Najdi forum

Noce oralno

Zdravo! Imam en majcken problem, odgovora in debate pa na tem forumu na to temo se nisem zasledil. Gre takole: moja punca noce SPREJEMATI oralno. Pravi, da ji je sicer fajn, da pa se vmes “dolgocasi” (kakorkoli ze je to mozno). Meni je DAJANJE ful ful fajn in sem se portudil ze na miljone nacinov, sam njej pa ni in ni do tega. Na splosno je tako, da je meni predigra obezna, nujna, uzivam v njej 100%, njej pa na splosno ni kej prevec do tega. A sem zdej jaz malo cuden, ce si zelim veliko predigre in oralnega seksa, al kaj? Kaj menite o tem? Sam seks je sicer zakon!!!

LP vsem in hvala za kakrsnakoli mnenja.

Matej

pocakaj in ji daj malo vec casa, bo ze prisla do tega, da je to tudi en ful dober uzitek

Nič nisi napisal, ali ti njo zadovoljuješ oralno. Poizkusita položaj 69 in morda se bo obneslo. LP John

Mogoce se ta podatek: skupaj sva ze 2 leti in se mi zdi, da bi pa zdej ze skor mogla vedet, kaj ji pase in kaj ne. John: ja, jaz njo zadovoljujem in njej to ni vsec (sori, morda nisem bil jasen prejle). Polozaj 69 sicer prakticirava, ker ve, da je to men blazn vsec, sam njej pa ni veliko do tega…

Punce, a je se kateri izmed vas to v breme?

LP

Matej

Vsem pač ni všeč, če jo fant zadovoljuje oralno. Meni tudi dolgo, dolgo časa ni bilo. Sedaj mi pa včasih je, včasih ne. Tudi dolge predigre ne maram. Sem jaz mogoče zaradi tega čudna?:)))))))Nisem, taka pač sem.

Ojla! Obožujem dolgo preigro, položaj 69, vendar pa to ni všeč mojemu fantu-vsaj predigra ne!!!!!!!! Jaz lahko že takrat doživim orgazem, ker mi je neznansko všeč….

No sej ponavadi je to problem žensk .. da moški ne marajo dolge predigre .. se mi zdi da se tipom zmeri nekam mudi ! Men je ful všeč če me oralno zadovoljuje sam zna bit pa res dolgočasno če je sam to .. probi jo tko mal s prsti pa mal z jezikom .. pa tko ji kej vročga govor umes z takim sexi glasom .. pa ne smeš ji direkt na ščegetavčka ampak se tko okol mal igrej počas pa nežno ..

Matej sploh nisi cudn! Lepo je slisat, da je tut tipom velik do predigre…ne samo varianta “kratko in hitr” Res nevem kako to, da punci ni vsec oralno ker po pismu sodec se dost trudis okol tega. Pa ze na splosno je vecini punc to vsec…Zgleda da se bos mogel sprijaznit s tem, da njej to ni vsec. Sej ves miljon ljudi, miljon okusov…zato pa se noben ni cuden. Mogoce je bols da zaenkrat opustis to in skupaj poisceta kake nove nacine predigre, ki bodo obema vsec. Nikoli ne ves, mogoce si bo pa cez nekaj casa sama zazelela oralno…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close