Nosečnost po IVF (OBMP)
Pri moji ginekologinji partner ne sme biti zraven pri morfologiji ? se je od covida naprej čisto zaprla. Rekla mi je samo, da lahko snemam ? mi je res škoda, ker je bila na nuhalni taka lepa izkušnja, ko sva bila oba. Zato razmišljam, da bi šla po morfologiji pri moji ginekologinji še na samoplačniško nekam, kjer je lahko zraven.
@mimimi držimo pesti, da bo z bebico vse ok. Sem prepričana, da bo ☺️
@ananaska to pa se nism slisala, da partner ne sme biti na morfologiji. ? zgleda je res obstala za casom. Skoda, je res lepa izkusnja. Drugace ne vem iz kod si, ampak js sm v 2. nosecnosti sla se potem na 3D/4D ultrazvok k Meglicu v Lj in sem bla res ful zadovoljna. Tam se je res trudila, ampak se nasa princeska ni pokazala, tako da smo sli brez slik domov. So nama pa vsaj manj zaracunali. ?
@mimi verjamem da je vse ok. Hitro bo nuhalna, pa bo ena skrb manj. ?
@mandarina @ nikita hvala punce…verjamem da bo.imam angel sound tako da se bom igrala s iskanjem utripa tako kot si rekla @mandarina.bo lazje enkrat ko ga najdem.
@Mimimi utrip isci na zacetku zelo nizko, skoraj pri sramni kosti, pa kar fajn pritisni in pocasi premikaj okoli, dokler ne lociras. ?
Punce,na krvnem sam imela glukozu 5.2.seveda takoj napotnica za diabetologa.zdaj me zanimaju vrednosti.tesce je 5.90 min po jedi koliko bi moral bit?nekje je 6,nekje pa 6.5.zamenjala vse belo za integralno,trudim se imet 3 obroka plus malica.diabetologa imam cez en mesec tako da se trudim dat vse na mesto prej ko grem tam.zjutraj tesce je bil 4.1,po zajtrku 5.7.
@francek hvala.ma nic me prevec ne skrbi za sladkor..se mi zdi da me vseeno pritisk lahko polno vec zaj***.trenutno je se zmeraj na meji.nikakor da gre nizje.
@francek bolj rjavo samo ko se obrisem.pa se to enkrat ja,pol parkrat ne.grem h moji gin danes se pokazat,za se pomirit.dvakrat je to bil zacetek konca pri meni.
Gledam za ne it na urgencu ker tukaj pri nas je mala.in za vse dobis samo napotnico za naprej,tako da bi morala v bistvo na dve urgence.se mi zdi da bi to samo dokoncalo vse.
Moji sporoci kaj si rihtala. Drzim pesti ? krvavitve so v 1. trimesecju zelo pogoste, sploh po IVF postopku in svezem prenosu. Js sm v 1. nosecnosti krvavela 7.-10. tedna, prav tako je bila rjava kri. In vcasih je bilo tega kar dosti tudi na vlozku. Pa na potrditvem UZju v Lj sploh niso polagali pozornosti na to, ker so to pac pogoste zadeve. Moja G je rekla da se mi pri posteljici nabira kri. ?♀️ Skratka, verjamem da je vse ok ?
@mandarina jaz upam da je vse ok.vceraj ni bilo nekaj hudega in full,danes niti to ni vec.edino ki sam se umivala in sla malcek s prstom notri,je bilo malo na prstu.ko se brisem nic.pa hrbet ne boli kot zadnja dva dni.