Najdi forum

njegova bivša

In še zraven podpis Liftmaster 😉

Tangica, prebiram tvoje fajn maile, pa bi te neki vprasala?
A si mogoce iz BELE KRAJ…, po imenu pa K. T.! Meni se tako zdi! MAJčI!

Halo, ne me zdej tle neki razkrinkavat!
Sem pa K:T:, sam tuki, pa naj se tud vse konca, a prav! To so zaupne besede, ki jih res ne bi rada komu se enkrat razlagala(dragemu, pa zakaj…..), zakaj sem jih dala v “javnost”.
Maja(jaz ne vem kdo si ti), a prav, ce me poznas lepo, me poklici pa se bova kaj pomenli, sam ne me pa tuki neki…..
Ker bom ful v dreku, ce zve za to! Ves da tud tvojmu fantu glih ne bi blo fajn, da ti govoris vajine “sladke” zgodbice!
Ce ne vas bom tud jaz mogla, zapustit tko kot marelica (ce bo res sla, sam ne bi blo fajn!), pa ne bi rada!
Hvala ti za zaupanje, Maja! Tangica!

Jaz te popolnoma zastopim in sem na tvoji strani, ker vem kako ti je. Jaz VEM, da nima nič z njo in da ne misli imeti, ampak vseeno ne prenesem da sta na vezi. Tudi mene je klical fant, ki sem mu bila všeč. Pa sem točno vedela, da nič ne nameravam imeti z njim. A ker je mojega dragega to motila, sem mu rekla naj me ne kliče in to brez sramu. Narazen sta že 3 leta pa si še zmeri ni našla novga fanta in zato verjetn ne zastop kako mi je al pa tudi pomisli ne, al pa se ji jebe in uživa, ker ve da me to moti.

si prava, ne!

Ej, jaz te poznam se iz studentskih let. Isti studentski dom. Ta je pa res prava ZENSKA!
Tko blond(prestrihana, s prameni) , do ramen dolgi lasje, visoke postave, dolgih nog, pa rjavih oci, najlepsi pa je njen nasmeh(lepi zobi). Res kul zenska!
Nisem vedla, da nisi vec z onim tipom, vsem v studentu sta bla prav za vzgled! Oba ful lustna, pa znala sta ga zurat 100 na h! Ble sva sosolki, sam ti mene sigurno ne poznas, ker nas je blo tolk!
……znala je prid ful ustimana na fax, al pa vcasih kr direkt iz zura, takrat si nas sele zabavala….( to je blo enga smeha)….pa brihtna tud, izpite je ful delala, pa vsem pomagala, ce smo kaj rabil( zapiski), ….najbolj se spomnem, ko tko profesor na koncu vprasa, A je se kaksno vprasanje? Ce ona ni kaj stekala, je vedno vprasala, in pol je znala, mi pa se vedno ne!! Res faca. Ta zenska bo se visoko prisla, ker je imela vedno visoke ambicije, mogoce jo bomo se na TV gledali( politika, pa to)!
Sosolkam in iz studenta se je na zacetku zdela FULL visoka, ampak, ko smo jo spoznal, je bla za vse fajn baba.Pa kr neki tipov se je za njo pulilo, pa jih je vedno spretno odvrnila, ces da ma fanta.Sam se je pa kr velik v moski druzbi drzala, tam so se zmeri dobro imeli( sam smeh si slisal, pa si vedu da je zdraven). Ni cudno da mas zdej ze novega, ker si dobra!

Pa z avtom je na fax hodila! (Audi A3, baje ma fotr privat doma, in da vse za njo) Pa ne zamert, sam to nam je slo pa mal v nos!
Res si dobra, Tangica! maja-črnolaska

tangica pa si le night bird-night club se mi je kar zdelo hot girl

Ja zakaj pa vam je šlo to v nos pa zakaj je to treba tu gor razlagat ej – matr ta slovenska fovšija!

Se strinjam s teboj Liftmaster!

Pa brez zamere maja.

Lep pozdrav
Pia

Lepo pozdravljen folk!
To je pa TOO MUCH!!!!

A mora vesolna SLO vedet, kdo in kaksna sem. Fak, raje se brigaj zase. Jaz sem taksna kot sem zadovoljna z sabo, in hvala Bogu! To me je pa totalno iztirilo!

