Nosečnost po IVF (OBMP)
@mandarina hvalaaaa…ocitno tvoje pesti trdno drzijo…drzi ih se naprej!!!☺️?
Vse je ok,srcko bije,malcek je lepo zrastel,jutri nuhalna!dala mi da spet utrogestan vstavljam 2x na dan en teden dokler se ne pomiri.v maternici se vidi ena crta krvi ki ni povezana s nosecnostjo,rekla da je ostalo verjetno kaj od postopka ki se pocasi cisti zdej.pa komaj zdej su jajcniki zaceli imet normalne mere.sem si uzela 2 dni dopusta tako da imam podaljsan vikend za ne delat nic.
Hvala @francek..bomo…vsaj jaz bom..za njega odvisno ce ga bojo zaradi covida sploh pustili
Se mi zdi da bom temu malcku imela kaj pripovedat ko bo velik ce bo slo tako naprej!!!??????pridem v postojno,dr.upali stroj,zacne in vse naenkrat “ja pa ne bom mogel tle nic zmerit,je premajhno se.4.4cm je velik,bo moral se malo zrast,nima se 11 pa najmanj 3 dni.gospa boste morala prit naslednji teden!”????
No pa vsaj smo vidli da ima dve roke,dve nogi in da ih koristi na full.tih 2 min dokler ga je meril brcal je na polno.?
@mimimi kako lepo, da si videla otročka, kako miga 🙂 Meni je bilo na nuhalni prav nerealno videt tole malo bitjece, ki noro skače okoli in se obrača ?
Če prav razumem pričakuješ fantka?
Upam, da ste vse nosečke dobro in stiskam pesti za vse nas do ?? v naročju ?
@mandarina tud on se je to spraseval.?danes 11+3.glede na to da zaradi sluzbe moj verjetno ne bo sel naslednji teden,vsaj ga je videl kako brca naokrog.
@bibi zaenkrat vse ok.samo da tako ostane..????
Punce,cakam cetrtek za nuhalno ampak da se malo pripravim ce bi slucajno nuhalna pokazala kaj narobe..nipt testi!na spletu je milion teh zadev.katere ste vi zbrale,katere pakete?pripada me tud ta brezplacni na gin v ljubljani.je zbrala katere tega?rajsi nasveti iz prve roke kot se zaleten kar na enega po spletu..???
@Mimimi, jaz sem izbrala Panoramo, srednji paket. Sem brala, da tudi Pusenjak priporoca Panoramo. Drugace pa so verjetno vsa ta testiranja tu tu, vsaj za te 3 osnovne zadeve, ostali sindromi pa so res zelo redki.
Se malo, pa bo nuhalna tu ? Jaz sem bila kaksna 2 tedna po nuhalni pomirjena, potem pa me je zacela panika grabit in sem na koncu letela h kolegici si sposodit angelsound. Potem sem pa do morfologije vsake toliko casa poslusala, ko me je kaksen slab obcutek preletel.
Moram rect, da pogresam cas nosecnosti ? Res je bilo lepo, se posebej, ko sem zacela cutit premike in sem se koncno lahko malo bolj sprostila. Je pa bila nuhalna prvi tak prelomni trenutek, da sem zacela verjeti, da je vse to res in zacela (veliko bolj) zaupati, da bo se vse ok.
Pozdravcek vsem ??
@sladkorcek a tud v medgeno delajo nipt na napotnico?
@Mimimi so rekli, da je Panorama samo za samoplačnike, Veracity je pa na napotnico. Razlikuje se samo v eni bolezni, lahko pa doplačaš 180€ za razširjeni Veracity.