Noben ni dovolj dober in naveličanost nad življenjem
KFG, 01.11.2020 ob 21:17
Pozdravljeni,
zanima me, če ima kdo podobno težavo glede izbire partnerja in nasloh življenja.
Od nekdaj sem zelo posebna. Nikoli nisem imela prijateljev, ker sem bila vedno nekako pred ostalimi. Sedaj sem stara 24 let, sem magistra, ponujeno mi je bilo, da grem na doktorat. Po IQ spadam med 5% svetovnega prebivalstva. Imam uspešno mednarodno podjetje, ki sem ga postavila za hobij med študijem. Dosti športam, večina bi rekla, da sem zelo privlačna ženska. Tistih par malenkosti, ki niso bile čisto po mojem okusu mi je lepotni kirurg popravil. Dosti berem, se izobražujem, delam po 9 -10 ur dnevno, ker mi je to rutina, ne pa nekaj, kar bi mi bilo posebej težko. Praktično karkoli si želim mi je na voljo. Kupim lahko karkoli, počnem lahko karkoli, delam lahko, ko hočem in če hočem. Družim se s tremi moškimi, ampak v nobenga nisem zaljubljena. Vsi so sicer super, mi kuhajo, naredili bi vse, da bi bili z mano, ampak jaz se v nobenega ne zaljubim, samo sexam občasno z njimi. Vsi so preveč povprečni zame – pa so izjemni moški. Ampak včasih ne štekajo kakšne advance šale, niso zasledili kakšnega super kul članka, ne razumejo delnic in podobnih zadev. Pač samo super moški so. A bi morala biti zadovoljna in biti z enim od njih? Ali naj čakam na kaj drugega? Pač zelo težko spoznam nekoga, ki bi me zanimal. Fante bi imela samo zaradi sexa in da bi mi kuhali in pospravljali. Ampak to ni partnerstvo. Kako me naj sploh nekdo zanima čisto zares, če so pa vsi pač ok, ampak nič več od tega? Večina ljudi bi takoj zamenjalo za moje življene, ampak lahko povem s prve roke, da je totalno osamljeno biti takšen, kot sem jaz. Sicer sem srečna, ampak v bistvu sploh ne vem, kaj naj v življenju še počnem? Veliko sem potovala, jedla v vseh možnih restavracijah z mišelinovo – sicer vse to sama, ker nimam praktično nobenega. Fantje s katerimi se družim se takoj zaljubijo vame, ženske pa tako ne štekajo mojega lajfa in tega, da sem v osnovi poslovna ženska. Staršev nimam. A je še kdo popolnoma sam na tem svetu pa ima vse?
Lep večer.
Jaz imam vse v zivljenju,kar ti po svojem opisu samega v zivljenju nikoli ne bos imela,polna si sama sebe,samo ti pa dalec na okoli nobenega drugega
Tezko je razbrat kje so tvoji problemi… ko preberem, se mi zdu kot da pise robot in ne nekdo, ki bi imel dejansko problem.. ampak bolj.. napisano/premisljeno.. za naredit vtis? Ne vem.. ce isces s tem zapisom mogice moskega? Ali dejansko rabis nasvet?
Ce rabis dejansko nasvet je taksem; nihce ne najde popolnega partnerja, so plusi in minusi… in niti te deug ne more osrecit tako, kot ti lahko sama sebe… ker drug nikoli ne more goviriti stvari ki bi ti bile vedno popolne in na mestu.. tako da, skulirat se glede stvari.. in sprejmi nepopolno popolnost.
Tako je zivljenje.. je lepo, ni pa film.
Veliko srece ti zelim.. in preberi kaj knjig na to temo ali pa si poskusaj odgovarjat sama.. s pisanjem..
