nosečnost in revma
ojla hermina !
zj trenutno je nimam, jo pa iščem.pr men je blo tko direkt iz sredne šole sm zbolela potem sm mela 2 oberaciji in šele zj 1 leto je kr coool tko da zj počas iščem službo oz sm jo imela pa zj ne delam več tm, pa si iščem nekje drugje.
jast do sedaj nism mela problemov na šihtu, glede zdravja,oz me je bolelo samo uzameš en naklofen al pa kj druzga pa je in mal potrpiš.
kok si pa stara ( upam da ni panike k sm uprašala za starost ).
maš še kakšna zdravila ?
lp
katja
POZDRAV OBEMA
DRAGA HERMINA ME VESELI DA STE OGLASLA, NI PANIKE MIDVE Z KATJO SVA RESDA PADLE V PRAVO DEBATO IN ČE SEM ISKRENA MI PRAV PRIJA TAKO DA DOBRODOŠLA MED NAMA ŠE KDO VESELIMO SE NOVIH ČLANOV NAŠE DEBATE!!!
OK VPRAŠANJE JE BILO ČE SEM V SLUŽBI JA TRENUTNE NE SEM NA POKLICNI REHABILITACIJI IN TO POMENI DA MI ZPIZ IN PODJETJE DAJETA OZ.PLAČUJETA ŠOLANJE IN TAKO SEM DAN DANS “ŠOLARČEK” IMAM PA ZA SABO 11 LET DELAVNE DOBE IN KO KONČAM ŠOLANJE GREM NAZAJ V SLUŽBO SEVEDA ČE MI BO ZDRAVJE SLUŽILO. RES JE TUDI DA TUDI JAZ NE VEM KAKO BI TRENUTNO BILA SPOSOBNA DELATI ČE NE BI DOBILA ODOBRENE REHABILITACIJE. PREJ SEM ŠIVALA ZDAJ PA UPAM NA DELO NEKJE V PISARNI NO NE BOM PREHITEVALA BOMO VIDLI…
DRAGA HERMINA OBČUTEK IMAM OD KAR SVA SE ZADNJIČ POGOVARJALE DA SE VAM JE STANJE POSLABŠALO!! KAJTI VERJAMEM DA VAM ZDRAVILA NE ODGOVARJAJO IMAM PROBLEM Z METOTRAXSATOM IN ZDAJ SO MI GA ZMANJŠALI….
OK ČE JE ŠE KAJ VAM SEM NA VOLJO.
LP kSENIJA
hermina kak si kaj??
no upam da bošlo na ti …
jaz sem doma iz svete trojice v slov.goricah, imam pa dr.holca in je enkraten če me on ne bi vodil skoz to kalvarijo bi jaz znorela že zdavnej, moram pa reči da z dr. gradišnikovo nimam dobrih izkušenj in ne bi komentirala je pa res nismo vsi z vsem zadovoljni.
ja upam da se res kdaj srečava hermina bilo bi mi v veselje, ali si v društvu revmatikov?? in če a si bila kdaj na katerem srečanju?? in kdaj imaš
revmatologa v mb?
lp ksenija
Jaz sem prišla do Gradišnikove čisto slučajno.V rakičanu bi morala na revmatologa čakati kake 4 mesece.Mene so pa tako sklepi boleli,da skoraj hoditi nisem več mogla.V Mariboru pa poznam enega zdravnika,pa mi jo je on na hitro zrihtal.Je hotel enega drugega in je bil trenutno na dopustu.Ko pa sem bila že enkrat pri njej,pa sem pač tam ostala.Razmišljam pa,da se bom prijavila k dr.Matiji Tomšiču za drugo mnenje.Mi lahko poveš kako izkušnjo imaš z njo?Nikomur ne povem;)))))
Ja,v Mariboru pa sem naročena 1.oktobra.
pozdravljena
no trenutno še ne vem kdaj imam jaz pregled v bolnici a tudi tam nekje okoli 1 .10 imam lab. izvide odnest k holcu!mogoče se srečava se bova dogovorili o tem da se srečava takrat.
enkrat slučajno je tako naneslo da sem prišla k njej meni ona že kot oseba ni simpatična in poudarjam moj svet je takrat ko sem v družbi moških ne vem a enostavno imam večje zaupanje v moške.no in v vseh 4 letih mi holc nikoli ni dal diete in mi naročil kako kaj naj počnem le take stvari kot to da se ne smem naprezat in težkega dela opravljat ipd.. a ona meni kar naenkrat vse to kaj naj jem in kaj naj počnem in kaj ne smem nato češ kak to da hodim v šolo ipd. ja halo sem si mislila kak ima ona pravico mene precenit po 5 minutah spoznanja, ne vem no meni se to ni zdelo korektno, vem mogoče sem narobe razumela a vseeno dobila sem odpor in zdaj RAJE PRESTAVIM PREGLED ČE NI DR.HOLCA ali primarija. vsak ima svoje mnenje,torej upam da iamš dobro izkušnjo z njo če ne pa k drugemu saj sta še dva…
ok uživaj lp Ksenija
pozen pozdrav
ja verjamem da te skrbi kaka so zdravila ki jih ješ če ti je mi reci kaka imaš in ti mogoče lahko jaz kaj malega povem o katerem čeprav se mi zdi da si že prej napisala (se oproščam)?
je pa res da če ne dobiš zaupanja v zdravnika ni prijeten naslednji obisk pri njem, jaz sem ga dobla v dr.holca po 30 min pogovarjanja.dobesedno me pozna kaj mi manjka ko me samo pogleda.
ok javi se kaj!!!
lp ksenija