Nosečnost po IVF (OBMP)
Pozdravljene nosecke
Naj vam se js sporocim lepo opravljeno morfologijo
Puncka lepo raste, vse meritve ustrezajo tednom, bila je kr zivahna tako da nismo uspeli narediti lepe slikice kajti se je upirala ultrzvoku…lezi z ritko navzdol tako da cutim njeno brcanje v mehur
ampak precudovit obcutek
Rastemo rastemo sirimo se, ampak so rekli da sem pridna ker sm od zacetka nosecnosti do zdej sla samo 4kg gor..(ne namensko)
Tako da pocasi zakljucujemo priprave za prihod, kajti sm taka oseba zelim da je vse naprej ze pripravljeno, kajti nikoli neves kdaj nas lahko presenetijo teli srcki
Zelim vsem borkam najboljse rezultate pri vseh pregledih
@Anonimno Cestitke tudi tebi za lepo oprabljeno NS…
Nic skrbet js sem imela za Ds 1:500, nato Nifty je pokazal 1:10000…tko da bo super
Hej, da te “pomirim”, da tudi js iz dneva v dan bolj pogosto cutim malega skrata. Cutim ga kot konkretno brciko, predvsem takrat ko se zleknem na kavcu-na hrbet in se umirim (ravno med pisanjem tega sporocila je cist zivahen), skoraj zagotovo pa zvecer ko zelim zaspat
Mi pa njegovi premiki vsakic znova polepsajo trenutek, najraje bi ga kar skos cutila
@Anonimno9295 Hvala za sporocilo
jaaa Verjamem ti, to je nekaj najlepsega se strinjam ,,zmeraj ko se premika/brca se mi prikaze nasmeh na obrazu, ampak hkrati mal zaskrbljenost “zakaj ” tolko,,tudi kadar stojim al hodim cutim
…Sm se posvetovala z gin. je rekla da je skoraj nemogoce cutit take brce v 23 tednu, kajti otrok je zelo majhen,dobesedno mi ni verjela
,, zato sm se obrnila vam da vidim kako je vase stanje..
No zdej sm mal pomirjenaocitno bodo nemirni otrocki
Lep soncen dan vsem
Hmm.. jaz cutim brcike res samo v cistem mirovanju. Med hojo pa v trebuhu ze od cca 17. tedna obcutim kot da se vse napenja in razteza hkrati, tezko opisem, upam da razumes kaj mislim nasploh me daljsi sprehodi kar utrudijo, so vmes nujno potrebni postanki in pijaca.
Js sem se sele po morfologiji pomirila z vsemi obcutki, da lahko recem da koncno zaupam svojemu telesu da se z&v njem dogaja to kar se mora.
Prepricana sem, da je tudi s tvojo bebico tocno tako kot mora biti.
Pozdravcek vsem