Aha, glede avta, pa tko! Mislim, da sem si ga zasluzila, ja fotr ma privat, in ze celo osn. solo, pa srednjo solo, in med faxom sem mu pomagala pri delu, ker rada delam in res hocem neki bit! (in to zase, moje ambicije so visoke, kaj bo pa cajt prinesu bom pa vidla, mogoce se bom kasneje ustavila, in zacela druzinsko zivljenje, dokler pa lahko delam, in mam tak biznis da gre, hvala bogu, bom delala). Dober avto mi je kupu, ja izbrala sem ga sama, hotela sem varen in lep avto in to je bil zame A3. Pred leti sem v prometni nesreci izgubila mami, tko da foter ni hotel se mene zgubit, ce bi se zgodil najhujse! Upam. da zdej stekas! Nisem pa edinka, in sem takoj po smrti mogla poskrbet za tamale dva! Se dober da si je foter kmalu novo “mami” dobu, s katero se dobro razumem in nam vsem skupaj full pomaga!
Tko, nekaj stvari sem tud jaz ze cez dala, in sedaj vem zakaj zivim, da uzivam in sem to kar sem, ker nikoli ne ves kje te caka! Tangica

Tangica,

ne se sekirat. Tko fajn punca si in ne se pustit.Ostani takšna kot si, ne glede na vse Maje in ostale. Pa sorry za tvojo mamo.

Drž se, Kaja

Pozdrav Tangica!

Ne sekiraj se. Menim, da nisi dolžna polagati računov. Le mirno kri. Žal obstajajo tudi takšni kot je napisal Liftmaster.

Lep dan ti želim,
Pia

Pust uno koklo namer pa je (sploh je ne upoštevi!!!!!)

lp

Primeš

Res ni blo fer tole. Takoj ko jo prosiš naj nečesa ne naredi, gre in razlaga kdo si. Ampak ni vredno se sekirat. Lp

Jaz bi jo kar poklicala pa bi ji povedala, da naj malo odraste punca..A ji še ni jasno, da si zdaj ti njegova punca in ne več ona ??? Halo!!!

Ves kaj je najboljse, da nardis? Najboljs bo, da sporocis na mobitel oz. na simobil njeno stevilko, pa jim reces, da te vedno nadlegujejo s te stevilke :))))

mene bi to ful motil in me vedno kr srck zaboli,k se kej o bivsih menva.Zato te teme sploh ne maram.Ce bi blo tko pri men,bi ji kr sama telefonirala in povedala svoje….

V pričo tebe ji naj pove, da ga naj ne kliče več in da ima drugo punco zelo rad in ne bi bilo pošteno da ga kliče. Če ne bo to hotel narest je vse možno.

Tangica, najprej moje iskreno sožalje glede mamice. Sem se prav zamislil malo nad sabo, kako včasih svojo jemljen kot za samoumevno. Bad, bad ej!! Bom jo danes peljal na eno kosilo :)) Samo to bi ti rad povedal, da te popolnoma razumem. Še predobro poznam malomeščansko foušijo, metanje polen pod noge…. Moj fotr (ta star Liftmaster) je tudi cenjena, javna osebnost. In včasih sem deležen dosti očitkov, tak avto zaradi fotra, taka služba zaradi fotra pa glej kako se nosi pa kako se oblači….. Ampak to ni res in se moram vsak dan dokazovat sebi in drugim na tak ali drugačen način – sreča da se rad sebi dokazujem :)) Tudi vzgajala sta me vedno tako (jaz pa sem edinec), da če sem kaj hotel sem moral to v večji meri zaslužit. Danes sem jima hudo hvaležen za to, ker stvari cenim in nisem tak kot kakšen znanec, ki počenja npr. z denarjem ali pa stvarmi kot svinja s koruzo – ta denar pa je npr. od staršev, hudo ej. Naj še samo to povem, da sem že v 7.razredu delal, da sem si kupil novi par teniških loparjev (pač moja takratna velika želja) in mi fotr niti ficka ni dal takrat zraven. Sedanji avto sem si tudi sam kupil, gratis sem dobil samo registracijo in obvezno zav. pa sem mislil, da se mi je Marija prikazala :))). Tako da, lahko samo rečem, ne soditi človeka takoj po prvem vtisu ali po tem, kaj drugi rečejo zanj. Raje ga najprej spoznajte pol pa sodite in si ustvarjajte mnenja; najpomembneje pa, pometite pred svojim pragom, pol pa serjite!!

