Najdi forum

Robi, daj kdaj namesto na MON, poglej kako informativno oddajo o tem kako je prebivalstvo skokovito naraslo v zadnjem času. In da je panika, ker nas je vse več in več.
Drugače pa se mi ne zdi primerno, da je moderator nekega foruma tako poln predsodkov.
Veš žalostno je, da moderator foruma, misli, da je z žensko, ki ne ravna po nagonu, označiš kot za žensko s psihičnimi težavami.
Vklopi kdaj razum, ne le nagon pa bo stvar veliko drugačna.

Sicer pa je po mojem razlog tvojega zagovarjanja nagonov v tem, da smatraš, da nagon žensk je biti mati, nagon moških pa biti oče čim več potomcem. Ne bi me presenetilo, da bi napisal dolg roman na temo, da je monogamija nenormalna.

Če vklopim razum se mi zdi da Robi ne želi ravno tega povedat kar si ti prebrala.
Če vklopiš razum in pogledaš človeka lahko vidiš, da mu je narava dala (tudi) rodila/spolne organe in zraven še nekaj osnovnih nagonov z nekim točno določenim namenom. 😉
Sedaj trditi, da to ni naš namen (obstoja?), zanikat to “poslanstvo” se mi ravno ne zdi razumsko 😉
Čemu le?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bolj kot te berem, vedno bolj dobivam občutek, da imaš res neke težave.
Tvoja podtikanja in pretiravanja, ki nimajo nobene veze s tem, kar sam pišem, imajo dober razlog.
Tako, kot ima vsaka ženska, ki noče otrok, dober razlog.

Če vklopim razum se mi zdi da Robi ne želi ravno tega povedat kar si ti prebrala.
Če vklopiš razum in pogledaš človeka lahko vidiš, da mu je narava dala (tudi) rodila/spolne organe in zraven še nekaj osnovnih nagonov z nekim točno določenim namenom. 😉
Sedaj trditi, da to ni naš namen (obstoja?), zanikat to “poslanstvo” se mi ravno ne zdi razumsko 😉
Čemu le?[/quote]
Se strinjam. Ampak nekateri ne vidijo resnice, ker je tudi pri sebi nočejo videti. So jim ljubši razni izgovori o številu prebivalcev na zemlji, ker je to dandanes pač moderno. 🙂

Zanimivo, kako meniš, da jaz nekoga prepričujem ali razmišljam, da mora ženska imeti otroke….
Od kod ta občutek in tvoja domneva ?

Od mene sigurno ne, ker to ni moj namen. Je pa to dober dokaz, kako v takih primerih kjer te nekdo spomni na otroke, v tebi vzbudi občutek, da se moraš zagovarjati in poudarjati razumski pogled……Le zakaj, če pa v tebi ni materinskega čuta….:)

RObi, tole tvoje spodnje pisanje, je kot, da prihajaš iz srednjega veka.
Torej smatraš, da nisem zdrava, ker ne čutim materinskega čuta.
Potem naprej trdiš stvari, ki so povsem nesmiselne.
Žalostno, da moderator piše take traparije.

Jaz se ne mislim ukvarjati s tabo in postavljati diagnoze.

Ma imejte otroke, imejte. Kdo vam brani :). Več kot jih boste imeli vi in manj kot jih bomo imeli mi, boljše bo.

Samo moderator Robi ti bo napisal, da nisi zdrava :), ker nimaš želje imet otroke :).

@razumsko: zdrav 🙂

Moderator Robi ima svobodno voljo in lahko naštepa toliko otrok, kot mu paše. Nihče mu tega ne oporeka in ne preprečuje.

No, njegovi otroci bodo lahko kaj rekli na to temo (ampak to pol’, ko bodo zrasli). 🙂

Problem na katerega se zgovarja tvoj “razum”, je ravno ustvaril ta isti razum.

