Najdi forum

nosečniške hlače

Živjo!

Jaz imam pa eno prošnjo, mogoče bi bolj ustrezala objava v rubriki “prodam – kupim”.

Potrebujem nosečniške hlače z naramnicami, pa ne bi rada kupila novih, ker se mi zdijo predrage. V glavnem bi jih nosila doma, velika sem 160 cm, torej potrebujem številko S/M oziroma 36.

Prosim, da se katera oglasi, ki bi prodala takšne hlače.

Hvala vsem, ki sodelujete na tem forumu, ker tudi sama nabiram izkušnje z vašo pomočjo.

Daniela

Ne vem, če ti lahko kako pomagam, ker sem ravno danes popustila in minilo me je že potrpljenje – šla sem v trgovino in si kupila nove hlače in obleko za nosečniške dni. Imam samo še kak mesec in pol do poroda ampak glede na velikost trebuha in to, da še hodim v službo, ni šlo drugače. Zjutraj se obleči je postala prava nočna mora. Vse me je tiščalo in še tisto, kar sem lahko “navlekla” nase, je bilo ali prehladno za te zimske čase ali pa pregrdo za v službo. In … ker sem danes prebrala en luštkan mail o tem, kako se samo enkrat živi – sem popustila. Zdaj sem že v novih hlačah in … super je ta občutek. Nič me ne veže in spet se počutim, da dobro izgledam.
Pa še enkrat sorry, ker ti s tem res verjetno nisem kaj prida pomagala.
Maja

V Salomonovem oglasniku sta 2 oglasa za nosečniške hlače. Poizkusi , mogoče ti bodo pa ustrezale.

Lepo nosečnost in veliko veselja z dojenčkom, Kaja

Poskusi z oglasi v reviji Mama ali Moj malček.

Pozdrav

New Report

Close