Nosečnost po IVF (OBMP)
@Fracek, jaz sem sicer imela normalen sladkor tako na tešče, kot po OGTT testu, so mi pa rekli, da naj kaksna dva dni ne jem sladkarij. V nosečnosti sem jih sicer ogromno pojedla ?
@Fracek kako si kaj?
Te imam v mislih in upam, da gre tvoja nosečnost brez težav ?
Hej hej @nesrecnica, kako lepo, da mislis tudi name ? Sem … hmm, ne vem kako se naj izrazim, mesano na zaru ? nosecnisko obcutljiva, v petih minutah lahko 3 stanja menjam, cmerim se poleg serij in si grem hkrati na zivce ? Stanje se samo se slabsa, ker sem v torek koncno na nuhalno narocena in od potrditvenega UZ naprej ne vem, pri cem sem. Nemirna in vznemirjena, strah me je ko psa. Pocutim se sicer dobro, slabosti so bile mile in me nic kaj vec ne mucijo, moram si merit sladkor 4x dnevno, celi dan se suce samo okrog tega: vstani, zmeri cuker, pojej nekaj, vstavi utrogestan, zmeri cuker, jeeeeej sluzba, joj lacna (sredi dela), pojej kosilo, meri cuker, sprehod, kaj naj jem zvecer, da bi cuker ok?, spet meri cuker, pojej folno, pojej aspirin, vtakni utrogestan ? Moram rect, da je sluzba trenutno moj najljubsi del dneva. Slabi spomini me spet preganjajo, dvomi me obhajajo, po drugi strani pa si res zelim, da koncno po 1 mesecu izvem, ce je najino bitje se z nama. Drugace pa sem vredu ?
Kako ti? Vas redno spremljam in upam za nas vse ❤???
@Fracek fizično sem ok, psihično niti ne… Sem pa imela že razgovor na kliniki in sem dobila napotnico za naslednji prenos… Iskreno ne vem ali je sploh smiselno, da grem, po drugi strani pa se mi neumno zdi, da te 3? tam pustim…
Drži se, poskusi ceniti vsak trenutek in pa čim manj skrbi in nevšečnosti ti želim ?
@fracek tudi js mislim nate, te spremljam na RR, da vidim kako si kaj (vohunka pa to ??). Verjamem da bo v torek na nuhalni vse ok, kar optimisticno. Pa se pri Pusenjaku bos imela, on je res strucko. Ti pa predlagam za vnaprej, da mogoce nabavis Angel sound, da bos bolj pomirjena. Meni je lani res rit reseval, ker sem bila v istem “stanju” kot ti.. skoz v dilemi, ce se je ali ni. Saj ne da letos nisem v dilemi, ampak enostavno nimam casa razmisljat o tem in imam potem kar slabo vest, ker je to dete toliko bolj zapostavljeno. Vse bo ok, kar pogumno, verjamem da vama je ta pikica namenjena in se vama novembra pridruzi.❤️
(ne)srecnica situacija ni enostavna, popolnoma razumem, ampak mislim da bi bil greh pustiti pingvincke. Si zasluzijo oz. si zasluzite vsaj moznost da ste skupaj. Mi se vedno navijamo zate oz. za vas. ❤️
Draga @Fracek. Popolnoma razumem tvoje skrbi in strah. Vse bo OK, bos videla. Po nuhalni bos lazje zadihala. Jaz sem sla 1x vmes kar samoplacnisko na ultrazvok, tako me je bilo strah ali je vse OK. Ko otrocka zacutis, je lazje..
@Mandarina tudi to detece bo sigurno enako ljubljeno. Mogoce je vcasih boljse, da nimamo prevec casa razmisljati o vsem ??
@Nesrecnica-ne obupan in ne pustit pingvinckov… tudi tebi bo posijalo sonce, ne dvomim ??.
@nesrecnica, morda naredis tako kot jaz, od misliš pingvincke za nekaj časa, se lotis kakega novega projekta, ki te zaposli mentalno in potem enkrat kasneje greš z lahko glavo po pingvincka. Meni je uspelo na tak način.
@fracek, že nuhalna, juhej. Vse bo okej, sporoči, kaj bo na nuhalni, pa saj ves, ne se ustrašiti večje verjetnosti.
Punce živjo. Končno se vam lahko pridružim, namreč danes sem dobila še uradno izvide, da sem srečka nosečka ? me pa zanima nekaj in sicer moja beta je na 16. dan precej visoka 7550, pa me zanima, če je imela katera od vas tudi tako visoko beto in je biko vse ok.Pri meni celo obstaja moznost, da sta 2, saj so mu vstavili 2 zarodka.
Upanje111 dobrodosla in vse dobro do konca, naj bo lepa in mirna nosecnost. ❤️
Kar se tice bete, js sm imela 15. dan beto 3300 (en zarodek), tako da cisto mozno da je pri tebi tako visoka, ker sta 2 (nevem kako gre to pri dvojckih – ce je tudi beta potem 2x visja, ampak logicno bi bilo, ce se tvorita 2 posteljici? ?♀️) A so na kliniki kaj posebej komentirali velikost bete?
Js sm se narocila po potrditvenem UZju na kliniki, ko je bil viden utrip. Sm dobila tam tudi “izvid” za mojo G, kjer je pisalo kontrola cez 14 dni pri svojem G, tako da me je moja potem narocila v 10. tednu. Js mislim da je najboljse da pocakas na potrditvenega, da vidis da je vse kot more biti in se narocis. Razen, ce mislis da bi te tvoja se pred potrditvenim vzela, glede na moznosti, da sta 2. Ampak dvomim da kaj dosti prej narocajo, zaradi rizike, da se ne bi videlo. Js sm sedaj spontano zanosila pa me je narocila “sele” v 9. tednu. ?
@fracek srecno danes ❤️??
@mandarina, hvala ❤ javim zvecer, imam ob 16.00, tako da cez slabo uro kreneva proti Lj. Uff ???? je le nastopil ta dan.
Punce, na hitro javim, vec pa zjutraj. Najin otrocek zgleda super, nuhalna je dala odlicne rezultate za mojo starost in riziko zmanjsala, tako da je Pusenjak svetoval se NIPT ❤? Jojjjj, to danes je bilo res eno posebno dozivetje, oba sva bila prakticno v soku in odprtih ust ❤? rokice, nogice, obrazek … saj ne morem verjet, da sem docakala to sreco. Hvalezna do neba ??
@Fracek super ? res ti želim da boš imela mirno nosečnost do konca in da dobiš tega otročka v naročje živega in zdravega ?
@fracek jeeee cestitke! @nesrecnica ti pa vseeno se ne obilupaj no!!!