Nočno življenje
Zadnjič sem mal razmišljal – meni je ful smešno – kak diskač recmo. Pridejo tipi ful šmekoti upedenani (uglavnem zadnje dni vsi po istem kopitu – bež hlače pa črna usnena jakna/reklc oprijeta majčka in lakasti čevlji) pa ženske ful upedenane.. ko da so vsi manekeni in so na modni pisti in potem tam fancy šminkirajo drug drugemu in gledajo kdo je bol glamuren in kdo ma boljši avto. Če nisi oblečen po “merilih” (pa s tem ne mislim, da si kaka extremna subkultura al pa čisti klošar) te v lokal ne spustijo (recimo dovolj je že če nimaš lakastih čevljev temveč dandanes moderne polčevlje/polsuperge). Smešno mi je uglavnem kako se folk dandanes pedena in ful mislijo kako furajo eno hudo sceno. 🙂 Jaz osebno sem kar sem – ne špilam nekega fancy jebača ker se mi zdi smešno – bedno mi je samo, ker pol kam ne morem it ker izstopam (oblačim se čisto normalno sicer). Enkrat sem bil na neki prireditvi in sem bil ful lepo oblečen (reklc, hlače na rob, srajca itd).. pa sem za foro šel potem v en tak lokal kjer je prej-omenjena scena in počutu sem se sicer ko največji idijot…sam zgleda ni blo tako -sem se zlil z okolico brez težav. Celo nisem mogu verjet kolko ženskih oči je padlo name…. Uglavnem ful stupidoidno 🙂
Mogoče se mi samo tako zdi in temu vsemu ni tako – mate kake druge izkušnje…
Hvalabogu za “skulirane” lokalčke (brez varnostnikov) ala Maček, Boheme, itd.
jst naprimer s tem nimam problemov. sicer se oblacm tako da bi me samo v kako vojasnico spustil. meni gre kar na bruhanje ko vidm sam klise po cestah. usi v istih oblekah…bruh. za lokale pa mislm da garderoba nebi smela bit problem(ok pac da ne prides nag al pa v smrdecih cunjah)
Obleke uf.. Sam sem si kupo obleko za tako priložnost, pa je ne morem nosit:) Včasih grem s tabo družbo ven ki je tak zrihtana pa sn si mislo, bom si še jaz nabavo to. Valda, gremo v Emporiuma. Zadevo mam zdaj doma za nevem kako priložnost, med vikendi ko gremo ven pa se ne morm tak oblacit ker se pocutim totalno bedasto:)
LP, miki
Bravo Limpie. Se v vseh pogledih strinjam s tabo. Men grejo tut ful na k.. taki ljudje k se tko upedenajo in pol že mislijo da so high society, in se imajo za več od normalno oblečenih ljudi…
Ceprav se scena pri Macku cisto nic ne razlikuje… Sami ljubljanski nastavljaci/ce, ki komaj cakajo kdaj jih bo kdo opazil…….
ja se cisto strinjam …
a gremo na plešišče strelat šminkere ?
saj lahko paintboll , sam bomo dal not lagre al pa frnikole …
Samo v Mačka lahko prideš kadarkoli, kakorkoli oblečen.
Vsak ima pravico, da se oblaci kot njemu pase. Za njih je to normalno oblacenje, zate pa je normalno to, kako se ti oblaciš; sicer pa se tako ne more dolocit kaj je normalno oblacenje, ker je vse normalno! Ce ti gre pa tak folk na zivce, pa pac ne hodi v taksne kafice oz. diskace, kjer se ta folk zbira.Popolnoma simple.
Ni vse samo b oblačenju, ampak je problem v tem da se tak folk nos kot da bi bli vsi eni direktorji in preprost folk zaničujejo.
Mogoče imaš pa ti kakšen kompleks! Ne vem, kaj vas toliko moti, če je nekdo lepo oblečen. Kaj naj pridemo v žaklju??? Če ti ni všeč, pač ne hodi v take lokale. Če je fensi lokal, logično, da te ne bojo v umazanih supergah spustili notri. Jaz čisto zagovarjam oblačenje dogodku in prostoru primerno. In to sploh ni res, da vsi, ki se elegantno oblečemo, gledamo na svet zviška, to ti samo tako vidiš.
Boarder,jaz se čist strinjam s tabo.Večina jih je takih,da se res tako nosijo in zaničujejo preprost folk.Že stem ,ko se nosijo oziroma se imajo za nekaj več pokažejo svoje revno bistvo in prazno lupino,ki jo obdaja samo obleka.Pravi človek ne zaničuje nobenega in ne rabi nobene posebne obleke ,da bi se pokazal,ker ima veliko večje bogatstvo v sebi.
Vsem en lep pozdrav in veliko sreče
Se kar strinjam; dogodku in prostoru primerno. zato se mi zdi zelo neumno, da bi nase vlačil elegantno obleko, da me bo vratarček smatral za “zadosti dobrega” za v nek tumast lokal.
Tudi jaz imam lakače in ostalo fensi kramo, pa sem se je že kar naveličal. Zadnje čase se najbolje počutim ravno v takih čevljih, ki so na pol superge.
vsak normaln se rad spedena,ce pa se naokol sprehajas kot klosar se ze na kilometr vidi da ne das nic nase.
Jz pravim,da ne hodis u fancy lokale kot so Central,…,ce se ne znas spedenat,pa pejt raj u Kra kra (recimo),kjer ti bo bolj good scena folka.Ne rini tja kamor ne pases.
SIMPLE AS THAT.
Pa se neki a ne.Itak da se eni ne morjo tko oblact,prvic zato ker se ne znajo temu primerno obnasat,ta drugic pa nimajo smisla za kombinacije…
Mejte se radi!!!!!
Aja pa še nekaj si pozabla – nimajo keša.
LP, miki
Miki, to pa se popolnoma strinjam s tabo
se strinjam z obema a ne.
Sam pol se nimate pravice znasat nad tistimi,ki v dobrem oblacenju uzivamo…
Jz naprimer nimam nic proti temu,kako se folk oblaci,sam da je good po karakterju.
Bodte to kar ste…
Se razume MATEJA. Ampak vse preveč takšnih se zanaša na rek, da obleka naredi človeka, kar pa je samo prispodoba ne pa dejstvo. Tista obleka je mišljena malo drugače če mene vprašaš, seveda pa tudi urejenost da nek splošen vtis o človeku vendar verjemi, da pri teh letih ni nobene potrebe po takšnem stilu oblačenja..sicer pa to se me res ne tiče, vsaj ma svoj okus. Je pa čista resnica, da je 90% folka, ki se tako oblači too much high in obleka čisto spremeni njihovo osebnost. Pa to ne v stilu, obnašaj se okolju primerno ampak že prav egoistično, vzvišeno in samovšečno. Žal, takšne so moje številne izkušnje. Veš v čem je fora vsega? Da večina folka s tem išče pozornost, ker jim je na nekem drugem področju primanjkuje, večinoma so šibke osebnosti, ki se navzven kažejo kot močne in zrele. Kar pa je daleč od resnice! Pa ne bit užaljena prosim, ker v ta koš ne dajem tebe (te niti ne poznam), govorim samo o svojih izkušnjah in spoznanjih. Večina mojih bivših in številni moji kolegi spadajo v ta razred zato verjemi, da imam njihovo psiho, kar se tiče družbeno-socialne sprejetosti kar dobro naštudirano. Pa brez zamere.
LP, miki
Miki ,se popolnoma strinjam s tabo.Tudi sama imam take izkušnje.
En lep topel pozdrav.
Forum je zaprt za komentiranje.