Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nosečnost po IVF (OBMP)

Nosečnost po IVF (OBMP)

NuviaLab Female Fertility – https://hespac.com/nuvialabsi.htm Jaz sem jemala te tablete. Pomagalo ful.

Kako ste punce? Mravljica še v bolnici?

Jaz sem ok, dete veselo brca in sem v 26. tednu. Komaj čakam dopust, da malo odmislim vsakdanje skrbi.

Dva dni sem bila hospitalizirana zaradi padca, je bilo vse ok in hospitalizacija bolj zaradi možnosti odstopa posteljice.

Po dopustu oz. v začetku septembra se bomo bolj pospešeno pripravljati na rojstvo. Še ime bo treba izbrati…

Lepo se imejte in pridno božajte trebuščke ?

Hejla vsem skupaj?

Mi ravno danes vstopamo v zadnji mesec, ne morem verjet! Tako zelo se ze veseliva trenutka da spoznava najinega malega ❤️, ki s svojimi brcami vsak dan bolj opominja nase.

Drugace vse ok, ravno smo iz dopusta, ki je zeelo pasal, pa se na sreco nas otrocek ni presenetil s svojim prihodom(:

Sedaj se zacenjajo pogostejsi pregledi, pa da vidimo kako dalec zdrzimo..?

Vse ki ste (bile) hospitalizirane upam da se dobro drzite in da zborbate do konca kot ste do danes!? predvsem pa pazite nase na vsakem koraku.

Objem vsem.

Pozdravljene punce…

Js sem kr odletela pa malcek na vas pozabla?…

Hja js sem bila hospitalizirana od 10.5 do 30.6….kr pestro obdobje…

Nato sem sla domov V 34 tednu nosecnosti,,danes v 36 tednu sm nazaj hospitalizirana ker zgleda da plodovnica zmanjkuje?tko da so kr panicno odlocali za carski….

Zdej sm v bolnici in upajmo da zdrzimo se 1 teden vsaj do 37?‍♀️….

Moja puncka in js smo prave borke, marsikaj smo dale skozi zdej samo cakamo na spoznavanje?

Me veseli da ste vredu in zdrzite do konca???

Srečno Mravljica in naj punčka čim dalj zdrži v trebuščku ???

Hvala Anonimno.,,,no pa sva na cilju,?cez 2 dni bo 37 tednov kar pomeni da smo donoseni??

Odlocili smo se za carski rez, ki bo naslednji teden v 38 tednu,to je 25.7.2025?,,ce nas ne preseneti prej..

Je bl majhna puncka ampak vazno da smo sli cez 2.500kg?…zdej, pustimo se presenit..?‍♀️

Ja hospitalizacija je naredila svoje, smo dali kr enega stresa mimo?,,vazno da bo zdrava..

Drzite se pa sporocajte kako in kaj je pri vas??

O super, čestitke in naj gre cr dobro ??

Moj prvi je bil rojen z manj kot 2500 g in je bilo vse ok!

Oo Mravljica, naj ti predvidoma zadnji teden nosecnosti mine cimmirneje in cimlepse?

Mislimo nate in na tvojo puncko, in se veselimo lepih novic v prihajajocih dneh ?

Jaz kar ne dojemam da smo pri koncu??

Anonimno2775, resno manj kot 2.500kg? v katerem tednu pa se je rodil? iskreno me te meritve mal zaskrbijo?ampak pustimo se presenetit…?

Anonimno9295 hvalaa?. .vas obvestim takoj ko bom mal boljse po porodu?jaaa smo na koncu,, verjamem da ne verjames ampak glej,, tukaj smo BORKE od samega zacetka?in nasi dojencki tudi?❤️

Bil je donošen (rojen 37/1), vse je bilo ok, je bil pa droben in je še sedaj ?. Tudi mene je takrat skrbelo. Za to nosečnost so mi rekli, da važno, da bo otrok imel čez 2kg, je tudi med lažjimi…

Pozdravljeni,

v petek sem na 2. dan ciklusa začela jemati kontracepcijske tablete Lindynette. Včeraj, na 4. dan ciklusa, pa se mi je menstruacija že ustavila.
Zanima me, ali je to normalno? Običajno imam menstruacijo dlje.

