Nosečnost po IVF (OBMP)
@sreca2022 samo da je vse ok, sedaj pa uspesno do konca. ?
@popi js sm imela vmes pregled pri svoji G (v 10. tednu), kjer sem dobila materinsko, dala kri, vodo itd. Potem pa nuhalno.
O, same lepe novičke, super punce.
jaz sem si dajala progesteron do 13. tedna. Sicer DR iz postopka je rekla, da ze lahko orej neham, da je to kot da bi solila morje. Koj gineko je pa rekel, da naj nadaljujem, da posteljica šele po 120 dneh dela na polno ali nekaj podobnega.
Popi, jaz sem imela potrditveni na kliniki za postopke, potem okoli 9 tedna pri svojemu pregled, nato nuhalno in spet pregled, ko sem bila 15 tednov. Zdaj me čaka pregled spet v petek, morfologija, bom pa 20 tednov
Popi588, 27.07.2022 ob 13:06
Ravnokar se mi je pojavila sveža kri 🙁
Ne vem ali ima sploh smisel hoditi na urgenco, cakam ce se poveca…
Kar na urgenco, tudi jaz sem zakrvavela v 9. Tednu, pa sem zdaj ze v 17.
Menda je veliko krvavitev v prvem tromesečju in ne najdejo vzroka, pa tudi se obdrži bejbi?
@mimimi dobrodosla ? najlazje si izracunas pdp na portalu, kjer je ze anotherbaby omenila, ki ima moznost tudi za nas ivfjevke.
@popi js sm konstantno krvavela 7-10 tedna. Sicer je slo za staro kri, rjavo, ampak poznam obcutek. Kot je ze pikica omenila, krvavitve so na zacetku zelo pogoste, sploh pri IVF, ker gre itak za poseg v telo. Drzim pesti, da je vse kot more biti. ❤