Nosečnice in kopalke
Pozdravljene!
Mene pa zanima kakšne kopalke nosite nosečnice, ki ste v zadnji tretjini nosečnosti (7-9 mesec). Ali kažete trebušček in imate hlačke pod njim ali pa imate enodelne kopalke? jaz sem namreč v začetku 7.meseca nosečnosti in imam že kar obilen trebušček. Pri kopanju nosim dvodelne kopalke in hlačke so pod trebuščkom tako, da je le-ta odkrit. Mož pravi, da mu je to všeč in ni nič napačno. Kaj pa pravite ve?
LP, Meti
Pozdravljena,
Moja prijateljica je v šestem mesecu in se vsak dan kopava na Kolpi. Ona ima bikinke, seveda pod trebuščkom in trikotnike na prsih seveda se pa preoblači, da ni v mokrih kopalkah ker se boji da se ne bi prehladila.
Moram povedat da je zelo lušna s trebuščkom in kolikor vidim opazovanja drugih imajo v očeh le pozitivno misel. Vsaj tako je videti.
LP,
lana
Samo eno pripombo imam. Na morju sem imela čast opazovati nosečnico, ki je bila v bikinkah. Vse OK, ampak, da se je pa cel dan pražila na soncu, pa verjetno ni tako OK, kaj menite? Saj UV žarki vendar prodirajo tudi skozi kožo. Mogoče otročku ne povzročajo ravno opeklin, koristijo pa mu verjetno tudi ne.
Jaz grem na morje jutri. Sem v 28 tednu, trebušček je pa tako tako. Men se zdi kar velik, drugi (poznavalci) pa pravjo da je med majhnimi. Bom pa uporabla kar dvodelne kopalke, ene bom vzela še mamine, ki so malo večje. Pa preberite to štorijo
Danes sem govorila s sodelavkami in mi je ena rekla: a boš oblekla kopalke? A boš šla na plažo? Ona namreč med obema nosečnostima ni oblekla kopalk al pa kakih preveč kratkih hlač. Pa je bila kar dosti na morju, ker imajo prikolici. Razlog: celulit, ki je ponavadi spremljevalec nosečnic. Pa je drugače prava suhica, tako da ga tudi ni moralo bit preveč.
A še katera pozna take primerke? Sej ne rečem, da pa moreš zdaj glih vroče hlačke nosit. Ampak malo celulita, če je spredaj trebušček pa tudi nobene oči na plaži ne obsojajo.
Veliko užitka v hladni (no ja, letos ne vem če je ravno tako) vodi.
Hja, meni so tudi bolj všeč nosečnice v dvodelnih kopalkah in sploh se mi tudi v obleki zdi lepo, če se vidi obris nosečniškega trebuha, ampak sama sem pa na morju med nosečnostjo vseeno nosila enodelne kopalke in to izključno zato, da bi otroka zavarovala pred močnim sevanjem. Sončevi žarki dejansko motijo otroka – to so pokazali tudi poizkusi, kjer se je otrok obračal proč od vira svetlobe…
lp,
Ivana
Živjo,
jaz imam podoben okus kot tvoj mož, pa sem si nabavila dvodelne, ker enodelnih res ne maram … :))) Sem sicer v 6. mesecu, na morje greva z možem čez 14 dni, kpalke sem pa take kupila, da je spodnji del za zvezat ob straneh in so odlične – že preizkusila, pa še super se počutim v njih 🙂
Če ti je morda nerodno skakljat naokrog v njih (če greš po sladoled in pdoobno), si kupi še en pareo za zvezat in si ga daj čez.
Lepo se imej,
ciao,
Tadeja
p. s. Kdo pa pravi, da nosečnice niso seksi v dodelnih kopalkah? :))))