Nosečnost po IVF (OBMP)
@fracek srečno tudi od mene ?
Aaaaaaaa, srcek bije ❤ malo bitjece v meni je veliko 13,4 mm, izmerjeno tocno za 7t4d in za predviden PDP 4.11. kot sem si racunala v aplikaciji. Sploh ne vem, kaj naj recem … tako sem vesela, itak ne dojemam ? zacetek je dober in moram ohraniti vero, da bo ostal z mano se naprej. ??Dobila sem ze materinsko knjizico, ze danes so me testirali za cuker, itak sem pogrnila s 5,3, sem vceraj zvecer lomastila po keksih ? pa napotnice za diabetolosko, kri za hiv in sifilis oddala, napotnica za amniocintezo oz. za bhr, ce se bo dalo narocit v Mb. Za nuhalno pa je rekla, da nima smisla, da jo delam, bom pa imela en ultrazvok na hitro 21.4., ce ne bom prej dobila termina za bhr.
Joooj, koliko vsega ? Jokam in se veselim hkrati, nora custva
@Fracek čestitke in naj bo vse ok do novembra ?
Joj fracek, 2 uri sem hodila gledat, ce je ze kaj novega. Tako sem vesela zate, da ti ne morem povedat ???? Prav vedela sem, da je tokrat to to! Bravo in bravo mali pikici za borbo! Noro dober obcutek a ne?!? Ce bos rabila kaksne info glede cukra… tud js sm tokrat pogrnila ze kar na zacetku.
Me pa zanima zakaj direktno na BHR ali amnio? Ok, razumem leta… ampak ne bi imelo smisel narediti nuhalno prej? Da se vidi, ce so rezultati res tako kriticni? No, najbrz ze vedo kako in kaj… ampak sem mislila, da je v vsakem primeru treba najprej na nuhalno.
Joj, res sem vesela. ? Srm vedela da bova tokrat odstevali skupaj ?
@mandarina, moja moja ? hvala ti ? res je noro dober obcutek, prelepo, bi kar gledala in poslusala, pa je tako hitro konec ? in seveda hvala tudi tebi @nesrecnica, jutri pa bomo vse te pestke drzale zate ??
@mandarina, jaz sem se nekako ze pred casom odlocila, da zelim biti 100% prepricana, da ni kaksnih okvar pri plodu. Danes mi je seveda najprej ponudila Nifty. Ne bi nama bil problem dati tega denarja, pa mi vseeno ne odtehta tega obcutka gotovosti … tudi na kliniki nama je G rekla, da bi v primeru uspesne zanositve bilo smiselno opravit amnio. Seveda mi je grozljivo slisat, da lahko gre tudi narobe, pa mi obcutek vseeno govori v tej smeri. A premislim si se lahko? Kaksen dan bi se vseeno prespala mogoce pred dokoncno odlocitvijo. No, da preidem k bistvu … ker sem se odlocila za to preiskavo, mi je rekla, da nuhalna ne bi imela nobenega smisla, ker leta tako poslabsajo izvid, da je groza in bi potem v vsakem primeru nekaj od tega izbrala. Namesto tega mi je dala samo en kratek pregled, ce slucajno do takrat se ne bi imela datuma za eno od teh preiskav. Za Bhr se dela v 12. tednu, ali kaj kasneje? Amnio pa v 15. ce se ne motim? Ni prepricana, ce delajo bhr v Mb, ampak sem pripravljena seveda tudi iti v Lj. Saj se lahko narocim kamorkoli ane?
Joj, sedaj se bo porajalo kup novih vprasanj, tako da te bom seveda Mandarina se veliko zaslisevala ? tudi glede cukra seveda ?
@Fracek posredujem ti čestitke, pozdrave in lepe želje še od @ MinnieMe, ki se je malo distancirala od foruma, sporoča pa, da ima zaradi tebe upanje, da tudi njej enkrat uspe ?
Fracek razumem. Ce bi zelela biti 100% bi potem tudi sama raje izbrala BHR ali amnio. Mislim da se BHR dela prej, okrog 13. tedna, amnio pa kasneje, mislim da od 16. naprej. Js bi sla potem cimprej, ce se da na BHR, pa probala bi priti v Lj k Pusenjaku, on je baje mojster na tem podrocju.
Joj, se vedno ne morem povedati kako sem vesela zate. Slisati srcek je pomoje najlepsa stvar, ki se ti lahko zgodi. ❤️ Zdaj pa kar pogumno naprej, teden za tednom, do novembra. ❤️
Draga @Fracek… Sem vedela, da bo tudi tebi uspelo ??? . Vem, da bo vse ok… mora bit ? boš videla kako lep občutek je potem kasneje, ko pikica zraste… vesela do neba.. tudi naš mali škrat maha in brca v pozdrav novemu bitjecu…
@Pikica12345 hvala ❤? mahava nazaj tebi in tvojemu skratku ?
@nesrecnica, danes pa tebi vso sreco tega sveta ???
@Fracek hvala… Danes me spet nekaj straši izcedek, tako da se prav bojim kaj bo…
@nesrecnica, jeb******, nimam besed in vseeno upam na cudez. Javi, ko izves kaj vec … mislim nate ?
@Nesrečnica…Vem, kako ti je… In vem, da so vse besede odveč. Sama sem zanosila v prvem postopku, na UZ hladen tuš prazna gestacijska vrečka. Beta takrat nekaj čez 700 ob potrditvi, na UZ preko 10.000… Drugi prenos – nosečnost, na UZ viden plod, ne pa utripa… Beta takrat ob potrditvi preko 1500… Tretji prenos ni uspelo, po četrtem prenosu pa smo dočakali našega malega škratka… Vem, da trenutno res ni besed.. Samo ne obupat in zberi moč in pogum za naslednji poskus. ?
@Pikica12345 hvala, res ni pošteno, a tako je življenje…
@Pikica12345 glede na to, da imaš žal s tem izkušnje – kaj sledi naprej? Sem prenehala s progesteronom in v kliniki imam v ponedeljek kontrolni UZ in baje tudi kontrolo krvi. Zaenkrat ne krvavim, nimam krčev. Se je pri tebi samo sčistilo ali si morala na čiščenje in kako dolgo so čakali preden so te napotili na čiščenje?