jz mam pa drgac problem…zadna 2 mesca se ukvarjam s sportom kr pogosto…no namest da bi trebuscek lepo ravn ratu sm si pa okrepila noge (nic vec ohlapnega speha)…sej vem mnoge bi mi zavidale sam kako nj pa u trebuh shujsam…trebusnjaki…sej vem …jih tut nardim kr velik ampak trebuh noce ratat raven 🙁 kaksn nasvet??
Mene pa zanima, zakaj sem dobila kar 5 cm večji obseg nog, na ostalih predelih pa se je obseg zmanjšal. Shujšala sem tudi 3 kg.
Predvsem sem se zdravo prehranjevala in trenirala na orbitreku.
To prakticiram malo več kot en teden- res pa je, da prej nisem nikoli nič trenirala in se bolj malo gibala (faks pa to, pa vse ostalo…)
Kdaj se bo obseg nog začel zmanjševati, ker mi gre počasi na živce.
Pa še to, kje se meri obseg stegen- jst imam največji obseg čisto na vrhu noge in merim predvsem tam- ali je to prav- ali je sploh mogoče tam zmanjšati obseg?
Pozdravljeni
ANITA
Sama si pravilno ugotovila, da se ti je obseg povečal, ker si začela malo delat za noge. Pa kaj ni to fino – izgubila si kg in zmanjšali so se ti obsegi, na nogah pa si dobila rahlo povečan mišični tonus.
Ne skrbi, mišice na nogah se ti ne bodo povečevale v nedogled (to je samo prva faza, ker pač prej nisi nič športala), vztrajaj pri vadbi in dieti in obsegi se bodo zagotovo manjšali.
Kje si meriš obsege je vseeno, važno je le, da meritve izvajaš vedno na istem mestu.
Obsege pa je mogoče zmanjšati povsod! Garantirano:)
Lp Naja
Ugotavljam, da to, da na enem treningu najprej delas z utezmi, potem pa laufas…intervali ali sprinti ni tako slabo. To je nekaj kar atleti delajo ze dolgo dolgo casa.
Fajn je, ker misice na nogah aktiviras na dva razlicna nacina. Spomnim se, da sem imel dobro definicijo, ko sem npr. zjutraj plaval, popoldne pa delal duatlonske menjave…tek, pa takoj na kolo, pa spet tek….in to nekaj ponovitev…tega ne priporocam…ker ubija!