Nosečnost po IVF (OBMP)
@mandarina uz imam jutri,ne danes.in se mi zdi da ce vidi da je vse ok in da je tamal ziv s lepim utripom,bom pozabila vprasat cisto vse,ne samo za ramo.??
@mandarina za zdaj vse ok.po uz je 8 6/7 se pravi par dni manj kot po izracunu na tisti app.plodek miga in sam slisala utrip.edino visok pritisk mi bo verjetno nagajal.
@mandarina 6.8.je pdp.zdaj imam 18.01.nuhalno pri pusenjaku v postojni.
@bibi js pa 16.8. ? tako da bo nekaj na tej “srecni” 6ki ?
@mandarina,@bibi ce bo,bo to pri nas druzinska zadeva.vecina druzine je konec julija,avgust.
Btw a je katera imela nuhalnu pri pusenjaku?zanima me kako to gre pri njemu?
Mimi potem ti je to dete res namenjeno. ?
Glede nuhalne… @fracek je imela, ce se prav spomnem in bila zelo zadovoljna.
Hej, nosečke ? jaz sem v 18. tednu in že nestrpno pričakujem morfologijo, da bom spet videla našega malega fantka ? Do sedaj je bilo vedno vse ok, še vedno pa kdaj pa kdaj začutim strah, da ne bi bilo kaj narobe. Morfologijo oba z možem jemljeva kot eno tako prelomnico. Upam, da bo vse, ko mora biti in da se nam fantek letos pridruži.
Počutim se sicer zelo vredu, že celo nosečnost. Nestrpno pričakujem prve gibe. Kdaj ste kaj začutile prve gibe v prvi nosečnosti?
Srečko vsem ❤️
@mandarina ceprav prejsnje izkusnje drzijo precej trdno na tleh,res upam da nam je namenjen!!??
@ananaska js v 1. nosecnosti po 23. tednu. Sem imela pa posteljico spredaj.
@mimi kar optimisticno naprej, vse bo ok. ❤️
@mimimi, tako je, jaz sem bila pri Pusenjaku na nuhalni, bil je zelo lep pregled z odgovori na vsa vprasanja, ki so se nama porajala. Tudi za spol sva vprasala, ce se kaj nakazuje, in je drzalo ? (rekel je, trenutno kaze na puncko, seveda pa se lahko izkaze drugace). Pa vzemi si paket s posnetki na USB, je res lep spomin ?❤️
Mandarina, javi se kaj ?
@francek,hvala!!!res upam da bo lepa izkusnja.a gre lahko tud partner zraven?in ta paket se da dobit tud ce gres na napotnico?ker jaz sam se narocila na nuhalno v postojno ne glede na to kateri zdravnik bo bil.pa je ratal pusenjak.
Mimi partner je lahko zraven na nuhalni pa potem na morfo okrog 20. tedna. ? USB pa te stvari je ponavadi za doplacat.
@fracek sem. Se preden sem tle prebrala. Prenos misli ??
@mandarina itak da je za placat.se dobro da nami v letih vsaj nuhalno dajo zastonj.???
Upam da ne bom rabila tud zastonj nipta v ljubljani.?