Pozdrav
Haha ko to berem je imel nekdo bujno domišlijo. In se dela norca z moških. Skratka glede, da se imaš med 5% to pomeni da bi morala imet iq nad 130. Po vsej verjetnosti bi lahko preskočila par razredov (2-3) in bi imela mag. ze prej kot pri 24-tih letih. In s takšnim iq bi morala vedet odgovor na tako preprasta vprašanja kot jih imaš razen, če je tvoj iq dosti nizji. Defenitivno jih jaz poznam. Drugo večina ima pri 24 letih še oba starša ali vsaj enega, razen v 1% če je kakšna nesreča. Sicer nisi napisala vrsto študija, ker danes lahko vsak povprečen/na konča študi glede na to, da obstaja 70% študijov, kjer ni potrebno dosti migat in so nekoristni (ni mogoče najti usrezne sluzbe). Sam sem hodil v enega med najtezjih študijev (mat., fiz., rač, itd), in vem da ni bilo časa, da bi zraven še firmo lahko ostvaril. Ker dejansko moraš delat in to za študij, kjer jih konča le 10% vpisanih. Res pa imaš drugo in tretje razredne študije, kjer jih konča 50%-80% uspešno. In če delaš 9-10 ur na dan je to bilo pri meni le pouk na fakulteti in nato še doma 3-4 ure zraven doma domače naloge (ker se vse šteje prisotnost, domače naloge, projekti, vaje da dokončaš predmet). Da sploh lahko študiraš pa rabiš denar, tako da o tem nisi nič napisala, razen tega da imaš vse. Nihče nima na samem začetku vse, razen v primerih, ko podeduješ, bogati starši, prostitucija, onlyfans, prevare, sugger daddy ali kaj podobnega). Omenlila si uspešno mednarodno podjetje, trgovanje z delnicami, za vse te zadeve je pomemben denar, če nimaš začetnega kapitala, ali zajemno vsoto denarja to ne gre. Imeti uspešno mednarodno podjetje ni nekaj kaj je bi delal za hobi in bi bilo mednarodno uspešno. Ponavadi traja leta in leta, da se to zgodi in le top 3%(bi jaz ocenil) so uspešna. Večina podjetij v prvih 3 letih propade. Tretjo zenske se generalno gledano vpisujejo v komunikaciske smeri študija, ker jih to zanima. Npr pri meni je od 200 študentov/ka bila ena študentka v tehnični smeri in ni usmela prit v drugi letnik. In ko dokončajo študij nimajo motivacije da bi delale po 9-10 ur na dan, ker to je potrebno biti manijak, in zakaj bi kdo zelel biti to, če lahko uzivajo v zivljenju. Jaz v svojem zivljenju še nisem spoznal nobene zenske, ki bi imela te lasnosti, ki jih opisuješ, te veljo za moške. In glede kako pišeš in razmišlaš, bi rekel da imaš več moških lasnosti kot zenskih, in ker ne poznaš kaj zenske privlači pri moških, in obratno kaj moške privlači pri zenskah si v dilemi. Poskusi delati na tem, da boš imela več zenskih lasnosti, in se temu primerno vedli. Večina mladih punc razmišla na tvoj način, ker dejansko imajo vse (temu se tudi tako vedejo, arogantno, sebično, ego do neba), ampak pozablajo zakaj imajo vse in s tem ne znajo centi stvari, ki jih imajo, ker ne poznajo kako je teško, ko nekaj nimaš (kdo je zgradil infrastrikturu, transport, razvoj, itd). Postavi si vprašanje, če bi odstranli vso moško populacijo, koliko časa bi prezivele zenske. Odgovor bi te presenetil večina 90% manj kot 1-3 mesece (ker druzbeno pomembna dela opravlajo moški v 95-98%(elekro, infraskurtura, voda, transport, tehnika). Sicer sem proti vojni, ali vse statistike v zvezi srečne druzine in podobnih stvari gredo zadjih 15 let krepko v negativno smer po celem svetu. Po vsej verjetnosti bo prišlo do 3. svetovne vojne in potem bo spet en čas mir do naslednje vojne.
To, da misliš, da lahko delaš kaj hočeš in vse ostalo je izraz, da ne poznaš, kje so omejitve in ziviš v svojem svetu iluzije. Mislim, da je zivljenje tisto, ki te bo naučilo, da so meje. Počasi si začela spoznavat, in te ze uci, osamlenost, sama v zivljenju, itd.
Se pravi vprašanje, ki ga postavlaš je ali si srečna. Se pravi kaj pomeni biti srečen. Mislim da poznaš odgovor sama. Pobrskaj kaj dela zenske srečne (za moške so druge stvari), pri čemer se počutijo izpopoljene, in našla boš odgovor na vprašanje. V bistvo v sedanjem času zenske padejo na foro (drzave, katera profitira od tega), da je potrebno imet študij, karijero, veliko plačo (kar se vse sliši super) ali pozablajo pa kaj dejansko jih osrečuje in to ni (študij, karijera, velika plača). In potem se znajdejo 35-80 leta v depresiji, osamlene, sovrazijo vse moške, igrajo zrtev, razočarene. Dejansko so statistike, kjer vidiš za zensko populacijo katere so srečne in katere nesrečne (poslovne zenske so na vrhu nesrečnih).
