Najdi forum

nočni romantični utrinek

Pred spanjem sem se odlocil da vam, vsem dobro v srcih mislecim
prijateljicam in prijateljem, zaupam za popestritev en resnicen, droben
utrinek, ki se mi je zgodil pred nekaj leti.

Zensko, ki sem jo res zacenjal imeti rad, pa sem vseeno bil nekako v
zadregi, kako naj ji to povem in pokazem, sem nekega poletnega vecera
povabil na Bled, na teraso na gradu. Bilo je ze temno in narocila sva
res dobro vino, potem pa sva stopila k ograji in gledala dol na jezero.

Pokazal sem v neko smer in ji rekel: ” Poglej tja, bom za tabo pogledal
tudi jaz, pa mi potem povej, kaj vidis. “

Tudi jaz sem se obrnil v isto smer.

Gledala je in gledala in zacela potem opisovati, kar je videla – lucke in
ostalo. Jaz sem bil kar tiho, dokler ni sama vprasala: ” No, kaj pa vidis
ti ? “

Prijel sem jo za roko in ji rekel: ” Jaz pa – vidim, da gledava v isti smeri. “

Sledil je trenutek tisine, potem pa seveda dolg poljub in nic besed.

Nikoli si nisem mislil, da bom kdaj sposoben sam pricarati tak filmski
prizor…..

Lahko noc,

Aligator

Mmmmm, jaz bi tudi.

A so potem sledile jagode in ohlajena penina? Sicer si tega že kar nekaj časa z možem nisva privoščila, si me pa na to spomnil.

Kaj pa se je drugim zdelo romantično?

Meni je bilo zelo romantično dejanje, ko mi je mož, v času, ko to še ni bil, po prvem skupnem potovanju, ki je trajalo 45 dni, prinesel čudovit šopek, narejen iz 45 vrtnic in mi s tem povedal vse.

Meni je bilo pa romantično, ko sva šla nek večer, ko je bila polna luna, peš na Sv.Jakoba, se vsedla pred cerkvico na klopco in opazovala zvezde. Takrat sem edinkrat v življenju videla zvezdni utrinek.

LP,Kaja

In želja? Se ti je uresničila?

Žal ne.Samo če zdaj pogledam nazaj, v bistvu ni bila izvedljiva. Takrat sem bila tako zaljubljena, da nisem dojela situacije in sem si želela , a bi trajalo večno.Sem pa zdaj zadovoljna, da se ni izteklo tako, saj bi bilo nevzdržno.

LP,Kaja

AHHHHH!!!!

Dobri stari casi!!!
Res so bili lepi na Bledu.Najlepsi veceri,….
Najlepsi romanticni”koticki” so sedaj samo se na zalost zgodovina in lepi spomini…Belvedere (najlepsi romanticni koticek-bil) pa grad kot pravis -bil…otok.-bil……
Zalostvo ampak resnicno vse lepo, pocasi propada…. hvala bogu,vsaj spomine imamo,ki ne propadejo…Kljub vsem temu pa vse to ne moti turiste,ki se vedno ob vikendih “rinejo”in se “gnetejo”na ta nas “prelep” Bled.
P.S.to so podatki s prve roke opazovani z blizine ze vec kot pet let ,prej pa le poln dozivetij in vsega lepega iz daljave.
Vsem lepe nostalgicne pozdrave ..danes z nekam oblacnega Bleda.Byeee..uhhh dobri stari casi…:)))

Midva z možem sva se popoldan vozila na sprehode v Limski kanal,zvečer sva sedela v avtu na pomolu in gledala v tisoče lučk na drugi strani obale…Zdaj se je vse izgubilo,12 let zakona in trije otroci naredi svoje.Vendar,ravno v teh tednih,ko je na delu v tujini,ugotavljam,koliko mi res pomeni njegova prisotnost,saj sem čisto izgubljena brez njega.Počutim se ,kot bi me pol manjkalo.Vem ,da zveni banalno,vendar prvič ugotavljam,da so take izrabljene besede najbolj primerne.
Tudi od teme pogovovora sem se oddaljila…