Človek se ni tako razmnožil in uničil ter zastrupil zemlje zaradi nagona, ampak zaradi svojega razuma.
Zaradi svojega razuma, ki ne vidi drugega, kot lastno korist. In zdaj se ta isti razum, ki je človeku omogočil prevlado in uničenje drugih živih bitij, izgovarja, kako mu je mar za zemljo…To je NEUMNOST.
Še eno sprenevednje in laganje, ki se odseva na človeški družbi, v kateri vlada pohlep in sebičnost. In kjer vlada “razum”.
V čem je psosobnost človeškega razuma ?
V tem, da je sposoben zanikati pristna življenjska čustva, ker ne verjame v ljubezen. Zaradi česar je vedno več shizofrenije in s tem nasilja, ki ga povzroči človeški razum.
V tem, da kot dokaz za višek svojega razvoja lahko dokaže, da je v par minutah sposoben uničiti večino življenja na tem panetu…
V tem, da iz človeka naredi najbolj kruto žival, ki lahko muči sočloveka do onemoglosti….
Vse to je razum, ki je tako zelo ponosen nase….
In zato človekemu razumu nikoli ni bilo mar za življenje, če v svojem dejanju ni videl lastne koristi.

Moderator Robi.
Ne morem razumet kako da ne opravljate svoje vloge moderatorja in izražate svoja mnenja, ki so zelo osebno obarvana in nesramna. Kaj je vloga moderatorja? Predvsem sočutje in razumevanje vseh, ki pišejo na to temo. To pri vas pogrešam.

Sem prepričan, da ni problem v mojem mnenju, če se z mojim menjem strinjate, ki v bistvu le potrjuje vaše mnenje.
In če vam je pomembno le sočutje in razumevanje, potem to pomeni, da vas moje mnenje v resnici sploh ne zanima.

Dokler človek išče le sočutje in razumevanje, tako dolgo le pri sebi ohranja svoja prepričanja in tako dolgo ni pripravljen pri sebi ničesar spremeniti.

Moja vloga je, ljudi ozaveščati, pokazati drugo plat in širiti svoja mnenja.. Če se kdo z mano strinja, prav..Če se ne, tudi prav.

Prav tako ne vem, zakaj se pojavlja potreba po sočutju, če pa ženske, ki trdijo, da nočejo otroka, pišejo, da ni nič narobe z njimi in so zadovoljne ?

Prepričanja, ki so plod odnosov, se lahko spremenijo le v odnosih. Potomci so tako za naša prepričanja hkrati grožnja in priložnost.

Torej, če povzamem Robijevo filozofijo, je najabolje, da se popolnoma odpovemo razumu – tej grdi razvadi človeka, se začnemo nagonsko gonit ter dolčkat vsakič in z vsakim ob katerem začutimo veličastni nagon in se tako posledično maximalno zdravo in množično plodimo in razmnožujemo. Oh, yeah!

V primeru, da nam pride nasporoti kdo, od katerega se počutimo ogroženi, pa ga nagonsko fizično napademo in če se le da, pokončamo, kot to nagonsko počno živali. Ufff!

Kaj naj se nagonsko zgodi, ko postanemo lačni pa ve vsak, ki si je ogledal kak dokumentarec o živalih in njihovem nagonu in borbi za preživetje…

Iz ene skrajnosti v drugo, da se dokaže….. svoj prav? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Robi, kot moderator si odpovedal na celi črti. Od kje ti toliko predsodkov in od kje ti tako trdno prepričanje, da je ženske nezdrava, če ne želi imeti otrok?
Torej, če te povzamem, ženska, ki si ne želi otrok je nezdrava. Ljudje, ki štepajo otroke po nagonu pa potem ne skrbijo zanje (ja veliko slabih mam je, očetov še več), so pa zdravi ali kako?
So zdravi samo zato, ker imajo otroke? In so samo zato boljši od onih, ki so se zavestno odločili, da nočejo otrok?

VEš Robi, po svetu, SLoveniji, je ogromno staršev, ki so poden od podna, štepajo otroke, sami pa zapiti, nasilni, zadrogirani… tega je ogromno. SI kdaj razmislil, da tvoje teorije o zdravosti in nezdravosti ravno spodbujajo te šteparje?

Jaz nisem nikjer prebral, da je tisti, ki štepa otroke zdrav.
Ne vem, če se zadevi izključujeta na tak način, to bi bilo nerazumsko….. 😉

Nehaj se skrivati za svojim “razumom”, ki prikriva (tvojo) resnico in povej po resnici kaj je tvoj problem.

Ravno zaradi neiskrenosti in sprenevedanja, je v tej družbi največ težav.

New Report

Close