Najdi forum

NOSEČA PUNCA

Moja je noseča, rizično, zdravniki so ji prepovedali seks.
Kaj naj storim jaz?

Če jo maš rad, boš počakal do konca nosečnosti..in še najmanj šest tednov poem..vmes pa..sej veš..si ga lahko mečeš na roko. Ali pa, ne vem, se morda ona celo strinja..in si vmes poiščeš kako drugo..samo za seks, jasno. Vse je odvisno od tega, kako s punco pojmujeta to vajino razmerje.

Ne razumem tvojega vprasanja. Kako, kaj naj storis? Ali sprasujes, kje naj potesis svojo slo ali kako naj ji pomagas prebiti cas do poroda?

Ce je v bolnisnici, bosta verjetno tezko imela kaksen stik, sicer pa verjetno ne bo s tem, da te zadovolji oralno ali z roko, nic narobe? Verjetno pa se znas potesiti tudi sam. Skok cez plot pa se mi v tem kriznem trenutku, tako zanjo kot za otroka, ne zdi prav nic sprejemljiva moznost. Ce o tem razmisljas kot o upravicenem ali o necem, kar ti zdaj samoumevno pripada, se mi zdis precej nezrel za ocetovstvo.

Najprej naj te vprašam, ali sploh imaš rad to punco? Ali se sploh zavedaš, da nosi tvojega otroka, pa še rizično noseča je. Kako pa si zadovoljeval svoje potrebe, ko še nisi imel punce? Tako jih zadovoljuj tudi sedaj, pa punci stoj ob strani. Lep pozdrav John.

Jah, sama ti svetujem, da jo razumes. Ti pa jajcka prazni kje drugje. Diskretno!

cici pa caki….

Stoj ji ob strani in jo imej rad!!!

Kaj naj storiš?????? Razumi jo vendar, saj bo mati če bo vse ok tvojega otroka. Ti pa ob tem študiraš kako boš potešil svoje spolno slo?????? Pa ja nisi tak podel, da bi ob tem vsem skakal čez plot.

Če naj si te predstavljam kot doraslega odgovornega moškega, potem je to vprašanje prav smešno… Kaj naj storiš? Vse, kar je v tvoji moči, da se nosečnost čimbolje izteče – torej tudi psihična oz. čustvena podpora, o čemer pa ne moreš govoriti, če slučajno razmišljaš o skokih čez plot. (Upam, da ne – ali bi lahko to naredil svojemu dekletu in svojemu otroku) Saj kar pozabljaš, da v tem času punca tudi ne bo seksala, otrok pa je od vaju obeh, torej po moje ni debate. Nikakor je ne pusti na cedilu v teh mesecih in obrestovalo se ti bo, saj bosta oba srečnejša, poglobilo se bo njeno zaupanje vate in to veliko šteje, veš. Navsezadnje pa seks oz. spolno življenje ni le tisti klasični spolni odnos – je še mnogo več, od ljubkovanja, božanja in ostalih načinov medsebojne zadovoljitve. Užitkov torej sploh ni potrebno iskati drugje, nasprotno, ta čas pričakovanja vajinega otročička lahko naredita še bolj intimen, globok in prijateljski in čustveno bogatejši, kar bo karseda ugodno vplivalo na potek rizične nosečnosti. Držimo pesti za dojenčka!!

Kako to, da si pomislil najprej nase? Saj ni kanta za izpraznjevanje tvojega EGA! Ta čas si uri mišice na rokah, njej pa pridno pomagaj, če imaš kaj rad njo in tvojega bodočega kričača.

O, groza. Upam, da ne bom nikoli naletela na tazga tipa!

Kaj ko nebi gledal samo nase. Tvoja punca ima verjetno večji problem z rizično nosečnostjo kot ti z sexom. Raje se ji posveti in ji stoj ob strani ko bosta to preblodila bosta toliko bolj lahko uživala v sexu.

Kaj ko nebi gledal samo nase. Tvoja punca ima verjetno večji problem z rizično nosečnostjo kot ti z sexom. Raje se ji posveti in ji stoj ob strani ko bosta to preblodila bosta toliko bolj lahko uživala v sexu.

ja,tudi taki tipi se najdejo…..ni čudno,da je toliko otrok brez očeta…….jaz ti svetujem,da daš svojega tička na tnalo (čok) pa pok……..

Držimo pesti za dojenčka, pa za MAMICO tudi, saj je nosečnost rizična, lahko za oba (otroka in mamico). Pesti pa tudi zate, bodočega očka, da boš stal svoji družinici neomajno ob strani.
Verjamem, da ti ni lahko. Toda pomisli na bodočo mamico, ki se verjetno trenutno boji za svoj in TVOJ naraščaj. Sedaj potrebuje bodrenje od svojega dragega (upam, da to si!). Pridejo trenutki, ko je treba na svoje želje za nekaj časa potisniti v drugi plan. Saj čas hitro mine! Zdaj je pomembna skrb za ogrožena dva, ki ju imaš vendar rad. Ali pa ne dovolj? Vprašaj se in odgovor boš imel na dlani!

bravo!
a ni bogi ko ne more seksat.

Revež!!! Pa halo? saj tudi ona “trpi” brez seksa… a misliš, da je njej sedaj QL?
Daj daj daj…ti raje pamet v glavo in razmisli o tvojih čudnih vprašanjih…
Kot je rekel jože, če bi bil jaz na tvojem mestu in tako razmisljal bi res raje dal tička na tnalo in čok in pok…ali kako je že rekel!!!

No, končno se je nekdo tudi na njo spomnil! Ti si pa res en velik egoist, Mark!

Şeveda, saj pa tudi punci ni prav, da devet mesecev ne sme seksat…no Mimi kaj bi ti rekla, če devet mesecev(minimalno) ne bi smela seksat? A bi se spraševala:”joooojjjj sedaj pa moj dragec ne bo mogel seksat…” Seveda bi se in bi najverjetneje za fanta tudi poskrbela…sicer ročno ali oralno ampak bi….
ali pa naj drugače rečem…kaj če bi bilo s fantom kaj narobe ali bi se spraševala kaj boš pa sedaj ti? sigurno bi si želela, da je čim prej vse ok in mu ne bi težila zaradi tega… kaj hočemo…eni pač znajo gledat samo nase in na svojega tička….partnerja pa k….. gleda!!! Me res zanima, če ima ta tip sploh rad tole punco oz. ali je sploh sposoben imeti otroka? men se zdi da ne!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close