Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nosečnost po IVF (OBMP)

Nosečnost po IVF (OBMP)

Punce hvala vam za izčrpne informacije ??

Želim vam kar se da prijetno nosečnost ??

živjo Kako ste kaj? Še vse 2v1?

Jaz sem danes vstopila v 37 teden in se še ne zavedam čisto da zdaj gre pa zares in da se lahko kadarkoli začne porod ? No upam da še počaka vsaj en teden da bo dopolnjen 37 teden, potem pa lahko pride ?

Hej hej. Evo smo dobili naše IVF dete ❤️

Se je zgledovala po svoji starejši (“naravni”) sestrici in tudi ona prišla čez rok. Pdp sem imela 26.12. Na svet pa je naša bejba prijokala 30.12.22 s 3860g in 54cm ? Porod je bil ekspresen, od prediranja ovojev do rojstva 50min. Porod je bil zelo intenziven ampak sanjski ❤️ babica Petra je bila zlata in me je merkala in nisem bila (spet) rezana ? sem sicer pridelala 2 notranja šiva, ampak sem že isti dan lahko sedela ?

Včeraj je bila stara 3 tedne in zelo pridno pridobiva na teži ? je pa dojenje zdaj v drugo steklo in se polno doji ❤️

Noči so sicer neprespane totalno ? ampak spala bo že pol. Važno da je zdrava ☺️

Vse, ki ste vmes rodile, čestitke! Tiste, ki že nestrpno odštevate pa srčno in naj bo lep porod ❤️

@Scorpionka cestitke!!! ???

Jaz sem 39 tednov in že komaj čakam, da spoznamo našega bebija ?

@scorpionka iskrene cestitke, lepo se cartajte. ❤

@Broccoli naj bo hitro mimo in da vas bebek cimprej razveseli. ?

@Scorpionka, cestitke za malo strucko❤️ lepo se crkljajte?

Čestitke in veliko cartanja ❤️

Scorpionka čestitke in lepo se cartajte… Jaz 38.teden in tudi že komaj čakam, da spoznamo škratka ?

Jaz sem 34.teden…ne morem verjet….

Tudi jaz se zanimam za akupunkturo kot pripravo na porod. Mi lahko. Katera pove kam je hodila ter koliko jo je to stalo????

Js sm hodila v DAO KTM na Savski cesti v Lj po priporocilu prijateljice in sem bila zelo zadovoljna. Mislim da je cena nekaj cez 50 eur prvi obisk, ker se tud pogovoris o “anamnezi”, potem je pa malo cenejse.

Čestitke scorpionka in super za hiter porod. Upam, da že kaj bolje spite.

nas škrat je star že sedem tednov in se že lepo smeji, to je res kepo videt.

Kar nekaj vas je, ki vas čaka porod, srecno ?

V KR zdravstvenem domu je akupunktura 25€ na obisk, če se ne motim. Od 37. Tedna dalje se lahko hodi. Jaz nisem šla, ker sem že prvi porod imela ekspresen.

Mi smo dočakali našega malega korenjaka in se že veselo cartamo doma. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Pikica12345, 04.02.2023 ob 11:28

Mi smo dočakali našega malega korenjaka in se že veselo cartamo doma. ?

juhuuu, čestitke in vse lepo, pa velikooo cartanja in prespanih noči ? Kdaj pa je bil PDP? Kako se je kaj začelo? Porod je bil okej?

Jaz sem trenutno v 39 tednu in res si že želim da bi rodila in komaj čakam da se začne in da se končno tudi mi cartamo.. ☺️

@Gina medve sva bile skupaj. PDP 8.2. Začelo naravno s popadki, po predrtju ovojev v porodnišnici, rodila v uri in pol. Vsem, ki še čakate, želim hiter porod.

@pikica12345 cestitke! Najlepse je pa doma ❤

@gina
srecno ko bo. Vse odtehta, ko dobis malo pikico v roke.

Drugace pa se najbrz spomnete, da sem avgusta rodila. No, dobre 14 dni nazaj sem ugotovila, da sem spet noseca. Zgleda je pa sedaj ratalo naravno. Raje ne omenjam kaksen sok sem dozivela. ? prvega pregleda sicer se nisem imela, tako niti ne vem kaksna je situacija, upam seveda na najboljse, pot je se dolga. ❤ Tako da cudezi se se dogajajo, bomo videli kam nas bo ta cudez pripeljal. Srecno vsem.?

@Mandarina iskrene čestitke ??? in seveda bo vse OK, mora bit.

Hvala Pikica! ??

vaaaauu čestitke in srečno do konca ??

Tole se menda precej pogosto zgodi, da pare v drugo naravno preseneti, najbrž zato ker se sprostiš in ni tiste velike želje in stalnega razmišljanja o otroku.. ?

No jaz se vedno 2v1, na pregledu je rekla da bo puncka zgleda majhna, je namerla manj kot pred enim tednom (tokrat skoraj 3000g, prejšnjič 3100g), ampak je rekla da lahko te meritve varirajo za 500g +-, tako da se ne želim prevec sekirat, ampak vseen pa je prisoten nek strah.. Mi je dala za vsak slucaj napotnico da grem v porodnisnico se pokazat.. Sem pa 8dni pred rokom in res upam da je vse okej. ☺️

Hvala Gina! Res je, tako kot sem bila sedaj neobremenjena, nisem bila se nikoli. In zgleda je bil ucinek pozitiven. ?

Kar se tice velikosti.. nonstop strasijo s to velikostjo. Ali so preveliki ali pa premajhni. Predvsem strasijo kako bodo otrocki veliki, potem se pa rodijo s cisto normalno porodno tezo. Samo da si obremenjen. Probaj se cimmanj sekirat, ceprav vem da je tezko. Sodelavka je rodila 8 dni cez rok puncko tezko 2200 g, pa ji nic ne manjka. Je pac bolj drobna in vsak gre po svojem tempu. Vazno da je vse ostalo ok in je otrocek zdrav. Saj vse nadoknadijo, ko zacnejo ornk jesti. So pa te meritve res zelo okvirne. Kam pa gres roditi?

New Report

Close