Najdi forum

No car, no date

25 let in brez avta? Zakaj? Nimaš denarja, nimaš interesa, nočeš zaradi ideologije ali kaj tretjega?

Zato, ker mi zaenkrat finančno stanje ne dopušča, da bi si ga lahko privoščil.

Boge ste ženske k morte lule nastavit moškemu da vas kam pelje k bi drgač depro zganjale doma vse zafrustrirane.

ŽIVEL MATERIALIZEM !!!!

Fasada ne naredi ženske, ampak je treba biti pozoren na vsebino. Skratka plehka ženska, kot si že sam ugotovil. Po moje na svoj značaj rabiš kaj bolj resnega, kot pa neko izložbeno figuro, ki si jo “sposojajo” med sabo.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

sej ne morm vrjet kako eni obracajo besede, ko sem u sosednem forumu napisala (pac resnica,zakaj bi lagala?) da nebi bla s tipom k nima auta,sm bla popluvana s strani Alexis..

Alexis verjetno si mene mislna v prejsnem postu..poglej sebe kaj pises

Kaki luzer si da nimaš avta, kak te misliš s punco na dopust? Te se šlepaš na njo, nisi samostojen. ahja, ti sploh punce nemaš? Te pa tak ne rabiš avta, idi na biciklin.

pa preber se enkrat moj post,napisala sm da ZAKAJ bi se vozila s kliotom ce si LAHKO privoscm audija?mislm ej kaksno obracanje besed

Torej ti je pomembno, v kakšnem avtu se pelješ in ne bi bila zadovoljna z nekom, ki se vozi s Cliotom. Pa nikar ne obraćaj mojih besed, ni se ti treba ven vlečt.

A ne bi bilo fajn gledati na stvar tako, tudi če nima avta, a če vidiš, da se fant trudi v življenju nekaj doseči, da mu potem daš priložnost. Ker kakšen frajer ima lahko avto, ki ga je dobil na preprost način in tega ne zna ceniti. Takšen ga bo prej kot slej lahko hipotetično gledano uničil in bo brez avta. Če iz tega vidika pogledam je v drugem primeru ženska na dobrem na kratek rok, a pri prvem primeru tipa moškega lahko na dobrem na dolgi rok…. Ah te hipoteze 😀

Lep pozdrav, Iztok http://www.facebook.com/avtoovernet Avto.Over.Net na Facebooku http://twitter.com/#!/avtoovernet Avto.Over.Net na Twitterju http://avto.over.net/ http://iztokfranko.tumblr.com/

Dej že nehi nabijat, no. Pač, eni si ne predstavljajo bit brez avta, pa kaj, a nimajo te pravice al kako? Ste tisti brez avta avtomatično kaj boljši od onih, ki ga imajo? Enim je avto prevozno sredstvo, drugim status, zakaj obsojat drugačne od vas?

Eni ne marajo majhnih jošk, drugi ne trpijo kadilke, tretji nočejo bejbe brez avta … so what? Okusi so različni. Važn, da vsak najde tisto, kar išče.

Kaj se pa ti tako razburjaš? Si tudi ti ena tistih, ki ji je pomembno, da ima tip avto? Malo sumljivo je, da sem ob tem razburjaš, kot da ti je nekdo stopil na rep.
Nihče ni rekel, da so tisti z avtom kaj slabši od tistih, ki avta nimajo. Gre se za to, da če tip nima avta in zato ženska noče iti na zmenek z njim, to vse pove o njej.

To pove o njej, da pač išče drugačnega moškega. To je vse.

In zakaj je to treba obsojat? Verjetno tudi ti ne greš na dejt z vsako?

Da išče drugačnega moškega, seveda, išče takega z avtom. Pa se ti svita, zakaj?

Ima svoje razloge. Ti imaš pa samo enega v glavi in to je problem. Zate je taka ženska kešpička. Ker nisi sposoben videt palete drugih možnosti. Temu se reče posploševanje in obsojanje.

Še vedno nisi odgovoril, zakaj si pa ti boljši, ker nimaš avta?

Kaj je pa taka ženska zate? Če ni kešp***a oz. plehp***a, je… kaj?

Ne trdim, da sem kaj boljši ker nimam avta, zato ne vem, kakšen odgovor bi sploh rada. Sebe smatram za enakopravnega tistim, ki avto imajo.

Zaradi tega, ker ima raje, da ima tip avto, je že plehpička?

Kam pa bosta, po tvoje, šla na dopust? Aja, z vlakom, pardon, pa potem še na lokalca pa tako do njunega hostla? Ah ne, verjetno kar z avijonom. Sori tip pri 30 da nima avta, niti stare kripe, naj raje kar doma ostane pa čita knjige. Dandanes za 500 eur dobiš kar fajn avto. sicer star, ampak v voznem stanju. Če maš srečo, pa še delujoč radio 🙂

Mogoče pa samo hoče met kaj od življenja, ne pa samo doma čepet? Ker tipi mate pol takoj občutek manjvrednosti, čim ženska več zasluži ali ima celo svoje stanovanje pa avto. Kaj bo taka počela z nekom, ki živi še pri starših in je brez avta? Ne mi rečt da se ne da prav nič izboljšat!

Draga moja, imam 26 let in delam na tem, da bom imel avto. Moram te razočarat, ampak ti imaš problem in sicer ta, da pri tipih vidiš le to, ali ima pri 30ih avto, ali živi na svojem itd. Ko je tista punca začela komplicirat, zakaj nimam avta, sem ji pojasnil, da se posvečam študiju, da v kraju študija avta sploh ne rabim, ter da bi nekaj rad naredil iz svojega življenja, avto bi pa nabavil takrat, ko bi ga res rabil. Najprej štalca (beri: ustvarjanje pogojev za življenje), nato pa kravca (beri: avto, hiša, potovanja itd.) Ti si pa točno takšna, kot tista punca: vidiš le to kaj tip ima, ne pa tudi tega, da tip dela na tem, da bo kaj imel.

Avto resda dobiš za 500 evrov, toda vprašanje koliko časa bi se vozil z njim, ter koliko bi me prišla popravila.

Aja, pardon, tebi bi krona z glave padla, če bi se s tipom na dopust ali izlet odpeljala z vlakom ali avtobusom.

Danes si brez avta nula oz. zelo omejen. Kako boš punco razvajal, jo peljal v toplice, če še za burek nimaš? Pri 26 bi lahko že mel redno zaposlitev. In dejansko na koliko izletov pa si že šel takole? Lahko si mečeš pesek v oči, kako te stvari niso pomembne, ampak eno, ki vse to že ima, bo presnet motilo, da bo mogla bit skoz ona ista, ki bo financirala dopust, skoz ona vozila (tud na dolge proge), da bosta skoz v njenem stanovanju visela al pa pri tebi v sobici. Wake up!

Res žalostno, kakšni materialisti ste. Spet vidite le to, kar hočete videt. Uboščki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close