noga
Spoštovani!
Pred cca. 5 leti so mi slikali hrbtenico in ugotovili, da mi v ledvenem delu pritiska na živec, tako, da mi je noga na trenutke postajala mravljinčasta okrog okrog gležnja (na zgornji strani) na levi nogi, pa tudi palec na nogi je bil ponoči včasih čisto gluh.
Poslali so me na fizioterapijo, ki mi ni kaj dosti pomagala, zato sem poskusila z manualno terapijo (nisem bila pri vas). Tu je bil učinek zelo dober.
Po nekaj letih se je stvar ponovila. Čutim ščemenje okrog kolena, danes čurim ščemenje in mravljince tudi okrog gležnja (na zgornji strani). Bila sem že na manualni terapiji, pa mi je zdravnik rekel, da ni bilo veliko blokad. Stanje se je izboljšalo za cca 10 dni, sedaj pa se spet pojavlja.
Kakšno je vaše mnenje? Je lahko kaj hujšega?
Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Manualna terapija je prav gotova najuspešnejša metoda za zdravljenje takih simptomov, če niso v akutni fazi.
Po terapiji ste verjetno dobili navodila za razgibavanje in utrjevanje mišic (saj tako delamo pri nas) in predlog za kontrolni pregled. Če tega ni bilo, so se problemi žal ponovili. Vsekakor mislim, da bi bilo z manualno terapijo potrebno nadaljevati do ozdravitve.
Lep pozdrav,