njegova bivša
Fajn fant si, skoda da se ne poznava, ker sva oba zelo odprti osebi, pa tko nakak na isti “valovni”.
Ej, ta rahla pusica se mi je pa prau prlegla…..
Tud jaz tebi posiljam, eno tako se bolj rahhhhlllo!
Lepo se imej, pa oglasi se!
Vikend je pred mano, s fantom in fantoma gremo na morje(sob. zj. za 2 dni), mogoce pa se se kaj javim, ker ne morem brez tebe, vas! Tangica
Sožalje za mami, Tangica.
Se pa od srca pridružujem vsem, ki ti želijo vse lepo in dobro. Ostalo izklopi.
Smisel življenja je ležanje na plaži, z možgani na off, in čivavo na straži.
Smisel življenja je jahanje oblakov, pihanje u sonce in lomnjenje korakov.
Pa še kakšnega bolj sočnega lahko najdemo, kajne Tangica?
ej maja ti si ena navadna kuzla! kaj tukaj nekaj tangico zaslišuješ i govoriš o njej??? mislim da si zgrešila temo! ajde koza zresni se
To si pa ti marelica?
Obema bi rada povedala, da sta super.Odkrila sta, da nas življenje pogosto hudo preizkuša in je kljub temu lepo.Všeč mi je vajin smisel za humor, veselje s katerim hodita skozi življenje in sploh vajin pogled na svet. Najbrž zato, ker je zelo podoben mojemu…Ne zaupam ljudem, ki se ne znajo smejati in ves čas nosijo neko trpečo faco in mislijo, da razumejo bolečino.Mojega kova ljudje so taki, kot vidva, mnogi jih imajo za neresne, samo ljudje, ki jih imajo radi vidijo njihovo pravo veličino.
Pogumni ljudje jemljejo življenjske tegobe kot izziv in iz njih izidejo močnejši!!
Uživajta in lep vikend!
Bravo Živa, točno to, zadela si žebljico na glavico :)))
Če mu je spet všeč njegova bivša, naj je pa spet z njo. Pusti ga, naj uživa, če želi, ker ima konec koncev pravico da je z njo, če nista poročena.
Forum je zaprt za komentiranje.