Noče mu pridt!
Čau! Mam fanta kksne 3 tedne, in ko sva se prvič dala dol, sva bla oba kar dost pijana, in mu ni prišlo…To se mi zdi čisto običajno. Ampak zadnjič, ko sva v avtu, mu tud ni hotelo priti.. ne vem zakaj, a je to mogoče zaradi živčnosti?? Moram napisat še, da sem bila jst njegova prva. Kaj mislite, zakaj mu ne more pridt?? Ful mu sede, sam vrhunca pa od nikoder, pa zihr sva kksne 35 minut.(by the way: s kondomom). Hvala za odgovore in lep dan še naprej! 🙂
Ah, u autu se men učas še dvignt ni hotu ker ni preveč komot.
sej ql , da mu ne hitr pride, zate bolš :). sam za njega ni preveč.
ne vem kaj bi to bilo.zanimivo, mogoče ma kako okvaro, kaj veš.
lp
mogoče je pa res samo živčen. ne pritiskat na njega, in ne ga grdo gledat zarad tega ali kaj podobnega. malo še počakaj in če kmalu ne bo boljše, potem pa se resno pogovorita kaj je narobe z njim. če ne bosta sama ugotovila pa poiščita nasvet kakšnega strokovnjaka.
Mojemu fantu tudi na začetku ni skoraj nikoli prišlo(meni tudi ne). Ampak to se sčasoma vse popravi na boljše. Predvsem pa se morta oba potrudit za užitke drugega, ne le za svoje.
Hvala za odgovore! 🙂 Ja sej je sam reku da je bil ful živčn pa da bi mu pomoje pršlo če bi podnev ker ga ful vzburja če žensko vid “spodi”! 😉
Men je valda dobr k tolk časa traja, sam zanga pa res ni tok zlo dobr! Ah sej bo! Sam a veste jst sm že začela razmišlat, če je z mano kej narobe(da mam mogoče spodi preveč “razširjen”??). OK sej vem da bedne vn mečem pa paniko zganjam, sam k mi je res on tok všeč.
Lep dan še naprej!
Parkrat sem tud jaz mel take probleme in to zato ker sem si prej podnevi enih 6 našibal!
“… sem bla jest njegova prva” . bla bla bla, … al pa tud ne bla.
PO MOJE JE PA PIJAN , KO HOČTA!!!
MEN NA TAK NAČIN OTRDI KO VOSLU, PRIDE MI PA NE IN NE……
A ti se s pijanim dol daješ????
Pa vsi pravijo, da če si pijan pri punci nimaš šans?
Hmm ….. bo treba začet pit.
Ne sekiraj se. Najprej se morata navadit drug na drugega. Prišlo pa mu ni zaradi živčnosti, pa tudi kondom doda svoje (ampak ga vseeno še uporabljajta:). Čez čas bo ta “težava” minila.
Hvala 🙂 Ja sej bom prešaltala na tabletke, k so itak najbolša zaščita, vsaj jst tko mislm.
OK, sej je kul… Veš ni nujn da vsi tipi nabijajo(lažejo). Pač lepo od njega k je iskren do mene. 🙂
Ja prvič sva bla oba pijana… žurka pač! Sam ta drugič pa ne. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.