Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nosečnost po IVF (OBMP)

Nosečnost po IVF (OBMP)

@malin, čestitke ❤️ zdaj pa samo mirno naprej ?

@malin super cestitke! A nisi ti v leoniscu? Potem tam naredijo potrditvene pri tvojem g. Moja pikica je bila. 9 mm in so mi dali takoj materinsko, nic ni to zgodaj. So mi pa tudi omenjali se cez 2 tedna ampak potem je rekel da ni potrebno, sj pol je pa tak ze naslednji pregled in nuhalna.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna 12, 22.02.2024 ob 07:22

@malin super cestitke! A nisi ti v leoniscu? Potem tam naredijo potrditvene pri tvojem g. Moja pikica je bila. 9 mm in so mi dali takoj materinsko, nic ni to zgodaj. So mi pa tudi omenjali se cez 2 tedna ampak potem je rekel da ni potrebno, sj pol je pa tak ze naslednji pregled in nuhalna.

Hvala @anonimna12 in @pika9. ? Pika ti imas danes UZ, kajne?????

@anonimna12
v Leoniscu sem, ja.Saj je logicno, da gres do svojega gin., ampak ocitno vsi niso seznanjeni s protokolom po IVF. Matrinske mi ni dala, ceprav je bila tam pripravljena, ker da bomo naslednjic, je zdaj se zgodaj, tako je bilo receno. ? pa dobro, konec koncev MK ne pomeni nic.
Me pa dajejo slabosti, celodnevne, kaksen dan bolj mocne, tudi kdaj bruham, kaksen dan bolj znosno…moram jesti veckrat po malem, pa bazicne stvari, ce ne imam kislino, ki vse poslabsa. Pa nisem sla se nazaj v sluzbo, ne morem. ? Upam, pa da bom kmalu bolje in grem. Stokrat raje sluzba kot slabost. ?

Danes sem imela potrditvenk uz in je vse tako kot mora bit ? pregled pri moji ginekologinji imam pa 5.3. ?

@pika super kar tako naprej ??

@malin
ubistvu ni logicno 2021 so v lj vse potrjevali na kliniki v lj, zdaj nvem al so spremembe, meni je to prav ce si voden tam da tam tudi zakljucis da je vse bp 🙂 ostalo pa seveda tvoj g.

Materinska konc koncev ni tako vazna, bi bilo pa ok(upam da si to dobila) da ti dajo vse napotnice za kri, urin. Hormonski test moras delat npr najkasneje do 10 tedna vse ostalo prej. Zato nvem zakaj prekmalu 🙂

no jaz imam naslednji pregled zdaj sele po nuhalni, se bom kar nacakala se en mesec. Xd

slabosti imam pa tudi jaz rahle, prvic cisto nic, ampak bruham hvala b. Ne

Hvala @Anonimna12 ? jaz imam rahle slabosti, na srečo ne bruham. Pa suha usta in zelo sem utrujena. Pri prvi nosečnosti sem bila polna energije, zdaj sem pa vsak dan po službi tako utrujena, da se komaj sestavim. Sem pa praktično skos od transferja delala, tako da se mi verjetno tudi to pozna.
samo da je vse uredu, utrujenost in slabost bosta ponehali in na koncu se več kot izplača vse skupaj ?

Pika9, 22.02.2024 ob 13:48

Danes sem imela potrditvenk uz in je vse tako kot mora bit ? pregled pri moji ginekologinji imam pa 5.3. ?

@Pika9
cestitke tudi tebi. Naslednjega imava zopet ena za drugo, ampak tokrat jaz dan kasneje ☺️

Anonimna 12, 22.02.2024 ob 14:59

@pika super kar tako naprej ??

@malin
ubistvu ni logicno 2021 so v lj vse potrjevali na kliniki v lj, zdaj nvem al so spremembe, meni je to prav ce si voden tam da tam tudi zakljucis da je vse bp 🙂 ostalo pa seveda tvoj g.

Materinska konc koncev ni tako vazna, bi bilo pa ok(upam da si to dobila) da ti dajo vse napotnice za kri, urin. Hormonski test moras delat npr najkasneje do 10 tedna vse ostalo prej. Zato nvem zakaj prekmalu 🙂

no jaz imam naslednji pregled zdaj sele po nuhalni, se bom kar nacakala se en mesec. Xd

slabosti imam pa tudi jaz rahle, prvic cisto nic, ampak bruham hvala b. Ne

Se strinjam, ni logicno, da so prenehali z izvajanjem potrditvenih, mi je pa logicno da gres potem do svojega gin., ce ti tako narocijo. Ne morem pa jaz iz MB na  svojo idejo kar na IVF kliniko v LJ, ce te tako izrecno ne napotijo. Smesno mi je, ker te potem na pregledu sprasujejo stvari zakaj si tukaj, ne tam…

Nisem dobila nobenih napotnic, nic.. ocitno vse naslednjic. ?‍♀️

@malin,@pika cestitke!!!srecna za vas,dobrodosle se sluzbeno med nami!!!!❤️❤️

@anonimno jaz sem decembra imela potrditveni v lj.pol je se drobnic napisal cez 14 dni pri svojem gin.ce na kliniki ne delajo vec potrditvenih,spremenili su zdaj nekje.

Mimimi541, 23.02.2024 ob 16:18

@anonimno jaz sem decembra imela potrditveni v lj.pol je se drobnic napisal cez 14 dni pri svojem gin.ce na kliniki ne delajo vec potrditvenih,spremenili su zdaj nekje.

Hvala ?

@Mimimi na zgornji zapis se je nanasalo ?

@malin…vem,vem…?

Še ena, ki se pridružuje v to skupino. V januarju sem imela 1.IVF postopek in že prvi (sveži) prenos je bil uspešen. Danes sem imela potrditveni UZ pri svoji ginekologinji, vse je OK, ❤️ bije. Naslednji pregled imam 11.3., takrat bom stopila v 9.teden. Kar se tiče teh kontrolnih UZ, pa sploh ni pomembno, kdo jih naredi, na kliniki ali osebni ginekolog. So se v MB pač odločili, da jih več ne bodo delali, morda pa ta čas namenjajo novim puncam, ki začenjajo z IVF postopki.

Hvala @Mimimi541 in @malin!

Čestitke in dobrodošla @Jagoda460. Kako se počutiš?

@Pika9 vredu, kot da ne bi bila noseča. Do zdaj nisem imela še nobenih slabosti. Ta UZ danes, ki je pokazal bitje ❤️, me je pomiril. Sem bila že v skrbeh, ali se plod sploh razvija, glede na moje dobro počutje. Je pa to moja prva nosečnost.

Dobrodosla @jagoda.glede slabosti,mogoce ih niti ne bos imela.jaz ih nisem.in rud jaz sem ves cas dobro,mogoce mal vec utrujena.glede skrbi,ce je vse prav,tud to bos od pregleda do pregleda bila zaskrbljena.je pac tako.?

Meni je komaj zdej malo lazje.sem 16+4.dva dni nazaj sem prvic slisala utrip doma z AS,4 nazaj pa su zaceli metuljcki in pokanje balonov in zgeckanje.je obcasno,ampak vseeno je lazje.bolj pomirjena.

As je super zadevica,samo je tud zaskrbljujoca.jutri bom 17+0 tednov,se pravi v sredo se poslavljam od 4.meseca in pozdravljam 5.a je ok da od subote zvecer ne najdem vec srcka?je to ki se premika in obraca?

Mimi vazno da slisis oz.cutis,da se premika…

New Report

Close