Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja nosečnice stare čez 30 let – javite se !

nosečnice stare čez 30 let – javite se !

Še ena noseča 25-letnica pred diplomo…Lep pozdrav,oglaste se! Teja

Živjo!

Me veseli, da si se tudi ti oglasila. Se mi zdi, da smo v manjšini…
Kako pa se ti spopadaš z diplomo?!? Tako težko bom zbrala voljo za vse skupaj… včasih me kar prime, da bi vrgla puško v koruzo… Saj vem, da bo; ampak dejansko se mi ne ljubi!
Slepim se, da bom veliko zamudila, če ne bom hodila naokrog in iskala vse mogoče za najinega malčka, če ne bom prebrala tega in onega v zvezi z nosečnostjo, nego in prehranjevanjem dojenčka…

Uživajte in lep dan, želim! Ana

Sara,
seveda mi lahko pišeš na e-mail – zato sem ti ga tudi pustila.
Ne vem pa, kaj misliš s tem, kako daleč sem – koliko sem noseča ali kje živim ?
Kar piši!
LP, Alenka

Zdravo!

Jaz pa imam željo postati drugič mamica v svojem 38 letu starosti.
Kaj pravite na to!

LP
Špela

Živjo imam znanko, ki je rodila pri 39. letih. Včasih se mi je to zdelo tako veliko, sedaj pa se mi zdi, da so časi pač taki da je potrebno najprej urediti štalco, potem službo, prej seveda kravco in šele na koncu otroček.

Sem pa verjetno med redkimi,ki so rodile v 30 letu starosti, vendar še pred diplomo. Do diplome mi manjkata še dva izpita.

LP

Hay,
sem ti pisala , upam, da si dobila,
lp
sara

hallo!

Nisi tako osamljena ,jaz sem stara 23.5 let in sem v 23 tednu prve nosečnosti.sem pa še izredna študentka.
Lahko se mi oglasis na email:[email protected]

Stara sem 37 let,imam prvega otroka,krasno punčko,nosečnost je bila brez problemov, porod pa lahek, zato kar pogumno!
Andreja

New Report

Close