Nolicin
Pozdravljeni
zaradi ponavljajočih vnetij mehurja sem bila pri urologu, kjer so na cistoskopiji ugotovlili kronični trigonitis in mi predpisali Nolicin- 10 dni po 2 tableti, nato pa 3 mesece samo 1 zvečer. sedaj ga jemljem približno dva meseca. v navodilih za uporabo zdravila piše, da se je potrebno izogibati fizični aktivnosti in da se je v primeru bolečin v poteku kit potrebno posvetovati z zdravnikom. že pred časom sem opazila kar zoprne bolečine v nogah in nisem temu posvečala preveč pozornosti. ker to ni prenehalo sem se spomnila na ta Nolicin in sem pregledala, kakšni so stranski učinki. zanima me, ali so te bolečine v kitah kaj resnega ali lahko brez skrbi še naprej jemljem to zdravilo.
poleg tega bi vprašala še, če je trigonitis ozdravljiv, ali je res tako kot berem na raznih tujih straneh, da še niso našli učinkovitega zdravila.
Najlepša hvala za pomoč
Spoštovani!
Tega v zvezi s kitami vam ne znam suvereno pojasniti. Oglasite se pri zdravniku, da vam zamenja zdravila, pa boste videli, če bo še vedno problem.
Trigonitis je nekoliko bolj trdovratno stanje, a naj bi bil v velikem odstotku ozdravljiv. kako bo z vami je težko napovedati. Upajmo na najboljše.
Lep pozdrav!
Janko Kersnik
Diagnostične preiskave za vsakdanjo uporabo z navodili za bolnike