Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nosečnost po IVF (OBMP)

Nosečnost po IVF (OBMP)

Pozdravljene nosecke🌹

Naj vam se js sporocim lepo opravljeno morfologijo😍

Puncka lepo raste, vse meritve ustrezajo tednom, bila je kr zivahna tako da nismo uspeli narediti lepe slikice kajti se je upirala ultrzvoku😁…lezi z ritko navzdol tako da cutim njeno brcanje v mehur🙄 ampak precudovit obcutek😍

Rastemo rastemo sirimo se, ampak so rekli da sem pridna ker sm od zacetka nosecnosti do zdej sla samo 4kg gor💪..(ne namensko)🤷‍♀️

Tako da pocasi zakljucujemo priprave za prihod, kajti sm taka oseba zelim da je vse naprej ze pripravljeno, kajti nikoli neves kdaj nas lahko presenetijo teli srcki❤️

Zelim vsem borkam najboljse rezultate pri vseh pregledih🤞❤️🌹

Čestitke za morfologijo 🥰 za mano je nuhalna, tudi vse ok. Rezultat za downow 1/830, ni najboljše, vendar ne rabim na nadaljnje preiskave. Je pa seveda zaradi let slabše…

Super preglede vsem 🍀🙏

@Anonimno Cestitke tudi tebi za lepo oprabljeno NS…

Nic skrbet js sem imela za Ds 1:500, nato Nifty je pokazal 1:10000…tko da bo super🫶🏼

…Bodoce mamice pozdravljene🌹

Tokrat pisem da vas nekaj vprasam, oziroma tiste ki smo priblizno nosece 23 teden…

Zanima me kako cutite otrocka oziroma kolko dnevno?

Meni se zdi da moja puncka je zadnje 2-3 dni dobesedno dosti bl zivahna🙄, nekako se mi zdi da prevec🙄…A je tudi pri vas tako?

hvala🌹

Hej, da te “pomirim”, da tudi js iz dneva v dan bolj pogosto cutim malega skrata. Cutim ga kot konkretno brciko, predvsem takrat ko se zleknem na kavcu-na hrbet in se umirim (ravno med pisanjem tega sporocila je cist zivahen😄), skoraj zagotovo pa zvecer ko zelim zaspat😅 Mi pa njegovi premiki vsakic znova polepsajo trenutek, najraje bi ga kar skos cutila🥰

Zgornje sporocilo od Anonimno 9295 😉

@Anonimno9295 Hvala za sporocilo🌹

jaaa Verjamem ti, to je nekaj najlepsega se strinjam ,,zmeraj ko se premika/brca se mi prikaze nasmeh na obrazu😁😍, ampak hkrati mal zaskrbljenost “zakaj ” tolko,,tudi kadar stojim al hodim cutim🙄…Sm se posvetovala z gin. je rekla da je skoraj nemogoce cutit take brce v 23 tednu, kajti otrok je zelo majhen,dobesedno mi ni verjela🙄,, zato sm se obrnila vam da vidim kako je vase stanje..

No zdej sm mal pomirjena😁ocitno bodo nemirni otrocki🤷‍♀️😁

Lep soncen dan vsem🌹

Hmm.. jaz cutim brcike res samo v cistem mirovanju. Med hojo pa v trebuhu ze od cca 17. tedna obcutim kot da se vse napenja in razteza hkrati, tezko opisem, upam da razumes kaj mislim😆 nasploh me daljsi sprehodi kar utrudijo, so vmes nujno potrebni postanki in pijaca.
Js sem se sele po morfologiji pomirila z vsemi obcutki, da lahko recem da koncno zaupam svojemu telesu da se z&v njem dogaja to kar se mora.
Prepricana sem, da je tudi s tvojo bebico tocno tako kot mora biti.🥰

Pozdravcek vsem🌸

Sej tudi jaz jih najvec cutim v mirovanju, verjetno prevec mirujem zato sm jih nastela dosti😂😁

Res je morfologija je tudi mene pomirila, vse je bilo bp hvala bogu🍀..

hvala ti za pomiritev🌹

Chat

New Report

Close