Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost NO MAL MI GRE ŽE BOLJE

NO MAL MI GRE ŽE BOLJE

No, najprej se vam vsem zahvaljujem za vaše nasvete, vem da sem še mlada, in vem tudi da se mora človk po eni strani boriti za ljubezen. Morda sem sama v tem trenutku naivna in “nora”, ampak ne morem si pomagat, takšna pač sem, morda bom nekoč obžalovala, da se nisem borila za to ljubezen, morda pa bom vsa srečna da sem se rešla tega človeka. KAJ PA VEM!! samo zaenkrat sem tako “zatreskana” da še sama nevem naprej, kaj bom nardila še sama nevem, sedaj bom pustila času čas, morda se bodo moje rane počasi zacelile, morda pa bom čakala nanj in ga bom prosila za pogovor na štiri oči! Morda bom tedaj izvedela, kaj je bil vzrok za ločitev in zakaj ima drugo. Veliko je govoric, da me s tem samo izziva, in če je to res, vem da je otročji in nezrel za ljubezen. Tedaj ga bom pustila pri miru in mu rekla “ADIJO, ZAME SI BIL PREOTROČJI!! Če pa se bo popravil, kar e zelo malo upanj, in bo dokazal, da me resnično jubi, takrat pa mislim, da bi še lahko poskusla.Nemorem si pomagat, ampak ta človk je prišel v moje življenje kot jutranji žarek, mi olajšal bolečine, nikoli me ni v nič silil, mi pomagal kjer je le lahko, in zato ga tako močno ljubim, srcu nemorem lagati je ljubezen mojega življenja in ljubezen, ki jo čutiš do nekoga jo nemoreš tako hitro pozabiti! Kaj pa se tiče njegove “punce”, pa se ne mislim rivat med njima, morda jo ima samo za “foro”, al pa jo resnično ljubi, in je mene imel samo za norca!! To je sedaj vprašanje kaj je RESNICA!!!

No to sem jaz sedaj spoznala, tako al tako, kako se bom odločila, vedno bo nekdo trpel!!! In nobene solze ni noben fant vreden!!!

ADIJO IN HVALA!!!!!

Ne vem, ce nisi ti glih tok otročja kt on…

Ej, saj bo vse v redu, samo potrpi še kakšen teden ali dva in se bo čisto vse spremenilo in boš razmišljala drugače. Zatreskanost bo minila in ne boš ga več gledala skozi rožnata očala. Ko bo prišel pravi, boš vedela – in ta se ne bo igral s tvojimi čustvi, ne bo treba čakati na njegov klic… Potrpi in nikar ga ne jemlji nazaj – ne ljubi te in čez čas ne bo nič drugače (a sanjati je tudi lepo, kajne?). Sicer ti pa nismo povedali ničesar, kar ne veš že sama, čeprav si mogoče to še zanikaš.
P:S: Prosim, da ne odpiraš več novih tem za isto stvar, ker bo postalo zares nepregledno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close