebantskih izpadov tukaj sploh ne bom komentirala več, seveda pa vsem dekletom ponujam rešitev pred nosečnostjo z oralo: Koka-kola!
Pa lep pozdrav vsem!

Jaz sem tudi nekje prebral, da mravljična kislina zmanjšuje gibljivost spermijev.

Ti si mal usekana.

Nimaš več kakšnih boljših idej, Dororteja? Sem upala, da bo konec kaj bolj izviren.

po Primoževem postu sodeč je on..Dorotej in ne ona-Doroteja.

Ccccc bo treba biti pri branju ,za ščepec,bolj pazljiv.

Pač nekdo,ki preganja svoj dolgčas s tem,da kratkočasi forumovce.

Lep pozdrav

jest sm pa slisala da proti nosecnosti zelo pomaga solna kislina. doroteja probaj to-gvisno pomaga!!

Jaz pa mislim da je daleč najboljša zašita klistir.
LP A.

Ne, nagnusno se mi zdi spermo goltat. To je.
Nisem pa iztistega obdobja, ko so verjeli, da lahko zarad poljubljanja zanosiš…
Post se da razumet tud v stilu, da ji ni za goltat spermo. Po mojem vsaj.
PA reci če ni dober nasvet?!?!?!

Baje da tudi strihnin pomaga. Dve žlice pred in po… – Obadva, ti in frajer. Tako se spermijem utrga in začnejo fuzbal špilat; dokler jih ne poserješ…

New Report

Close