Vprašala si, če je še kdo popolnoma sam in ima vse. V bistvo sem jaz takšen ali ne v celoti. Imam mamo in 2 sestri ter 2 brata, kjer imam stik na 2-3 mesca (sem sam in zivim na svojem). S tem, da sem dejansko srečen.
In še malo verjetnostni izračun za zadeve, ki si jih zapisala: 5% iq, 1% brez staršev pri 24 letih, 1% pri 24 mednarodno uspešno podjetje, 3% magisteri, se pravi to bi veljalo v Sloveniji za priblizno 0,15 zensk (kar ni niti 1 zenska na 1 mil preb.) v procentih je to 0,00000015%, če sem prav zračunal. Tako da bi rekel, da po verjetnostnem izračuno lazeš.
Z vsakim dnem boš starejša. Ne pozabi.
Malce preveč samovšečna in nič kaj prizemljena nisi. Zaradi tega boš težko našla partnerja. Pravzaprav si sama hote ali nehote priznala, da ne rabiš partnerja. Rabiš svoj odsev. Rabiš samo sebe. Narcisoidnost.
Sma pri sebi nimaš urejenih vrednot na način, ki bi ti dopuščal zdravo partnerstvo. Dokler teh stvari ne boš na novo zložila moške raje pusti na miru. Ne igraj se z njimi. Kupi si raje vibrator.
hehehehe …. kere bučke 😀 …… bejba ma vse , sam deca ne 😀 ….. za deca bo mogla pač ona skuhat 😀 — drgač bo pa papak na razpolago 😀 ….. če bi bila res tako inteligentna ,kot govori , bi seveda to iz antropološkega vidika morala vedeti 😀 …. ker pa se o tem ni izobrazila , je pač samo neko naduvano povprečje ,ki za merilo uporablja denar 😀 …. denar pa te ne objame , denar te ne ljubi , danar te ne kušne za lahko noč in z denarjem ne moreš imeti otrok 😀 …… bo treba mal peso postimat naprej , pol pa mogoče bo kej 😀
Čustvena inteligenca na nuli.
Ali je to vse skupaj nategovanje za čimveč klikov, ali pa si klasičen primerm psihopatke.
Ni dvoma da boš našla enega s katerim boš lahko tekmovala, je pa samo vprašanje časa kdaj se boš zlomila in bo spet kriv tvoj partner namestvo tvoje mentalitete.
Išči samca v poslovnih krogih, ker te to očitno vzpodbuja. Življenjski cilji se ti bojo ščasoma itak spremenili.
Tudi jaz sem bil car pa neutrudljiv do ene 28 let. Potem sem pa ugotovil da mi to konstantno delo(čeprav finančno uspešno) ni cilj življenja.
Začni razmišljat kaj ti je užitek v življenju. Malo se spusti nazaj v otroštvo in razmisli kaj te globoko v tebi veseli. Zaenkrat si zasidrana z željo biti boljša od drugih in se bojiš opustiti ta 10 urni delavnik. Najdi pravo strast in našla boš pravega partnerja.
Za mene npr. Kot otrok sem vedno želel leteti pa sem to potem zatrl za 15 let in samo gledal čez denar. Danes pa letim okrog kakor mi paše pa še vedno lahko par deset tisoč evrčkov sprašim in mi ni hudega.
Tale je svetovna fante bi imela samo za seks da mi kuhajo in pospravljajo. Če se mene vpraša si zelo nesposobna ženska in tvoj IQ je zelo podpovprečen, kar je razvidno iz tvojega ( naspošnega) razmišljanja. Mislim da še velik morš sama pri sebi razčistit, tudi to da si pri 24 letih nardila magisterij, to je neka nova vrsta šole.
Pustimo vprasanje, ali je izmisljeno, resnicno ali samo samovsecno.
Dejstvo je, da it is lonely on top, pa kakrsen koli top ze to je, karierno, mentalno, z IQ, ali izobrazbo.
Drugo dejstvo je, da nas edino srečno delajo dobri medosebni odnosi.
Torej spoznavaj ljudi, bodi dobrosrcna, pomagaj, siri veselje in smeh in bos srecna.
Ideja! Probaj osvojiti kakega ultra bogataša, ki je izobražen in razgledan. Sicer boš težko prišla do njega ampak en takih je Hugh Grosvenor vojvoda westminster.
Ima 30 let
Bogatejši od kraljice Elizabete (11 miljard)
Izobražen
Razgledan
Veliko potuje
Filotrop
Ima več kot 1500 nepremičnin v 60 mestih po svetu
Lastnik polovice Londona. Elitna predela myfair in belgravia sta v velikem delu njegovi.
…