Najdi forum

nlp in hipnoza

Lep pozdrav!

Vprašal bi Vas, kakšno je vaše mnenje glede Nevrolingvističnega programiranja in hipnoze? Sam se namreč že dalj časa ubadam s pomanjkanjem volje za dokončat študij (čeprav imam samo še diplomo pri 23 letih) in iščem metodo, ki bi mi pri tem pomagala.
Glede na prebrano predvidevam, da Vi v take ˝hitre, instant˝ rešitve ne verjamete kaj dosti.

P.S.: Prebral sem, da Dr. Pajntar pozdravi razne fobije s hipnozo v nekaj seansah. Mislim, da če bi bilo to res, potem ljudje na svetu ne bi imeli nikakršnih težav, saj bi odšli k mehaniku – hipnotizerju in v roku 1 meseca bi bili vsi problemi rešeni.

Za odgovor se Vam vnaprej zahvaljujem

Samo! Preveč poenostavljate zamotane zadeve. Svetujem: preučite mojo knjigo POt SAMOURESNIČEVANJA (da vidite,kaKo zamotana je pot iz nevroze v polno človeškost – in ko jo boste ponotranjili, mi se javite po tel. zaradi odgovora na vaše vprašanje. LP J. Rugelj

____________________________ dr. sc. med. JANEZ RUGELJ, dr. med. ZASAVSKA CESTA 42 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE Tel.: 01/561-31-67, 561-31-71 E-mail: [email protected] Internet: www.preobrazba-rugelj.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close