Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nosečnost po IVF (OBMP)

Nosečnost po IVF (OBMP)

Hvala Mandarina za tvoj komentar. Jaz sem tudi isto imela, ko sem ravno dopolnila 20. Teden in isto so ki rekli v LJ, ko sem se naročila na kontrolo. Huh, upam, da zgine hitro. So je naročili že čez 10 dni, takrat se niti 22 tednov ne bom. Ampak vseeno, bomo vsaj videli, če se manjša.

Ja meni so takrat dali mislim da datum po 3h tednih, so rekli da nima smisla prej, ker je se prehitro. Saj ce ne bo zginla, te bodo pa se 1x narocili kasneje. Je pa fino, ker v bistvu nardi se 1x celo morfologijo, zraven mene je lahko bil se moz, tako da sva v bistvu se 1x videla vse. Moram pa povedat, da so izjemno prijazni (ce gres v Lj v APN) in se res potrudijo. Js se se vedno delno vodim pri njih, ker sem imela visok pritisk, tako da sem bila veckrat pri njih in imam res same dobre izkusnje. Vse bo dobro, brez skrbi. ???

Hejla nosečke.

Imam eno vprašanje. Se katera spopada z bolečinami v bradavicah?

Sem na morju in ko grem v vodo me po 10-15 minutah tako noro bolijo bradavice in mi totalno nabreknejo, da moram takoj iz vode in si jih pogret na soncu.

Potem po 10 minutah na soncu, počasi počasi ponehuje bolečina..

Ali imaste kak predlog, kaj pomaga?

Hvala vam in sončne dni?

Zivjo punce!!!rabim pomoc,nasvet,tolazbo,izkusnjo….karkoli….

Danes zjutraj vse na enkrat izliv krvi..nic krcev in nic bolecine.sla v postojnu takoj zjutraj,dokler prisla do tam se ze umirilo.merlo nardiv uz,nosecnost se prisotna v maternici.sicer gv ni gledav podrobno ki naslednji teden naj bi mela potrditveni.zdej ni nic,niti ko se brisem ni vec nic.je rekal da ce ne bo spet velike krvavitve in kosckov,naj pridem v ponedeljek na kontrolu spet..?

Mogoce je bil samo kaksen hematom, ki je pocil. Mislim da je dober znak, da nimas krcev in da se je krvavitev umirila. Punce so imele precej obilne krvavitve, pa se je vse ok koncalo. Tako da upam da je/bo tudi pri tebi tako. ?

Hvala mandarina638

Upam da je res tako….ta teden samo delat relacijo postelja-kauc-wc in upat upat upat….

Ce je bilo na UZ videt vse ok in se je krvavitev umirila, je to pomoje zelo dober znak. Vem, da je Pušenjak pisal o tem, da je najvecja nevarnost splava takoj ob prvi krvavitvi, ce pa to zarodek prezivi, je potem vecja verjetnost, da bo vse ok. Drzim pesti!

Jaz sem krvavela od 7. dneva po prenosu in še štirinajst dni, tudi sveže in koščki. Po 14dneh se je naenkrat vlilo za cel vložek in potem je bilo konec. Na uz sem videla srček in kaže, da je vse ok. Držim pesti tudi zate!

@hana41 drzim pesti in verjamem da bo vse ok!

@mimimi
jaz sem imela en hematom, je bilo podobno, pa je izginil kot je prisel

Jaz danes dobila materinsko in pdp dolocen☺️

Ker bom ob porodu stara 35let,sem dobila tudi napotnico za nuhalno in dvojni hormonski test. Narocila sem se na kliniki (drugje se baje itak sploh ne mores narocit! Tko so mi rekli). Kdo na kliniki sicer dela nuhalno? Domnevam d lahk pricakujem, da bo dobro narejena???

Pismo,je dolga….tud normalno od bete do uz zgleda da se vlece celo leto!!!naj bi ga imela naslednji petek.

Se bolj dolgo je do tega ponedeljka za it na kontrolo v po.?‍♀️

Kar navadi se, zdej se ti bo vse vleklo. ? najprej do potrditvenega, pol do rednega, pol nuhalne pa morfo… eh, se ne konca ? se tudi meni zdi, da sem ze ene 5 let noseca ?

@mandarina638

Itak cez celo zivljenje non stop nekaj cekas in za nekaj se cas vlece…ce je za to po vsemu kaj se da skozi je vredno…?

Samo da je vse v redu..

Ti si se 2v1?kako obcutki?

Trenutno je najvec pomembno da v ponedeljek merlo pove da je vse ok glede krvavitve…mogoce uspem kaj izvedet tud za drobtinico…ce je spoh tam notr…?

Ja, meni se tudi vlece? ze odstevam do nuhalne… Pol odstevas do pregleda v 16.tednu,pol do morfologije… Edino zadnji mesec mi je hitro minil v prvi nosecnosti??

Punce rabim vašo pomoč, v ponedeljek imam potrditveni UZ v GK Lj pa me zanima kje delajo UZ-je, tam spodi ko merijo folikle ali kje drugje ??

sej vem, da bodo vse povedali ampak sem malo nestrpna ?

Odgovor na objavo uporabnika
Laia22257, 04.08.2022 ob 21:52

Punce rabim vašo pomoč, v ponedeljek imam potrditveni UZ v GK Lj pa me zanima kje delajo UZ-je, tam spodi ko merijo folikle ali kje drugje ??

sej vem, da bodo vse povedali ampak sem malo nestrpna ?

Živjo,

Prijaviš se v sprejemni pisarni (prva vrata desno na oddelku), nato pa nam je takrat UZ-je zdravnica naredila kar v tisti ambulanti, kjer smo mele prenose in punkcije.

Lep prvi UZ ti želim!?

Odgovor na objavo uporabnika
Mimimi541, 04.08.2022 ob 20:43

Trenutno je najvec pomembno da v ponedeljek merlo pove da je vse ok glede krvavitve…mogoce uspem kaj izvedet tud za drobtinico…ce je spoh tam notr…?

Vse bo ok, samo pozitivno. Merlo je res profi in zelo srcen, tako da verjamem da bosta dobro zrihtala. ?

Js sm se vedno 2v1, se vztrajam. V torek bo 37 tednov, potem pa ima uradno dovoljenje da pride. ?

@laia js sm imela potrditvenega tam kjer merijo folikle, ko sta 2 garderobi. To je bilo januarja.

Tudi jaz imela potrditveni tam kjer je bila tudi punkcija in transfer (julij). Itak pa v sprejemni ti povedo tocno kam tisti dan.

Hej punce .Sem v 14 tednu nosecnosti in sem morala dati kri in so ugotovili da imam rahlo povisan krvni sladkor .Pregled imam komaj 1.9 saj prej ni nič da pridem na vrsto .se katera se sooca s tem lahko zelo skoduje otročku?

New Report

Close