Nosecnost?
Pozdravljene/ni!
Prebiram tale forum in vidim, da se najde marsikaj uporabnega. Tudi jaz imam problem in me zanima, ce bi lahko katera pomaga s svojimi izkusnjami ali izkusnjami kaksne prijateljice.
Dne 01.08. sem imela zadnjo menstruacijo. Zaradi “cudnih” obcutij sem delala Clear Blue ,ki je bil pozitiven in sla 06.09. se na preiskavo beta HCG, ki je bila negativna, so mi pa rekli, naj pridem naslednji teden. Seveda nisem sla, saj mi je vse skupaj hudo cudno in po svoje smesno, kako se narava igra z nami. Vsi nosecnostni znaki so vedno bolj prisotni, Clear Blue pa ne pokaze nic….Moram povedati, da kaksnih velikih psiholoskih zelj po otroku zares nimam, res pa je, da sem jemala 3 mesece Cyclo Proginovo in z julijem prenehala z jemanjem in od takrat sploh ne vem, kaj se dogaja z mano.. Torej niti ne vem, kako dolge cikluse imam, niti ce imam ovulacijo in kdaj jo imam!!!! Od tega pa je odvisno vse!!!
Sicer imam danes ginekologa, ampak prosim za kaksno podobno izkusnjo, ce jo seveda katera ima!
Hvala vsem za pomoc,
Helena
Hm, me zanima kako se tvoj “primer razvija”. Zdaj verjetno ze ves, ali si ali nisi.
Sem imela podoben primer, vendar sem bila popolnoma prepricana v to, da sem noseca, ker sem cisto nacrtno zanosila. No, ker sem pred bistvenim povecanjem hcg-ja zbolela in so mi hoteli predpisati antibiotike, sem seveda vsem zdravnikom trdila in jih prepricevala, da sem noseca. Koncno me je pregledal ginekolog in postavil diagnozo biokemicna nosecnost, kar ni nosecnost. Bila sem zelo prizadeta, vsakodnevno sem si delala beta hcg in ko je narascal tako kot treba, sem se nekoliko potolazila. Seveda sem bila noseca, kar se je 100% 🙂 potrdilo po nekaj manj kot devetih mesecih. To je moj “primer”, zelim ti veliko srece v tvojem. Cim manj se obremenjuj z zadevo, pa bo.
Lep pozdrav
Inja