Nosečnost po IVF (OBMP)
@vita43 jaz imam čez 9 dni šele potrditveni UZ na kliniki, mislim pa, da je to “samo” od progesterona izcedek (to kar ven priteče) in je v bistvu neka taka umazano bela barva, niti ne morem reči, da je roza ali rjava… Ker na papirju ni pa nikoli nič videti ?♀️ jaz v službi nimam glih stresno, je pa res, da smo imeli smrt v družini in verjetno tudi to vpliva…
Čestitke mamice, Gina, anotherbaby in cvetka Marjetka… lepo se crkljajte in uživajte v vsaki minuti s svojimi bejbiji. Nas pingovncek je že tri mesece star in krasno se imamo.
pa @fracek in @nesrecnica…prekrasno vaju je tu brat ❤️❤️
@cvetka marjetka, iskrene cestitke ob rojstvu, zdaj pa zasluzeno cartanje ? tebi pa hitro okrevanje po porodu in cim bolj prespane noci ?
@nesrecnica, moje iskreno sozalje, tebi pa vseeno zelim, da uspesno pripeljes nosecnost do konca ?? 23.3. imas uz?
Tudi jaz ob vsakem obisku wc-ja gledam na vlozek, imam trenutno malenkost vec izcedka, ni pa na sreco nic kaj obarvan. Posiljam pozitivne vibracije vesolju, vesela za vsak trenutni obcutek slabosti ali nenavadnega pocutja in upam, da srcek ze dela in bom koncno lahko docakala to na ekranu. Mocno upam, drugo ne preostane. Nekih posebnih znakov nimam sicer nimam, sem pa predvcerajsnjim izbruhala celotno kosilo, mi je vdarilo na zelodec, ocitno mi nekaj od sestavin ni odgovarjalo. Dobila sem od osebnega G dodatni utrogestan ?? Danes me kar mantra tudi pritisk, ko je tako vreme, se mi je v sluzbi konkretno zvrtelo, ko sem na hitro vstala. Sem se spet kar nasmejala in si rekla, da mala biba dela svoje in kar naj dela naprej ? vse bom prezivela ?
In odstevamo dneve dalje … ?♀️??
@Fracek jaz močno verjamem v tvojega ?, boš videla, da bo vse ok. Za mojega nekako upam, da je samo malo bolj počasen, bomo kmalu izvedeli…
@mandarina, srecno danes na nuhalni ❤?
Bravo @Mandarina. Čestitke ?
@Mandarina, bravo, cestitke za lepe rezultate ❤ samo tako naprej, pa da se bos tudi ti dobro pocutila. ?
@nesrecnica, kako si ti? Pocutje? Ze kaj znakov?
Se malo, pa soocenje z ekranom na UZ. Vsak dan bolj me stiska ? hocem, nocem, nervoza in strah se stopnjujeta in tezko odmislim, kljub temu, da sem okupirana cele dneve z drugimi stvarmi. Javim v sredo, sem tako dopust vzela … ?❤?♀️
@Fracek danes sem naredila CB in je pokazal 3+, tako da sem malo bolj mirna. Znaki pridejo pa grejo, ene dni se počutim čisto nenosečo, pa prazno, en dan mi je bilo cel dan slabo, najbolj se pa pozna, da sem bolj utrujena.
Počasi odštevam do UZ in upam, da bodo videli, da je vse OK in da potem mogoče dojamem, da sem res noseča ? se pa seveda bojim, da bo kaj narobe na UZ, pa tudi sicer verjetno čisto mirna ne bom ..
@mandarina, vcasih ima tudi vesolje “dugo lajtungo” ?, ampak zdaj pa bi res lahko, se strinjam. ❤
@nesrecnica, super napredujes, cestitam ❤ jaz po krvnem nisem vec testirala, itak mi je testov zmanjkalo, novih pa nisem narocevala. Glede znakov pa enako, kak dan cist brez, kak dan bolj. Dopust sem vzela samo za jutri, ker sicer delam, pa nameravam tudi naprej, imam se kar nekaj dni starega za koristit, pa mi je tak ok, da gre vsaj malo v promet ?
@Fracek kaj ko si spet nove skrbi delam, ker sem včeraj po spolnem odnosu zakrvavela in se bojim, da bo kaj narobe ?
@nesrecnica, verjetno se jaz tudi ne bi potolazila z odgovorom, ampak mislim, da je baby na varnem, krvavitev pa je mozna, ker je vse skupaj zdaj se bolj prekrvavljeno, sluznica pa obcutljiva. Kar pogost pojav … pa kolikor si mislim, si itak ze vse sama preguglala ? pa kaj je bilo bolj roznato, ali prav kri? Ce je prenehalo, je pa po mojem vse ok. ?? Lastne izkusnje pa s tem nimam, ker sva se do zdaj vzdrzala, dokler ne dobiva novic za naprej.
@Fracek prebrala in pregledala trikrat preveč možnosti verjetno. Jaz načeloma ker se je umirilo naj ne bi bilo nekaj hujšega (upam). Če se ne bi umirilo bi šla na urgenco, tako pa se mi zdi malo pretirano, k svojemu G bi prišla verjetno najhitreje jutri, tako da je najbrž vseeno, če počakam do četrtka (če se mi ne bo poslabšalo).
@fracek srecno danes, mislim nate ❤️