nos.20 t in več – kako spite – položaj?
Dobro jutro vse nosečke…upam, da ste se naspale…..jaz se nisem, žal…
Zakaj…zato, ker se nikakor ne morem namestiti. Do nosečnosti sem spala na trebuhu, do približno 17 tedna pa v položaju, da sem bila na boku z eno stegnjeno nogo, drugo pa skrčeno. Ampak zdaj mi pa tudi to več ne ustreza, na hrbtu težko spim, na levem ali desnem boku pa n e zdržim dolgo in tako pride do nenaspanosti…Včasihh se zalotim, da se odkrijem in nekako kovter spravim zraven sebe tako, da sem potem na boku in eno nogo na kovter, potem se pa zbudim, ker me začne zebst…začaran krog…nekaj moram ukreniti…
Kako pa kaj ve, kako se namestite, da dobro spite.
Uživajte v nosečnosti
snežni pozdrav
Jap,
jaz ze od nekdaj spim (ker imam probleme s krizem) tako da en povster (blazina) pod glavo, drugi med noge…spim pa na boku.
To podzavestno v spanju delas tudi ti, ker si tlačis kovter med noge:) to pomaga hrbtenici da je bolj ravna in ta polozaj priporočajo tudi kiropraktiki. V glavnem kupit se en pojster pa bo:)
lp
Iste probleme sem oz. jih imam jst. Trebuh, bok komaj komaj, hrbet nič več.
Cest la vie…….žal to je nosečnost.
Edino, kar bi ti mogoče pršlo prav je še, da si namesto kovtra daš en povšter ali kaj drugega med noge…oz. da nasloniš nogo.
Drugega ti jst ne znam svetovat. Mogoče boš dobila še kakšen drugi odgovor.
Meni je mož kupil blazino v obliki banane, dolga je menda 180 cm, tako da sem se ulegla bočno, en krajec sem si podložila pod glavo, drugi krajec med kolena in na blazino prislonila trebuh. To mi je bila edina možnost za kolikor toliko udoben spanec, saj se lepo nasloniš na blazino, imaš občutek da spiš na trebuhu, hkrati ti ga blazina lepo drži gor. Kasneje jo imaš lahko tudi za dojenje.
pripenjam link
p.s. od reklame nimam nič, da ne boste mislile, da je to promocija