Cau, Liftmaster!

Hvala ti za te besede!
Ampak res je tako, da se moras po zmeri neki dokazovat.
…. Pa ful se rihta, pa avto, pa frizura, od kod ji denar!
Nihce pa nikoli ne vidi, kolk kdo dela al je delal, da ma to kar ma. Najlepse je samo doma sedet, pa druge ogovarjat, pa gledat kaj majo.

Pri nas se je vedno FUL delalo, in tud jaz sem hvalezna mojim starsem da sta me tako vzgojila. Ceprav sem takrat mislila, da sta najhujsa, blesava, pa ne vem kaj, vsi so lahko delal, kaj so hotel , jaz pa tko kot so oni rekli, in prav je tako, ce nimas trde roke na zacetku, jo nikoli ne bos imel! In tako bom vzgajala tudi svoje otroke!

Ja svojo mamo pa kar pelji na kosilo. Vsak ki ima mamo( pa naj bo kakrsna pac je , naj bo srecen da jo ima). Jaz sem mami zgubila (prom.nesr.), takoj po koncani sred. soli, takrat ko bi jo najbolj potrebovala. To je hudo!…..Se zjutraj je bla…sla v sluzbo….sm nazaj je vec ni bilo…..nikoli!!!!!!

ŠOK, velik šok! ……….kar naenkrat sem iz cist navadne najstnice(imela sem fanta, ki mi je ful pomagal, njegovi starsi- njegova mama, je bila pol moja mama, zato mi je blo potem se bolj hudo, ko sva koncala, ker sem izgubila se njo, pa sva se pred kaksnim mesecem vidle; takoj ko me je zagledala, me je stisnila, in rekla se zdaj ne morem verjet, da ne bos nasa!) zopet hudo!

No pa sem se pobrala, zacela sem skrbet za bratca(2), pa fotra, prat, likat, kuhat, pospravljat, vse, vse!
Na sreco si je kmalu (po 8 mes.) nasel drugo “mami”, ki jo mam tud rada in za nas lepo skrbi. In sedaj smo zopet fajn family, sam tamala se mi veckrat smilita, ker se to ne bosta mela od “taprave” mami kot jaz! Sam res vse naredim za njiju. Upam , da mi bosta hvalezna, no iz ljubezni vse naredim! Ceprav mi vcasih fant rece, da kr mal prevec , sam jaz vem , da to ne nikoli ni prevec!

No, pa kr pelji mami na kosilo, pa drobna darilca so tud vedno dobrodosla!
Tud jaz svojo novo “mami” veckrat malo razvajam , pol mi pa rece…pa ti si zlata! Pa se še lepse pocutim!

PISI, ker si fajn fant! Tangica

No, men se je tudi precej neprijetna stvar zgodila – ravno v fazi, ko si totalno dovzeten za vse, kaj se dogaja okoli sebe in ko se začneš počasi še duševno spreminjat (3. razred) sta se moja dva ločila. Fotr se je ponovno poročil in je hotel, da smo kao družina – pa se na žalost s to žensko ne prenašava dobro. V tem pogledu si ti zelo srečna, ker bi se tudi jaz kdaj zaupal nekomu, ki bi mi naj bil blizu. Čisto brez potrebe je nekaj ljubosumna na odnos, ki ga mava s fotrom in kr neki skoz pi..di. Mi je blo dosti vsega, ko sem videl, kako stari Liftmaster trpi včasih zaradi tega in sem se z njo pogovoril o tem na 4 oči, kako jaz do nje in ona do mene in od takrat imava korekten odnos drug do drugega. Aleluja!
Hehe, mojim prijateljem tud ni nikoli nič jasno, ko začnem razlagat, kako si kaj dobrega skuham, pa da sem si kako stvar npr. sam opral pa speglal. Men je to zakon, počet čimveč stvari in ob tem vložit not del sebe 😉

Ajd tangica drž’se pa ena rahla pusa od Liftmasterja :*

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close