Nocem ga prestrasiti
Ze kar nekaj let je odkar sem bila nazadnje na zmenku…in ze kar nekaj casa je minilo odkar mi je bil nazadnje kdo takooooo zeloooo vsec :-))
Kmalu bo pol leta odkar sem se razsla s fantom, s katerim sva hodila skoraj pet let…na mojo pobudo…slisalo se bo cudno, ampak prav nic me ni bolelo… ne zalujem za najino ljubeznijo…in se sprasujem: Ali sem ga sploh ljubila?…bolecina bi vendarle morala biti tu…pa je ni….toliko bolje zame jaz pravim 🙂
Odkar zulim samski stan :-), stalno iscem nekoga…moskega, ki mi bo vsec… tokrat ga nisem iskala, ampak se je pojavil sam…iz druzbe moje kolegice… ze veckrat smo sli skupaj ven…sedaj sem ji zaupala, da mi je on neznansko vsec… pogovarjala sem se z njim…ze nekaj let se nisem tako dobro pogovarjala!!! Tudi zaradi tega mi je vsec…veliko imava skupnega…mlada sva se…22…danes gremo spet ven….skupaj…ce bo prisel, grem v akcijo.
Torej vprasanje: kako mu pokazati, da mi je vsec, brez da bi ga s tem prestrasila??? Po besedah moje prijateljice je sramezljiv kar se deklet tice… nocem ga odgnati od sebe, rada bi pa, da ve, da mi je vsec…rada bi vedela, ce sem tudi jaz njemu…
Hvala.
Po moje se ni treba nič kaj posebej trudit, da nekdo opazi, da ti je všeč. Če ti je všeč, boš verjetno to kazala brez da se tega posebej zavedaš. Če si vščeč tudi njemu vsaj malo, bo tudi on opazil, razen če je slep. Če je sramežljiv, ti priporočam, da ti narediš nekaj prvih korakov, morda bolj počasi in potrpežljivo.