Pred kratkim sva s fantom poskusila tablete nopalin, ki bi naj uravnavale nivo sladkorja v krvi, telesno težo, zmanjašale holesterol,… v glavnem obljubljajo vse najboljše. V obdobju 14 dni (dnevno je potrebno pojesti 6 teblet) nobeden od naju ni shujšal niti za mg, naj povem, da jaz nimam problemov s svojo težo, bi lahko rekla da je idealna, tablete uživam zaradi prevelike mere celulita na nogah, fant pa zaradi prekomerne telesne teže (cca. 10-15 kg). Edina indikacija je bil vedno napihnjen trebuh in celo kak kilogram več kot prej. Zanima me ali so te tablete bolj kot neke vrste proteinski dodatek prehrani, torej namenjene bodybuilder-jem ali resnično učinkujejo tudi na nas navadne smrtnike?
Nikoli vsem!
Ker toliko ljudi pada na tablete, mi je v glavo sinila brilijantna ideja, po mojem se je ni spomnil se nihce. Cista nova, nišna priloznost na trgu. Tablet ne znam izdelovati, sem pa ponosna lastnica lusnega mobilnika, ki ima celo eno zelo vsecno in moderno melodijo:>
Slo bi za posiljanje SMS. Tisti, ki bi hotel shujsati, bi mi moral nakazati SAMO trikrat po 1999 tolarjev na racun za enomesecno kuro, zatem pa bi vsak dan zjutraj prejel inspiracijski SMS, zvecer pa se enega, se pravi v povprecju 60 SMS na mesec. Tistemu, ki bi poklical takoj, placal se isti dan in se hkrati se odlocil za narocilo dvomesecnega paketa SMS sporocil, bi popolnoma brezplacno ob narocilu poslali se posebno belezko, v katero bi lahko zapisoval podatke o tezi. In se posebno darilo! Kemicni svincnik z zivalsko figurico.
Pred nakazilom denarja bi izpolnil anketo, kaksne inspiracijske SMS zeli – ostre, blage, z rozicami in medvedki, z mornarskimi kletvicami – pac bi se prilagajali vsaki stranki posebej. Blage dusice bi zjutraj dobile recimo SMS: Dragica, rada se imej, pa danes malo manj jej:) Tisti, ki rabijo bolj oster pristop pa recimo kaj podobnega: Ne drzni si danes jesti dunajskega zrezka, ce ne na glavo ti zvecer zvecer usipam vreco peska! No, o vsebini SMS bi se razpravljali…
Bi pa potrebovala se kaksnega sovlagatelja, za nakup kaksnih stirih mobilnikov, pa cas bi moral imeti po uro zjutraj in uro zvecer. Delo mora biti na domu, ker cez SMS-anje v pizamci ga pa ni. Obvezni pogoj sovlagatelja je seveda bujna domisljija in ustvarjalen duh! Pripraven bi bil tudi kak racunalniski frik, ki se spozna na programje, in bi lahko sestavil program za samodejno posiljanje SMS prek interneta na vnaprej dolocene stevilke, seveda na vsako stevilko zeleni tip sporocila.
Dobicek bi si seveda delili – 70 odstotkov zame (avtorske pravice!) in 30 odstotkov sovlagatelju, se pa lahko se kaj dogovorimo:) Denar bi lahko med drugim porabili za hlace in puloverje in majcke in kar je se takega novega, kar potrebujemo tisti, ki smo hujsali ali hujsamo po bolj klasicni poti. Kaksen kandidat?:)
Maychi, seveda smo šli. Ampak eni so trmasti in kar vztrajajo in upajo na čudeže. Škoda, da ne obstajajo tabletke, ki bi streznile misli. Potem bi farmacevtska industrija obogatela, saj bi jih vsi hoteli imeti, tabletke namreč. Do takrat bodo pa hujšale samo denarnice, na račun naivnosti nekaterih.
lp