Najdi forum

Najprej se opravičujem, ker spet začenjam to temo, vendar med preiskanimi in brebranimi odgovori nisem našla odgovorov. Naj vam povem, da sem že eno leto “ozdravljena” bulimije in zdaj je napočil trenutek k bi si rada ustvarila družino.

Kakšne posledica ima lahko 10 letna bolezen in kako to vpliva na zanositev? Ginekologinja pravi, da je z mano vse uredu, vendar ne zanosim. (Tudi s partnerjem je vse OK).

Še eno vprašanje, osebni zdravnik mi je rekel, da imam simptome alhkoholika (ne pijem), to pripisujem bulimiji, mi lahko vi kaj več poveste o tem. Moj osebni zdravnik za to ponavadi nima časa?

Hvala

Bulimija lahko povzroci cisticno obolenje jajcnikov, ki lahko povzroca tezave pri zanositvi. To lahko ginekologi opredelijo z UZ pregledom, morda lahko prosite za ta kratek in nebolec pregled, ce se ni bil opravljen. Obicajno se te tezave, tudi kadar se pojavijo, ob rednem prehranjevanju spontano popravijo.
Glede simptomov ‘alkoholika’, o katerih je govoril vas zdravnik, pa tezko kaj recem, ker ne vem, na kaj je mislil. Ce je nasel kakrsnekoli spremembe v laboratorijskih izvidih mora to natancneje opredeliti. Kar vztrajajte, da se o tem pogovorita.

marija Anderluh

New Report

Close