Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nosečnost po IVF (OBMP)

Nosečnost po IVF (OBMP)

Anonimno 9295 iskrene čestitke ob rojstvu vašega Maksa ?? res najlepše možno darilo. Maksu želim zdravja, vam pa prespanih noči…

Mi bomo počasi, počasi začeli odštevati do rojstva…

Danes je bil zelo naporen dan in res potrebujem malo miru in pocitka…

Srečno vsem ?

anonimno9295

Waaw cestitke ob rojstvu soncka Maksa??…Zelim vam cimvec lepih trnutkov in cimvec crtanja?

Res je nekaj najlepsega kar lahko ena zenska dozivi?.

Punce ki ste na tej poti vam zelim cimvec potrpljenja in vere?..

Mi tudi pridno rastemo?

Pozdravcki vsem❤️

Dekleti, iz srca vama hvala!?

Anonimno 2775, zelim da ti zakljucni tedni do poroda minejo cimmirneje in cimlepse. Cuvaj se!? z veseljem bom tudi v prihodnje preletela za komentarji tu in prebirala tvoje novice☺️

….mravljica, vasa pikica pa je ze upihnila svoj 1. mesec, iskrene cestitke tudi z moje strani? tudi vam cimvec crklanja in nepozabnih skupnih trenutkov!?

Hvala anonimno?

Res je prva svecka je ze tukaj?,,danes smo imeli prvi pregled pri pediatrinji, in lepo napredujemo hvala bogu?

Nasa pikica pridno papa in raste??, edino nam krcki nagajajo ampak bo tudi to mimo??

Aninimno2775,,lep konec nosecnosti zelim?in seveda smo v mislih stabo?❤️

Hvala obema… Obilo crkljanja in sporočim, ko bo dojenček prišel na svet ?

Z mojim se ze nekaj casa trudiva pa nič, tak da sva se narocila na ivf.

Kok je za cakat , kok ste cakale na prvi pregled v mb.

Zanima me a mores zivet na istem naslovu z partnerjem , ker midva sva se vsak na svojem, a to gre, kdaj ste se preselile.

Ojla punce…

Aninimno zelim da cimprej zagledas svojo struco in seveda smo v mislih stabo?

Olga, kar se naslova tice se mi zdi da nima veze ali sta na istem naslovu, vsaj po moji logiki.

Jaz sem v Mb cakala slabe 3 mesece na prvi pregled, potem pa gre hitreje?.Zelim vam sreco in veliko potrpljenja??

Prej sem bila anonimno 2775 ?

Danes prvi dan dopusta, čez en teden porodniška ? ?

Upam, da ste vse ok s svojimi dojenčki in da pridno rastejo… Lp

Pa smo tudi mi dočakali našo punčko, majhno a zdravo ? življenje takoj dobi nov smisel ?

Srečno vsem v bojih in uživajte z dojenčki ??

Pa smo tudi mi dočakali našo punco ?od konca septembra imamo zdravo deklico.

Veliko + vsem in srečno vsem, ki že čakate svoje zakladke ?

Pozdravljene punce?….

Upam da ste vse ok in da vasi malcki pridno rastejo❤️

Tistim, ki je uspelo v petem poskusu,

Zakaj mislite da vam je in kaj ste sptemenile , da vam je?

Kaj je najboljsi recep ce v prvo ne uspe, da uspe v tretje, kaj ste spremenile?

Hvala za vase odgovore.

…..Pozdravljene,

Da se se js javim po dolgem casu🥰, danes jutri danes jutri pa kr gre cas mimo zdej ko imamo polne roke lepega dela🥰

Najprej anonimno cestitke od prihodu vase puncke🥰upam da pridno rastete in zelim vam cimvec crtanja🥰

Mi pridno rastemo, pocasi se ze obracamo🥰opazujemo itd😁🥰

Anonimno6622, zal na to vprasanje js nimam konkretnega odgovora, kajti 2x nam je uspelo s prve🫣, mogoce ti bo znala kaka druga natancneje odg.kokr sm pa slisala od drugih zensk ki jim ni uspelo takoj, pravijo da so zacele bl pozitivno razmisljat, bl so se sprostile…seveda pa predhodno opravile vse zdr.tezave ki so lahko zavirali uspesnost oploditve.🍀kar pogumno naprej in ne obupat🍀

Zelim vsem ki cakate cimvec +🥰…

New Report

Close