Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nosečnost po IVF (OBMP)

Nosečnost po IVF (OBMP)

Odgovor na objavo uporabnika
Popi385, 06.07.2022 ob 12:05

Ste imele čisto na začetku že prisotne kakšne znake? (4. in 5. teden)

Mene samo občasno rahlo bolijo prsa in občasno imam čuden občutek, kot da bi se hotla razvit neka slabost, na znam niti opisat.

Jas sem v 10 tednu in nič kaj znakov res samo parkrat mala slabost in tam nekje do 8 tedna utrujenost drugace pa nic druga kot samo boleče bradavice na dotik.

Mandarina, hvala za odgovor. Saj vem, da moram počakat, ampak se tako vlečeee.

Ja saj vem, vse skupaj je eno samo cakanje. 😔 Vso sreco ti zelim!

Mandarina, hvala🤗

Punce,ki ste opravile nifty,

A ste poleg klica dobile izvide domov?

Cvetka Marjetka stiskal pesti zate, da te čaka lep rezultat danes na krvnem 🍀🍀🍀

Quinn, jaz sem delala panoramo v LJ porodnišnici in sem dobila izvide domov cca 1 teden po klicu

A ima mogoče katera od vas Hashimoto?

Jemljete dodatke z jodom ali brez? Pri vsakem zdravniku dobim drugačna navodila… 🙁

Quinn, jaz sem delala nifty pri Geneplanet in sem dobila rezultate na mail isto minuto, ko sva z ginekologinjo prekinile s pogovorom.

@pikica kot spodbuda, meni je enkrat ginekolog povedal primer iz svoje prakse, ena njegova pacientka je imela grozno nuhalno, vsi sp bili prericani da je vse slabo; amnio je vse tomovrgla, kljub temu jih je baje se kar skrbelo…rodil se je pololnoma zdrav fantek:)

@hana41 jaz sem sla na panorama plus horizont in prisla pozitivna na cistiacno dibrozo….3 twdne drame preden je bil lartnerjv rezultat negativen…zato sem hotla bit kar tiho do konca nosecnosti da sem noseca 🙂 butasto vem 🙂

Popi792

Trenutno sicer nisem noseča (ali pa, čakam na krvni test). Imam Hashimoto, v prejšnji nosečnosti sem jemala dodatke brez joda, po navodilu zdravnikov. Vse je bilo ok.

Srečno vsem in upam, da se vam kmalu pridružim

Odgovor na objavo uporabnika
Evy106, 12.07.2022 ob 20:37

@pikica kot spodbuda, meni je enkrat ginekolog povedal primer iz svoje prakse, ena njegova pacientka je imela grozno nuhalno, vsi sp bili prericani da je vse slabo; amnio je vse tomovrgla, kljub temu jih je baje se kar skrbelo…rodil se je pololnoma zdrav fantek:)

@hana41 jaz sem sla na panorama plus horizont in prisla pozitivna na cistiacno dibrozo….3 twdne drame preden je bil lartnerjv rezultat negativen…zato sem hotla bit kar tiho do konca nosecnosti da sem noseca 🙂 butasto vem 🙂

Hvala, ja sej se pomirjam, da dokler ni slabih rezultatov na podlagi točnih rezultatov, se veselim nosečnosti 😊

Popi792 – jaz tudi hashimotov. V prvi nosecnosti ves cas jemala samo euthyrox in pogoste kontrole pri tirologu. Vse bilo ok.

Drugace pa, jaz trenutno na morju. Uradno 6t 3/7d. Obcasno malo krcev ali mal slabosti. Vceraj prvic vrtoglavica🤔 doma me ze caka posta z datumom potrditvenega uz-ja.

V katerem tednu ste v Lj imele potrditveni Uz?

Anotherbaby, jaz sem imela potrditvenega v 7t+4d, ampak je bilo to ravno po praznikih. Nevem če me ne bi drugače prej naročili…

Včeraj sem izvedela prekrasno novico, kljub krvavenju sem noseča in še sama ne morem verjet. Beta 1400.🥰

@anotherbaby js sm mela potrditvenega 7t2d.

@cvetkamarjetka622 iskrene cestitke in srecno.do konca! So kak rekli kaj bi bil vzrok krvavenja?

Jst tut jemljem premama duo, ker nimajo joda. Seveda sem pa se na dozi euthyrox poleg. Ampak so me cist prestrasile posledice premalo joda za plod.

Uz imam pri 7t3d. Komac cakam, ampak vseeno me je strah, ker imam veliko slabih izkusenj s splavi 🙁

@anotherbaby, tudi jaz sem imela potrditvenega v 8. tednu, mislim da 7t4d.

@cvetkamarjetka
, super novica, cestitam in ti zelim vso sreco tudi naprej🙂

Hvala🤗 Ne, za krvavenje niso nič rekli. Mi je pa rekla zdravnica že ob prenosu, da imam zelo občutljiv maternični vrat in da možno, da bom krvavela. Ne vem, mogoče se ranim vsakič, ko si vstavim progesteron. Ali pa mam kakšen hematom, ne vem. Sestra mi je rekla, da naj počivam in to je to. Bom videla, kaj bo na uz.

Zivjo punce super tema, se ena ki je zanosila z Ivf lani novembra, razlog je bil slabi spermiogram, metoda icsi in uspelo je v prvo.  Brez zascite sva bila 10 let, verjetno brez ne bi uspelo 😉 Težav nobenih, v zacetku sem imela 7 dan po prenosu vgnezditveno krvavitev in to je bilo vse( sem bila prepricana da ni uspelo) tako da punce pogumno naprej. Sem v 36 tednu in odstevam da spoznamo našo punčico.

New Report

Close