Hvala in lep pozdrav.

Na vaše vprašanje žal nimam odgovora. Nimam teh izkušenj. Srečno

Odgovor na objavo uporabnika
Enoroga maternica in IVF, 21.07.2025 ob 06:01

Pozdravljeni,

v petek sem na 2. dan ciklusa začela jemati kontracepcijske tablete Lindynette. Včeraj, na 4. dan ciklusa, pa se mi je menstruacija že ustavila.
Zanima me, ali je to normalno? Običajno imam menstruacijo dlje.

Hvala in lep pozdrav.

Morda bo primerneje, ce se z vprasanjem obrnete na kaksno drugo ginekolosko skupino. Srecno!

Hej punce!

Jaz se vedno v enem kosu, trenutno sredi 38. tedna, zato v polnem pricakovanju iz dneva v dan. Ker je  nosecnost potekala zelo lepo, bom to obdobje vsekakor pogresala, po drugi strani pa res ze KOMAJ cakamo nasega fantka❤️

Mravljica, te dni se posebej mislim nate in tvojo puncko?? seveda pa zelim vse dobro in posiljam lepe misli tudi vsem ostalim puncam, ki ste v nestrpnem pricakovanju svojih malih zakladov?

Ste na koncu, super ? želim vam lep porod in naj gre vse kot mora ?

Mravljica tudi jaz čakam na vaše novice ?

…punce pozdravljene, tukaj smo?…

Vas pozdravlja deklica Amina?,,rojena 23.7.2025,,imamo ze 2 tedna in pridno rasteno?…

Pocasi se uvajamo na nov svet?…

Porod je potekal BP…Carski rez oprabljen super…Mamica hitro okreva?

Upam da ste dobro in cakam vesele novice❤️

Drzite se?

…Mravljica, iskrene čestitke ob rojstvu Amine ?? Naj zraste v zdravo in zadovoljno deklico.

Tebi pa lepo navajanje na novo vlogo ? najlepšo na svetu.

Jaz jutri dopolnim 30. teden, res gre hitro. Trenutno še malo prenavljamo, septembra pa na polno priprave na dojenčka. Tudi s službo zaključim, bom še malo dopusta koristila…

Anonimno 9295 ste že na cilju?

Srečno vsem…

Pozdravljene?

@Mravljica
, iskrene cestitke ob rojstvu male Amine? naj bo vase zivljenje izpopolnjeno s smehom in ljubeznijo!

@Anonimno
2775, tudi tebi vse dobro v zakljucnih mesecih☺️ zame je bilo to obdobje najlepse mozno.

Pri nas pa cakamo, jutri je uradno dopolnjenih 40 tednov in vse poteka kot mora… le se fantek se mora odlociti za svoj prihod.✨

Hvala vama…?pridno rastemo?

Anonimno2775 lepo da se zmeraj hodis v sluzbo, js sm 3 mesece lahko recem v izolaciji? ampak vse se je splacalo pocasi pa bomo zaceli normalno zivljenje…

Anonimno9295 sem v mislim stabo? ?

Pozdravljene punce?

Dolgo si nisem mislila, da bom sploh lahko kadarkoli delila s svetom najlepso novico, ki jo clovek lahko dozivi. Danes pa to delim ne samo s svetom, temvec tudi vsemi puncami, ki hodimo podobno pot do nasih malih zakladov.

13.8. se nam je pridruzil najlepsi fantek Maks, nasa srca kipijo od ljubezbni in izpolnjenosti. ?

Porod je potekal lepo, kot cela nosecnost. Vsa tezka in zalostna pot do nasega soncka je v trenutku poplacana.

Zato punce, ki ste se na poti do trenutka svojega zivljenja, nikoli se ne predajte! Vsem skupaj posiljam en pozdrav poln pozitive in upanja???

New Report

Close