se strinjam s teboj…..par let nazaj sem šel v Nemčijo za 3 tedne….pogrešal sem jo,o kako sem jo pogrešal in tudi ona je pogrešala mene……ko sem se vrnil,je bilo lepše kot v času zaljubljenosti…..potem pa se človek zopet izgubi v vsakodnevnih pizd……..pa ni prav tako, ni prav da se izgubimo……
Aligator,hvala ti,ker si me predramil……….kmalu bo vikend,torej več časa……povabil jo bom na večerjo ob svečkah,če bi kje sukali Bachove fuge,bi bilo sploh idealno,ampak……….da tako bom storil………..lalalalalalalaa….la…la….la….laaaaallalalaaaa…….Aligator,hvala ti,brez tebe bi bil ta vikend….ne,drugače bom povedal….brez tebe prihajajoči viken ne bi bil……………in potem ji bom povedal,da me je predramil neki Aligator,tam nekje na medmrežju……ne,ne bom se bahal,da sem se sam spomnil,pa bi se lahko,a ne…………o tem moram še razmisliti,človek se lahko kdaj tudi zlaže,ali pa kaj zamolči………..

Lepo je imeti romantičnega moža – in ta srečnica sem jaz. Velikokrat me preseneti in npr.zvečer pripravi v spalnici romantično vzdušje s svečami in vinom, po prvem zmenku mi je v službo (bila sva sodelavca) med malico prinesel vrtnico z domačega vrta, po prvem prepiru pa mi je poslal šopek rož z vizitko “ljubim te”.
Včasih pa ga presenetim tudi jaz..

Jože, hvala! Moj namen je pač bil sredi tega po svoje lepega poletja tej skoraj
že domači družbi opisati kratek utrinek, ki se je nekoč zgodil, pa ga seveda
ne bom pozabil. Zdi se mi, da ob njihovem doživljanju in spominjanju nanje,
kjerkoli že smo, ugotavljamo, koliko lepega je vendarle še skritega v nas.

Pa tudi, da je lepo živeti.

Jože, ti bom napisal še kakšen mail, upam, da ne boš imel nič proti.

Lepo to,da preberem,da ga tudi ti kdaj presenetiš. Do sedaj sem vedno bral,da smo moški dolžni romantično presenečati svoje partnerke. Kar je pa zelo daleč od resnice. Če bi to ženske več delale,bi tudi same to doživljale, tako pa vedno samo čakate in potem se res na to počasi pozabi,saj tega ne rabite več,tko si mislimo moški.

To je res. In če on meni ugodi, zakaj mu ne bi tudi jaz. To mi predstavlja celo užitek, morda še večji kot če me preseneti on.
In takrat se tudi vedno potrudim, da sem čim lepša – tudi na to se ne sme pozabiti, pa je večer-dan še lepši.

Zdravo,

prav zavidam vam, jaz sem sama že tako dolgo da sem skoraj pozabila tisto kar je včasih bilo…………….

lepo se imejte,

Nives,zakaj pa se ne potrudiš,da ne boš več sama…….koliko je na tem svetu samih moških,tudi tvojih let,ki tudi jamrajo da so sami…….ne daj se Nives……

Irena, lepo je če nekoga pogrešaš. Tudi meni se to dogaja. Ne znam spat s prazno sosednjo posteljo. In veš kaj – zdi se mi, da je ravno taka ločitev dokaz, da kljub letom to ni minilo.Tudi midva sva skupaj že 14 let, poročena pa dobrih 8.

Zakaj se midva nisva srečala ?:)

Dragi MihaX.
A si pozabu, da sem napisala, da je to VČASIH,reciva temu “nevestina podvezica”

Je pa prav zanimivo.Četudi se po cel dan ne vidiš,veš,da bo prišel domov in to je dovolj.Ni nujno niti to,da se pogovarjaš,samo sam nisi…Veš,da je ob tebi.

Aligator, po mojem si tudi zadel bistvo odnosa.. da gledamo v isto smer in ne samo drug proti drugemu…

New Report

Close