Spoštovani!

Stara sem 31 let. Imam dolgotrajne težave z nosom, pogoste močnejše krvavitve iz nosa in oteženo dihanje skozi nos. Nos se mi maši, težave so zelo moteče zlasti ponoči.
Prav tako se mi ob temparaturnih spremembah (npr. pri sprehodu zunaj) pojavlja obilen (dolgotrajen) voden izcedek – izcedek je prisoten tudi ob pojavu vetrovnega vremena.

Pregledana sem bila pri ORL in naročena sem na operacijo nosnega pretina v lokalni anasteziji v Ljubljani na Kliniki ORL.

Zanima me ali je za operacijo nosnega pretina potrebna hospitalizacija in če morebiti je, koliko časa predividoma traja hospitalizacija ter koliko časa poteka okrevanje po omenjeni operaciji.

Ali bo operacija uredila tudi probleme z obilnimi vodenimi izcedki in kako odpraviti tudi to težavo?

Zahvaljujem se Vam za Vaš odgovor in Vas lepo pozdravljam!

Urška

Spoštovani!

Verejtno se čisto vse po operaciji ne bo uredilo. Voden izcedek nekako ne gre z ukrivljenim pretinom. Verjento boste opravili tudi alegrološko testiranje, saj bi bila lahko kakšna alergija kriva za izcedek.

Podrobnosti poteka operacije vam ne zanm opisati glede dolžine hospitalizacije. Mislim, da greste domov že drugi ali tretji dan. Okrevanje pa traja kar dobre tri tedne.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close