Nosečnost po IVF (OBMP)
Punce pozdrvaljene,
Anonimno2775 cestitam za lepe novice, zelim ti cimlepso nosecnostuzivaj
Js sm pa imela vceraj pregled pri osebnem gin.slisali smo srckanarocena sem 18 Marca na naslednji pregled potem pa morfologija
.
Na bolniski sem od transverja 20 Novembra, bom se naprej, imam dovoljene izhode zaradi gibanja, cene pa bi lahko sla v sluzbo, ampak nebom silila kot pravijo zdraniki
Upam da ste ostale nosecke super
Mravljica… Hvala tudi tebi za čestitke
Glede hiperstimulacije so mi rekli (že pred testom), da je dober znak, da moram veliko pit (to mi ne gre zelo dobro ), počivat in da lahko traja do 12., ali celo 16. tedna. Imam trebuh tak kot na polovici prve nosečnosti in mi ni fajn (rada bi počakala in bi o nosečnosti povedala po nuhalni).
A ni lepo, ko slišiš srčka jaz komaj čakam, da spet to slišim (upam, da bo vse ok)
Pozdravljene punce,
Lepo je prebrati vse te izkusnje in kar malo olajsa vsakodnevne skrbi, saj se vcasih zdi da te nihce drug ne razume razen nas ki smo vse to dale skozi sem v 7 tednu, uspesen prvi poizkus. Na zalost se bolj kot z nosecnostjo ukvarjam s posledicami hiperstimulacije, in me zanima kako je bilo pri tistih ki ste to izkusile- meni je po hospitalizaciji napihnjenost sicer izginila, malo vode je se, ne vem koliko so se spremenili jajcniki ker mi moj ginekolog ni nic povedal
in smo se izgubili v drugih vprasanjih… vsak dan cutim malo spikanja okrog jajcnikov ko se premikam, to razumem, vendar imam tudi probleme ko grem na wc… precej boli ko se napnem, je taka cudna bolecina. Boli tudi ko se usedem, ampak bolj v zadnjici, ne v trebuhu.
koliko dolgo ste se se borile s takimi in drugacnimi bolecinami, je katera imela podoben primer?
Glede hiperstimulacije nevem kako se diagnosticira…js sm na zacetku nosecnosti omenila to gin. da me spikajo jajcniki in da mam kr bolecine ko grem na wc in ko se napnem,.ni nic govoril od hiperstimulacije
sm pa bila kr napihnjena prve 3 mesece…zdej sm sicer v 16 tednu nosecnosti,..in neznam povedat ali je bila hiper ali ne
Živjo punce se vam pridružim še jaz
Trenutno čakam na potrditvenega, ki ga imam čez dva tedna. Držim pesti da bo vse uredu.
@Anonimno2775 Glede počutja me že kar matra, ampak imam še nekaj lanskega dopusta in ga bom porabila po potrebi. Me pa skrbi kakšna bom čez kakšen teden ali dva če sem že sedaj taka
Rumenka1 dobrodošla
Tudi jaz imam še star dopust, a ga nisem hotela koristit v teh dneh, ker sem v zadnjem času bila kar veliko odsotna. Zdaj sem pa na bolniški do potrditvenega uz, ki ga imam čez slabih 10 dni. Sem krvavela in so mi predpisali počitek. Sem pa slišala otrokov utrip - sem kr solzna postala, zdaj pa držim pesti in upam, da ostane ta srček pri meni in se rodi zdrav
Pozdravljene punce in dobrodosle vse “novopecene” clanice ekipe:)
Sama se kar dobro drzim, slabosti ocitno le popuscajo, upam da tokrat dokoncno. Ostalih tegob niti ne zaznavam, razen da sem trenutno nekoliko slabsega zdravja. Ocitno sem nekje staknila prehlad, ampak se ne dam:) Ce cesa, nas nasa pot zares privadi potrpezljivosti.
Predvsem se veselim kontrole v prihodnjem tednu po dolgem casu, takrat bo ze 17. teden, noro.
Marija2024, 01.03.2025 ob 17:52
Ooo @ Anonimno 9295 si že imela UZ? Kako je bilo?
jaz pa odštevam do morfologije, še ceeeeeel mesec, boše dolga.
kako ste drugače? Jaz sem še vedno precej utrujena. Pa vse me nekaj veže in cuka okoli maternice. Ampak počasi že čutim prve gibe kar je najlepše.
Ne se, kontrolo imam prihodnji teden. Morfologija pa verjetno tudi mene potem caka sele konec meseca, saj smo na istem v tednih
Pozdravljene punce…
Smo na istem ja, slabosti ni…edino sm malo razdrazena ker se mi zdi dolgo do morfologije, ki bo tudi enkrat konec meseca
…sm se pa narocila na privat UZ ki ga imam v Cetrtek da se malo pomirim
…
cene ja, tudi js sm zacutla mravljice v trebuhu..pa neko plavanje notri
..res lepi obcutki…
Cestitam vsem novopecenim noseckam
Pozdravljene punce,
da se javim na tako lep dan, ki pa je se dodatno olepsan po bp pregledu v 17. tednu nosecnosti.
Tako vesela, da bi najraje skocila iz lastne koze! Danes je bilo tudi za 100% potrjeno da res pricakujemo fantka. Cez 4 tedne pa nas caka ze morfologija, wii.
En pomladni pozdrav vsem tukajsnjim puncam in upam da se tudi ostale dobro drzite.