Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Nos – naknadni poseg

Nos – naknadni poseg

Pozdravljeni!

Pred nekaj leti sem imela funkcionalno-estetsko operacijo nosu. Funkcionalno je uspela: od takrat mnogo lažje diham, kri se mi ne ulije iz nosu vsako jutro, normalno se useknem…
Vendar estetsko operacija ni najbolje uspela: ena nosnica je nižja od druge, po prvi operaciji so mi že trikrat vstavili hrustanec iz ušes, pa še vedno ni dobro.

Na koga naj se obrnem? Na kirurga, ki me je operiral, se ne upam več, ker smu več ne zaupam. Ne želim pa do konca življenja imeti povešene nosnice oz. enega dela nosu. Nenazadnje sem operacijo plačala sama.

Hvala za odgovor in lep pozdrav,

Soraja

Pozdravljeni

Pridite se pokazat v mojo ambulanto, da bova skupaj analizirala vaš problem in vam bom lahko svetoval.
Sekundarne korekcije nosu so lahko zelo zapleteni posegi z omejeno uspešnostjo. Zato je potrebno zelo pretehtati kakšen poseg je smiselen.
Denar ne more vedno kupiti dobrega rezultat in včasih lahko ponavljajoče se operacije privedejo do katastrofe ( M. Jeckson).

Lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni!

Hvala za odgovor, takšnega sem v bistvu tudi pričakovala – namreč o tveganosti naknadnih posegov.

Razmišljam: Kaj če bi se vseeno najprej obrnila na kirurga, ki me je operiral, nato pa še vedno lahko pri Vas dobim drugo mnenje? Kaj menite Vi o tem mojem razmišljanju oz. morebitni odločitvi?

In še nekaj me zanima: V koliko primerih je potrebno pri operaciji nosu opraviti naknadne posege?

Lep pozdrav in najlepša hvala za prijaznost,

Soraja

Pozdravljeni
Verjetno je res najbolje , da se pogovorite s kirurgom , ki vas je operiral.
In grete okoli šele če se vam bo zdelo potrebno.
Manjše korekcije so potrebne v nekaj procentih. Seveda je to odvisno od vrste in obsežnosti posegov.

lep pozdrav

aleš

New Report

Close